Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Ufā sapulcējušās KHL topkomandas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ābols: "Ufā sapulcējušās KHL topkomandas"
Artis Ābols vada dinamiešu treniņu Ufā
Foto: hcsalavat.ru

Rīgas "Dinamo" šodien sāk pārbaudes turnīru Baškortostānas galvaspilsētā Ufā. Dinamieši galvenais treneris Artis Ābols pirms starta atzīst, ka šeit sapulcētas spēcīgas komandas, līdz ar to gaidāma laba pārbaude.

"Pirmssezonas turnīrs vai regulārais čempionāts, vienalga gribās uzvarēt. Turnīra spēles parādīs, kādā stāvokli ir komanda un pie kā vēl jāstrādā. Ufā sapulcējušās KHL topkomandas, un tā būs laba pārbaude," norāda treneris Artis Ābols. "Pirms Baškortostānas Republikas kausa izcīņas esam aizvadījuši jau trīs spēles."

Dinamiešu pirmajā pārbaudē bija zaudējums pret Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas "Toros" (0:3), bet pēc tam sekoja zaudējums un uzvara pret Novosibirskas "Sibir" vienību (1:2 un 4:1). "Es zinu, ka "Toros" ir laba komanda, kas ieņem augtu vietu VHL. Tuklāt mūsu uzbrucējs Kaspars Saulietis pagājušo sezonu aizvadīja Ņeftekamskā. Arī iepriekšējā vasarā spēlējām ar "Toros". Šoreiz mēs devām iespēju spēlēt jaunajiem puišiem," saka Ābols.

Atbildot uz jautājumu, vai Ufā komanda ieradusies optimālajā sastāvā, rīdzinieku treneris saka sekojošo. "Mēs meklējam spēlētājus, šis process turpinās. Uz turnīru ieradušies tie, kuri ir komandā. Vienīgi aizsargs Oskars Cibuļskis nevarēja atbraukt, jo mačā ar "Sibir" guva savainojumu."

Šodien plkst. 16:00 Rīgas "Dinamo" tiksies ar turnīra rīkotāju Ufas "Salav Yulajev", kur nodarbināts arī Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda. Savukārt nākamajās dienās rīdziniekiem pretī stāsies Mitišču "Atlant", Magņitogorskas "Metallurg" un Sanktpēterburgas SKA.

Izmantotie resursi:
www.hcsalavat.ru

  +8 [+] [-]

, 2014-08-14 11:27, pirms 10 gadiem
Ufā sapulcējušās KHL topkomandas un Rīgas Dinamo.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-14 11:35, pirms 10 gadiem
Nu jā, jo Dinamo arī ir topkomanda.

  -2 [+] [-]

, 2014-08-14 11:40, pirms 10 gadiem
Topkomandas + "topkomanda" pastarītis no Rīgas- potenciālā topkomanda naģiņkas kausā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-14 12:21, pirms 10 gadiem
mēs tak ar esam TOP komanda

     [+] [-]

, 2014-08-14 12:41, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Topkomandas + "topkomanda" pastarītis no Rīgas- potenciālā topkomanda naģiņkas kausā!
Ja pavasarī būs nauda autobusam, lai aizbrauktu pie Nadjas.

  +5 [+] [-]

, 2014-08-14 12:46, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Nu jā, jo Dinamo arī ir topkomanda.
Ja skatās pēc pagājušās sezonas rezultātiem tad Rīga bija KHL top komanda.

     [+] [-]

, 2014-08-14 13:03, pirms 10 gadiem
Nu ja par Rīgu viņš to teica. Bērni! Lasot arī jādomā.

     [+] [-]

, 2014-08-14 13:05, pirms 10 gadiem
Piekritu visas Iznemot Rigas Dinamo,skarbi bet patiesiba!!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-14 13:52, pirms 10 gadiem
Ooooo, te visi gudrīši noliek Dinamo, bet nez kādēļ Atlant pieskaita pie topkomandām Nu, ja nepatīk tas Dinamo, tad priecājies par basketbolu un neraksti par hokeju

