Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Virknējumus mainu ne no labas dzīves"

Jānis Celmiņš

Ābols: "Virknējumus mainu ne no labas dzīves"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns, f64

"Iekšējā sajūta šobrīd ir līdzīga tai, kāda bija pirms sezonas starta. Šobrīd gan ir nedaudz patīkamāk, jo sezonas sākums padevies labs. Ceram, ka spēsim turpināt vismaz tāda pat stilā, un šreijā viss nesaies," pirms cīņas ar Astanas "Barys", kas būs pirmā Rīgas "Dinamo" komandai pēc izlašu pauzes, saka vienības galvenais treneris Artis Ābols.

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) jau aizvadīta sezonas pirmā daļa. Rīgas "Dinamo" nospēlētājās 23 spēlēs pārsvarā uz priekšu "velk" leģionāri, kuri guvuši vairāk nekā pusi no komandas vārtiem. KHL Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem ieņem trešo vietu, atpaliekot tikai no Sanktpēterburgas SKA (56 punkti 25 spēlēs) un Maskavas "Dinamo" (50 punkti 24 spēlēs). Viss izkstās labi, taču, ko treneris vēlas uzlabot?

"Visu var labāk! Aizsardzībā varam spēlēt vēl labāk, tur mūsu rādītāji ir labi veiksmīgas vārtsargu spēles dēļ. Tāpata varam vēlēties labāku momentu realizāciju. Tāpat pagaidām nav izdevies atrast virknējumu, kas vārtus gūtu regulāri. Ne jau no labas dzīves maiņas nepartraukti tiek mainītas. Nav daudz tādu spēļu, kuras esam nospēlējuši bez izmaiņām virknējumos. Tas netiek darīts tikai prieka pēc," stāsta Artis Ābols.

"Ir nosacīti pāri, kuriem trešo metam klāt. Varu teikt to pašu, ko teicu jau pirms sezonas - vēl viens uzbrucējs, kas varētu pastiprināt spēli, mums nenāktu par ļaunu," neslēpj Ābols. "Jau kopš sezonas sākuma nepartraukti runājam par darbu treniņos, disciplīnu un pašatdevi spēlēs. Sezonas laikā šīm lietām klāt nākusi vēl viena lieta godīgums pašam pret sevi. Tos, kuri sēž tribīnēs, tos apmānīsi, bet pašam sevi un komandas biedrus - grūtāk. Tās ir lietas, kuras pārrunajam regulāri. Vēl viena lieta - mēs gatavojamies no spēles uz spēli, neskrienam notikumiem pa priekšu," stāsta Ābols.

Tāpat treneris neslēpj, ka lielaku pienesumu varētu vēlēties no ceturtās maiņas, taču jāņem vērā, ka tā regulāri mainīta.

Pirmajās četrās spēlēs pēc pauzes rīdzinieki savā laukumā uzņems Astanas "Barys", Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Yugra" un Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandas. Pirmā cīņa jau šovakar pret "Barys", tās sākums pulksten 19.30.

  -2 [+] [-]

, 2013-11-13 09:43, pirms 11 gadiem
Ceturtā maiņa savu darbu padara godam..Protams gribas vel labāk..

Labs uzbrucējs vnm noder

  +2 [+] [-]

, 2013-11-13 09:56, pirms 11 gadiem
Ceresim uz loti skatamu un rezultativu speli Galvenais paslaik noturet 3vietu konfurence Bet Znaroku varetu apdzit, janem visas majas speles

  -3 [+] [-]

, 2013-11-13 10:10, pirms 11 gadiem
Mans brālis, Valdis.. Gan runā murgus aiz skaistas dzīves!

  +8 [+] [-]

, 2013-11-13 10:21, pirms 11 gadiem
Go0dFather rakstīja: Ceresim uz loti skatamu un rezultativu speli Galvenais paslaik noturet 3vietu konfurence Bet Znaroku varetu apdzit, janem visas majas speles
Znaroku mēs varam apdzīt tikai tad, ja viņu apdzen kāds no viņa divīzijas vai mēs apdzenam SKA. Tā kā vienīgais, ko mēs tagad var apsteigt ir SKA.

     [+] [-]

, 2013-11-13 11:41, pirms 11 gadiem
varētu Troteru atpakaļ dabūt ....

  +1 [+] [-]

, 2013-11-13 11:53, pirms 11 gadiem
LV labākos uzbrucējus Karsumu, Dārziņu, Miķeli, Spruktu, Daugaviņu DINAMO nenoturēja, nu ko, jāpērk ārzemnieki, diemžēl

  +1 [+] [-]

, 2013-11-13 13:12, pirms 11 gadiem
Go0dFather rakstīja: Bet Znaroku varetu apdzit, janem visas majas speles
sapņi ir laba lieta, bet aizrauties ar tiem nevajag. arī trešā - sestā vieta būtu neticami labs panākums.

     [+] [-]

, 2013-11-13 13:28, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: varētu Troteru atpakaļ dabūt ....
trotters hokeju vairs nespele!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-13 14:53, pirms 11 gadiem
A-BURTS-AIVENGO rakstīja: nekada gadijuma! tikai vai nu Lettiniu,vai NEVIENU! legiu ir par daudz jau tagad
Kad, tu reiz rakstīt iemācīsies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-13 16:09, pirms 11 gadiem
A-BURTS-AIVENGO rakstīja: uzinstale man latviesu klavu,gudriniek!!! pats esi,datora (nevis gramatikas) zinasanu trukuma del,ar to netieku gala
Nav ko blandīties pa pasauli! Brauc mājās strādāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-13 18:13, pirms 11 gadiem
A-BURTS-AIVENGO rakstīja: ok,tikai ,ja tu man piedavasi nekvalificetu fizisku darbu vismaz pa 5 ls stunda ar bezterminia ligumu
Nauda nav galvenais. Redzi es dzīvoju šeit normālu dzīvi ar 3ls stundā, badānemirstu,izklaidējos utt.Vajag tikai vēlmi kaut ko darīt,lai nebūtu jākļūst par viesstrādnieku citā zemē.