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 14:24, pirms 10 gadiem
Kā tik raksts par Dinamo, tā uzreiz vesels"gudrīšu" bars metas komentēt un apliet visus ar mēsliem. Varētu domāt, ka viņiem nekā cita nav ko darīt. Laikam jau tā arī ir šim - joprojām grūti saprast, kādu radību - bērnu? pērtiķu? pusidiotu? troļļu? - baram, kuriem vajadzētu aizliegt komentēt rakstus par Dinamo, vislabāk - jebkādus. Jo tendences apliet citus ar sū.diem nepazūd. Pretīgi lasīt komentārus pēc rakstiem par Dinamo (kaut gan interesē īstenu fanu un ekspertu viedokļi!), jo uz katru sakarīgu komentāru ir vismaz 2-3 naida, cinisma un negatīvisma pilni anti-fanu garīgie vēmieni. Vai tiešām SC nevar kaut kādā veidā no tiem atbrīvoties?!

  -1 [+] [-]

, 2014-08-14 15:11, pirms 10 gadiem
TOP komondas, noteikti nav nekāds attaisnojums, ja līdz playoff mūsējie grib tikt!!! Man jau liekas, ka uzbrucējus paŗmaiņas pēc vairāk būtu iepirkuši ,ne tikai pa aizsarga pozīcijām domātu, tad mož cerīgāks skats arī mūsējiem uz playoff būtu!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 15:19, pirms 10 gadiem
Cik jābūt tupam, un cik ļoti jāmāk sevi un savējos nemīlēt, lai var tā noriet uz šo brīdi labāko latvijas hokeja komandu?!!! Tas tiem dažiem, īpaši gudriem komentētājiem! Ja nav bail, atnāc uz ledus un parādi savu varēšanu!
p.s. Kā šodien vinā no portāliem lasiju, viens gudrs cilvēks teica - di...rst mēs mākam no bērnības!

     [+] [-]

, 2014-08-14 15:28, pirms 10 gadiem
vitamins69 rakstīja: Cik jābūt tupam, un cik ļoti jāmāk sevi un savējos nemīlēt, lai var tā noriet uz šo brīdi labāko latvijas hokeja komandu?!!! Tas tiem dažiem, īpaši gudriem komentētājiem! Ja nav bail, atnāc uz ledus un parādi savu varēšanu!
p.s. Kā šodien vinā no portāliem lasiju, viens gudrs cilvēks teica - di...rst mēs mākam no bērnības!
kāds nu RD ir "savējais".... krieviem (Latvijai nedraudzīgas valsts nedraudzīgas struktūras) piederošs klubs (kuru vada viens Krievijas dibenlaizītājs), kurš spēlē Latvijai nedraudzīgas valsts nacionālajā čempionātā... par ko šo klubu mīlēt???

     [+] [-]

, 2014-08-14 16:01, pirms 10 gadiem
vitamins69 rakstīja: Cik jābūt tupam, un cik ļoti jāmāk sevi un savējos nemīlēt, lai var tā noriet uz šo brīdi labāko latvijas hokeja komandu?!!! Tas tiem dažiem, īpaši gudriem komentētājiem! Ja nav bail, atnāc uz ledus un parādi savu varēšanu!
p.s. Kā šodien vinā no portāliem lasiju, viens gudrs cilvēks teica - di...rst mēs mākam no bērnības!
Katram cilvēkam ir brīvas tiesībs izteikties un paust viedokli, neatkarīgi no tā cik negatīvs tas ir! Varēšanu ,katrs lai rāda savā specialitātē un profesijā, taču jāpatur prātā, ka DINAMO algas ir labas un ja katrs spēlētājs izliktos maksimāli katrā spēlē- ne tikai pārbaudes laikā droši ,ka neviens te neko rupju un negatīvu nerakstītu! Lai nu kā jācer, ka atrāk naudu ieskaitīs klubā, tad varbūt arī spēlētāji būtu stabilāki un motivētāki un līdz ar to arī attieksme mainītos pārējiem.

     [+] [-]

, 2014-08-14 16:10, pirms 10 gadiem
Zin ko, ja parastais latvietis atmestu mūžīgo tendenci čikstēt, gausties un kritizēt tos, kuri kaut ko mēģina darīt, mēs sen jau dzīvotu ļoti labi un pārtikuši! Beidzat tukši muldēt, labāk kaut ko izdariet, ja ne labāk klusējat!
Mūsdienu globalajā pasaulē vairs nav tādu izteiktu robežu un kā teikt - nauda nesmird! Priecājaties, ka pa svešu naudu mums ir izcili spēlētāji izauguši, un būs vēl! Nebūtu šos gadus dinamo, diezin vai olimpiādē mēs tik labi nospēlētu!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-14 16:13, pirms 10 gadiem
Un tu Abrag, škiet tu biji TV kastē, tevi taču pieaicināja kā tipa viedo komentētāju! Ko tad TV kastē nepateici, ko domā patiesībā?

     [+] [-]

, 2014-08-14 16:24, pirms 10 gadiem
kāds var lūdzu iedot linku kur ir tiešraide? ja tāda ir

     [+] [-]

, 2014-08-14 16:39, pirms 10 gadiem
vitamins69 rakstīja: Zin ko, ja parastais latvietis atmestu mūžīgo tendenci čikstēt, gausties un kritizēt tos, kuri kaut ko mēģina darīt, mēs sen jau dzīvotu ļoti labi un pārtikuši! Beidzat tukši muldēt, labāk kaut ko izdariet, ja ne labāk klusējat!
Mūsdienu globalajā pasaulē vairs nav tādu izteiktu robežu un kā teikt - nauda nesmird! Priecājaties, ka pa svešu naudu mums ir izcili spēlētāji izauguši, un būs vēl! Nebūtu šos gadus dinamo, diezin vai olimpiādē mēs tik labi nospēlētu!
Tiešām nav ko čīkstēt. Jāiet uz hokeju. Iedomājies, cik vareni pārpildītajās tribīnēs Arēnā skanētu ''Putin uilo!'' Protams, ne tik vareni kā no futbola tribīnēm Ukrainā, bet tomēr.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 16:40, pirms 10 gadiem
Tiešraide - onhockey.tv

  +2 [+] [-]

, 2014-08-14 16:51, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: kāds nu RD ir "savējais".... krieviem (Latvijai nedraudzīgas valsts nedraudzīgas struktūras) piederošs klubs (kuru vada viens Krievijas dibenlaizītājs), kurš spēlē Latvijai nedraudzīgas valsts nacionālajā čempionātā... par ko šo klubu mīlēt???
Ja jau tā mēs varam runāt, tad tikpat labi varam noriet visus, kas spēlē jebkādā sporta veidā jebkurā Krievijas vai krieviem piederošā komandā; tikpat labi varam nolikt gar zemi visus uzņēmējus, kuri pelna naudu, sadarbojoties ar krievu firmām (nu gan pēc sankcijām tādu būs daudz mazāk...); beigu beigās, varam nosodīt visus, kam ir jebkāda saikne ar Krieviju, neraugoties uz to, cik daudz laba Latvijai konkrētais cilvēks, komanda vai uzņēmums var būt nesis!
Lai cik es pats neciešu pašreizējo Krieviju un tur valdošo "eliti", lai cik man riebj viņu politiķu izteikumi un valsts rīcība Ukrainā (un ne tikai!), lai cik stulba man šķiet arī daudzu krievu rīcība attiecībā uz negribēšanu ieraudzīt reālo situāciju savā valstī un pasaulē, akli uzticoties savam "vadonim", es tomēr spēju filtrēt labu no ļauna un skatīties uz citām lietām pragmatiski, nevis automātiski uzspiest ļauna zīmogu visam, kas jebkādā veidā saistīts ar Krieviju.
Dinamo, lai arī lielā mērā tiek uzturēts par Krievijas naudu (pēc būtības - kas tur slikts, vēl vairāk - vajag mācēt no nedraugiem naudu "iekāst"!), tomēr ir Latvijas klubs, palīdz augt un attīstīties Latvijas hokejistiem, un, tieši pateicoties Dinamo, hokejs Latvijā turpina dzīvot. Jo ar savu nacionālo čempionātu vien mēs jau sen būtu auzās. Nu nav mūsu valsts apritē tik daudz naudas, kā arī tik daudz pietiekami augsta līmeņa hokejistu, lai varētu nodrošināt pietiekami augsta līmeņa čempionātu. Tāda ir realitāte, un ar to jāsamierinās. LČ mums ir un arī ir vajadzīgs, bet mums vajadzīgs arī augsta līmeņa klubs, kas spēlē augsta līmeņa turnīrā, lai labākajiem vietējiem būtu, uz ko tiekties. Jo no LČ pa tiešo uz labiem ārzemju klubiem netikt, un ar izlases mačiem vien nepietiks.
Ja hokeja Eirolīga, kas vēl bērnu autiņos, izrādīsies dzīvotspējīgs un starptautiskā līmenī pietiekami konkurētspējīgs produkts, tad varētu spēlēt arī tur (piemēram, ja sākas aukstais karš un uz A pusi krīt jauns dzelzs priekškars), un varbūt man tas patiktu pat labāk, bet pagaidām jāizmanto savas iespējas uzturēt Latvijā augstu hokeja līmeni. Un Dinamo eksistence ir būtisks elements šajā procesā. Un par to ĪSTENI hokeja fani arī šo klubu mīl.
Savukārt tie, kas meklē utis kažokā un nodarbojas ar netīrās veļas mazgāšanu (kas zināmā daļā mūsdienu sabiedrības, diemžēl, kļuvusi par visai izplatītu parādību, un visās sabiedriskās dzīves sfērās), īstenībā nav spējīgi vai vienkārši negrib nevienu mīlēt. Jo ir vai nu skauģi, vai visa nīdēji. Neviens jau neliek mīlēt Dinamo sponsorus vai vadītājus. Visi ir tikai cilvēki, un visiem savi niķi un tikumi/netikumi, bet KOMANDA ir pāri tam visam!!! Tur spēlē arī mūsu čaļi, kas spēlē arī Latvijas izlasē un aizstāv mūsu valsts godu, uz iespēju spēlēt Dinamo tiecas daudzi jaunie hokejisti!!!
Ja kāds meklēs tikai slikto un nevēlēsies ieraudzīt labo, tam visa pasaule šķitīs slikta un ļauna. Kas ko meklē, tas to atrod. Bet tā jau viņa paša problēma.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-14 17:05, pirms 10 gadiem
vitamins69 rakstīja: Zin ko, ja parastais latvietis atmestu mūžīgo tendenci čikstēt, gausties un kritizēt tos, kuri kaut ko mēģina darīt, mēs sen jau dzīvotu ļoti labi un pārtikuši! Beidzat tukši muldēt, labāk kaut ko izdariet, ja ne labāk klusējat!
Mūsdienu globalajā pasaulē vairs nav tādu izteiktu robežu un kā teikt - nauda nesmird! Priecājaties, ka pa svešu naudu mums ir izcili spēlētāji izauguši, un būs vēl! Nebūtu šos gadus dinamo, diezin vai olimpiādē mēs tik labi nospēlētu!
Pieļauju, ka drīz atkal viena izteikta robeža gan būs gar LV robežu austrumpusē, kur iespējams, lai izvairītos no provokācijām vajadzēs, ja ne jaunu "berlīnes sienu", tad vismaz dzeloņdrāšu žogu būvēt! Ja neesi pamanijis, tad tāda lieta kā ekonomiskais karš jau ir sācies un iet pilnā sparā.... tas ir tikai sākums 3. pasaules karam (sākuma posms) un kā viss tur tālāk izvērtīsies rādīs tikai laiks.... toļi eščo buģet, kā krievi saka! Tapēc šādā laikā (faktiski ekonomiskā kara laikā ar agresorvalsti Krieviju) es neredzu nekādu ne morālu ne tīri cilvēcīgi kulturālu labumu no tāda Kremļa projekta kā KHL un viņu "maigās varas" kluba zem nosaumuma Rīgas Dinamo, kas patiesībā te ir tāds kā "trojas zirgs" ar kuru var manipulēt pie vajadzības!

  -3 [+] [-]

, 2014-08-14 17:34, pirms 10 gadiem
laikam jābūt īpaši aprobežotam un bez pašcieņas, lai šajā situācijā spētu fanot par RD klubu

cepuri nost A. Irbes priekšā , kurš jau pirms paŗis gadiem skaidri pateica savu nostāju par šo čekistu maigās varas projektu!

     [+] [-]

, 2014-08-14 17:40, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Pieļauju, ka drīz atkal viena izteikta robeža gan būs gar LV robežu austrumpusē, kur iespējams, lai izvairītos no provokācijām vajadzēs, ja ne jaunu "berlīnes sienu", tad vismaz dzeloņdrāšu žogu būvēt! Ja neesi pamanijis, tad tāda lieta kā ekonomiskais karš jau ir sācies un iet pilnā sparā.... tas ir tikai sākums 3. pasaules karam (sākuma posms) un kā viss tur tālāk izvērtīsies rādīs tikai laiks.... toļi eščo buģet, kā krievi saka! Tapēc šādā laikā (faktiski ekonomiskā kara laikā ar agresorvalsti Krieviju) es neredzu nekādu ne morālu ne tīri cilvēcīgi kulturālu labumu no tāda Kremļa projekta kā KHL un viņu "maigās varas" kluba zem nosaumuma Rīgas Dinamo, kas patiesībā te ir tāds kā "trojas zirgs" ar kuru var manipulēt pie vajadzības!
Ja pienāks tāds laiks, kad vajadzēs būvēt sienu gar robežu, tad arī KHL izjuks pati par sevi un visi ārzemju (vismaz Rietumu) klubi no tās aizies, Dinamo ieskaitot. Tad, ja gribēsim uzturēt hokeju pie dzīvības, vajadzēs atrast naudu pašiem, lai uzturētu savu augsta līmeņa klubu un spēlēt citā augsta līmeņa čempionātā, piemēram, hokeja Eirolīgā (ja tāda tad vēl būs).
Bet ne jau nu Dinamo ir tas lielākais Trojas zirgs, ar ko te var manipulēt, turklāt tikai no mums pašiem atkarīgs, vai mēs vispār esam tādi, kas pakļaujas manipulācijai. Jebkādai, un vienalga, kā izpildījumā. Bet par vēlmi vai spēju/nespēju ieraudzīt labumu jau rakstīju. Ja kāds šajā ziņā ir akls vai par tādu izliekas, tā ir viņa paša problēma.

     [+] [-]

, 2014-08-14 19:51, pirms 10 gadiem
denebs rakstīja: Ja pienāks tāds laiks, kad vajadzēs būvēt sienu gar robežu, tad arī KHL izjuks pati par sevi un visi ārzemju (vismaz Rietumu) klubi no tās aizies, Dinamo ieskaitot. Tad, ja gribēsim uzturēt hokeju pie dzīvības, vajadzēs atrast naudu pašiem, lai uzturētu savu augsta līmeņa klubu un spēlēt citā augsta līmeņa čempionātā, piemēram, hokeja Eirolīgā (ja tāda tad vēl būs).
Bet ne jau nu Dinamo ir tas lielākais Trojas zirgs, ar ko te var manipulēt, turklāt tikai no mums pašiem atkarīgs, vai mēs vispār esam tādi, kas pakļaujas manipulācijai. Jebkādai, un vienalga, kā izpildījumā. Bet par vēlmi vai spēju/nespēju ieraudzīt labumu jau rakstīju. Ja kāds šajā ziņā ir akls vai par tādu izliekas, tā ir viņa paša problēma.
Nevis augsta līmeņa (viens) klubs ir jāuztur, bet ir jāatīsta pašiem savs čempis vismaz vecā SPL līmenī, jo ar mūsu ekonomiku, iespējām un cilvēkresursiem te nekas diži labāks tāpat nekad nebūs, bet tapēc arī nevajag te tagad pa visu varu līst uz ceļiem pie krieviem (no sērijas "iedodiet naudiņu lūdzu un mes būsim labi"!), ko arī Savickis tagad metodiski dara! Man personīgi nebūs nekāda traģēdija, ja RD kā suga pārstās eksistēt, arī LV hoķim tā nebūs nekāda traģēdija, jo Latvijas hoķis bija arī pirms RD un būs arī pēc RD, man nebūs nekādu problēmu pārslēgties uz LČ vērošanu, jo es hokejā neskatos uz spēles "līmeņiem", bet skatos pašu hoķi, par cik patīk pats hoķis kā suga! Glorīhanteriem un trtdiņiem, protams, vajag "augstu līmeni" un lielu tusu man to visu nevajag! Esmu skatijies vēl vecā Juniora AEHL spēles praktiski tukšā "spirta" pilī un nekāda vaina nebija! Kas attiecas uz mūsu čaliem kas spēlē RD, tad gan jau ka gluži bez darba viņi nepaliks, katrs varēs atrast savam līmenim atbilstošu čempi! Protams, ka visi viņi KHL klubiem nebūs vajadzīgi, bet arī ne visi viņi tagad atbilst tādam KHL līmenim. Kad atbilsīs, tad spēlēs arī bez RD eksistēšanas kā sugas. Daudzi hoķa fani acīmredzot neredz un nesaprot vēl vienu lietu, ka ok, pieņemsim kaut kur pa pakšiem tas svētjuris savāks tagad šosezonai to vajadzīgo minimālo RD budžetu, bet vai viņš ko tādu spēs izdarīt arī nākamgad. aiznākamgad u.t.t....? Vai arī dzīvosim kā ierasts - "vienai dienai"(sezonai)? Jo visrīzākais, ka nākamgad, tad klubs tāpat pārstās eksistēt par cik vairs nevarēs nekur citur tās finanses atrast (ja krievi atkal žēlīgi nepametīs kādu "kaulu" pāris miljonu izsskatā) un šaubos, ka RD tad varēs atrast kādu tik pat lielu "mecenātu" kāda bija vecā Itera un gazprom.... tad kāda ir jēga uz gadu to "mironi" turēt te vēl pie dzīvības? Es personīgu uzskatu, ka jēdzīgāk ir piem. tagad tam pašam LDZ ieguldīt naudu pašmāju čempī (teiksim kā gen. sponsoram), ja jau šie tā baigi grib atbalstīt sportu un hoķi!

     [+] [-]

, 2014-08-14 21:05, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Nevis augsta līmeņa (viens) klubs ir jāuztur, bet ir jāatīsta pašiem savs čempis vismaz vecā SPL līmenī, jo ar mūsu ekonomiku, iespējām un cilvēkresursiem te nekas diži labāks tāpat nekad nebūs, bet tapēc arī nevajag te tagad pa visu varu līst uz ceļiem pie krieviem (no sērijas "iedodiet naudiņu lūdzu un mes būsim labi"!), ko arī Savickis tagad metodiski dara! Man personīgi nebūs nekāda traģēdija, ja RD kā suga pārstās eksistēt, arī LV hoķim tā nebūs nekāda traģēdija, jo Latvijas hoķis bija arī pirms RD un būs arī pēc RD, man nebūs nekādu problēmu pārslēgties uz LČ vērošanu, jo es hokejā neskatos uz spēles "līmeņiem", bet skatos pašu hoķi, par cik patīk pats hoķis kā suga! Glorīhanteriem un trtdiņiem, protams, vajag "augstu līmeni" un lielu tusu man to visu nevajag! Esmu skatijies vēl vecā Juniora AEHL spēles praktiski tukšā "spirta" pilī un nekāda vaina nebija! Kas attiecas uz mūsu čaliem kas spēlē RD, tad gan jau ka gluži bez darba viņi nepaliks, katrs varēs atrast savam līmenim atbilstošu čempi! Protams, ka visi viņi KHL klubiem nebūs vajadzīgi, bet arī ne visi viņi tagad atbilst tādam KHL līmenim. Kad atbilsīs, tad spēlēs arī bez RD. Daudzi hoķa fani acīmredzot neredz un nesaprot vēl vienu lietu, ka ok, pieņemsim kaut kur pa pakšiem tas svētjuris savāks tagad šosezonai to vajadzīgo minimālo RD budžetu, bet vai viņš ko tādu spēs izdarīt arī nākamgad....? Jo visrīzākais, ka nākamgad, tad klubs tāpat pārstās eksistēt par cik vairs nevarēs nekur citur tās finanses atrast un šaubos, ka RD tad varēs atrast kādu tik pat lielu "mecenātu" kāda bija vecā Itera un gazprom.... tad kāda ir jēga uz gadu to "mironi" turēt te vēl pie dzīvības? Es personīgu uzskatu, ka jēdzīgāk ir piem. tagad tam pašam LDZ ieguldīt naudu pašmāju čempī (teiksim kā gen. sponsoram), ja jau šie tā baigi grib atbalstīt sportu un hoķi!
Man vienalga, ko un kā dara Savickis, galvenais ir rezultāts. Nauda nesmird, un ne jau man vai citiem Dinamo faniem uz ceļiem jālien. Ja to prasītu, tad gan es tos prasītājus "pasūtītu". Ir, protams, atsevišķas lietas, kas arī man nepatīk, bet ideāls jau nekas nav. Politiku es iekšā nejaucu, kamēr pati KHL to nedara. Ja tā lieta sāks politizēties, tad jau būs cita runa un jautājumi, jo Krievijas uzskati un rīcība, imperiālistiskās tieksmes un ciniskā propaganda man nav pieņemama. Ne velti krievu ziņas tagad cenšos skatīties vien pa "Doždj"...
Par pašmāju čempja trūkumiem es jau rakstīju augstāk, atbildē Abragam, - zināmam līmenim tomēr ir jābūt, ja mēs gribam, lai mūsu hokejisti spēlē arī starptautiskā arēnā, it sevišķi, NHL. Ar pašu resursiem labu čempi mēs nevaram uzturēt. Protams, hokejs Latvijā bija arī pirms Dinamo un būs, un gan jau ka labākie tāpat uz augšu izsitīsies, bet Dinamo tomēr ir spēcīgs stimuls vietējiem un daudzus ir ievedis augstāka līmeņa hokejā, nekā viņi būtu palikuši, esmu pārliecināts. Savukārt neesmu pārliecināts par to, kur būtu izlase, ja Dinamo nebūtu. Jo konkurence ir krietni pieaugusi.
Turklāt man ar pašmāju čempi nepietiek. Vismaz pašreizējā veidolā. Ja manā pilsētā būtu halle un komanda, iespējams, es domātu savādāk, bet ir tā, kā ir, un tas nozīmē, ka man reāli Latvijas hokejs nav pieejams. Precīzāk - ir, vien interneta translācijās, paretam TV... Bet tad es dodu priekšroku NHL vai vismaz KHL. Jo līmenis man ir svarīgs. Es gribu redzēt augsta līmeņa hokeju ne tikai pāris nedēļas gadā, PČ laikā, bet regulāri vismaz savā TV ekrānā. Savukārt Rīgas vai Pierīgas čempionāts man neinteresē.
Un pilnīgi nepiekrītu, ka nav jēgas uzturēt Dinamo pie dzīvības, balstoties uz no pirksta izzīstu hipotēzi, ka "nākamgad tāpat klubs pārstās eksistēt". Pirmkārt, neko nevar zināt, kas notiks pēc gada, varbūt viss būs diametrāli mainījies, un nav teikts, ka uz slikto pusi; otrkārt, pat ja tā, lieks gads dos iespēju mūsu hokejistiem spēlēt tepat, savās mājās, saņemt par to vairāk vai mazāk labu naudiņu, un līdzjutējiem redzēt laba līmeņa hokeju vēl vismaz vienu gadu, un - varbūt - kādam jaunajam hokejistam - pacelties kaut kur augstāk.
Es neesmu pret vietējo čempi, bet tikai tad, ja ir komanda (-s) arī augstākā līmenī (KHL, Eirolīga, varbūt vēl kāds variants). Un, ja komandas nav tikai Rīgā vai Pierīgā (+Liepājā, kas man tāpat garām), bet ir pietiekami daudz un sadalītas pa visu Latviju. Tikai tad tas varēs būt īsts Latvijas čempis.

     [+] [-]

, 2014-08-14 22:19, pirms 10 gadiem
jaabuut stulbam neatbalstiit saveejos kaut uz meeness speeleetu!!!!
DrArt rakstīja: laikam jābūt īpaši aprobežotam un bez pašcieņas, lai šajā situācijā spētu fanot par RD klubu

cepuri nost A. Irbes priekšā , kurš jau pirms paŗis gadiem skaidri pateica savu nostāju par šo čekistu maigās varas projektu!

     [+] [-]

, 2014-08-15 13:46, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: kāds nu RD ir "savējais".... krieviem (Latvijai nedraudzīgas valsts nedraudzīgas struktūras) piederošs klubs (kuru vada viens Krievijas dibenlaizītājs), kurš spēlē Latvijai nedraudzīgas valsts nacionālajā čempionātā... par ko šo klubu mīlēt???
tu riktigs ampals esi RD ir latvijas klubs nevis krievu skaties ko raksti

     [+] [-]

, 2014-08-15 13:48, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Topkomandas + "topkomanda" pastarītis no Rīgas- potenciālā topkomanda naģiņkas kausā!
ble jus te visi tadi ampali esat ka rakstāt tik daudz slikta pa dinamo ble je kaut kas nepatik ej skaties basi

     [+] [-]

, 2014-08-15 13:50, pirms 10 gadiem
visi RD nideji ejat skataties kaut ko citu nevis hoki je apdirshat RD