Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Telkvists: "Sezona izvērtās veiksmīga gan man, gan Rīgas "Dinamo""

Rolands Eliņš

Telkvists: "Sezona izvērtās veiksmīga gan man, gan Rīgas "Dinamo""
Mikaels Telkvists
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Zviedru hokeja vārtsargs Mikaels Telkvists dalījies intervijā ar "Djugarden" klubu, kurā turpinās savu karjeru. Telkvists atzinīgi novērtē Rīgā pavadīto laiku, kā arī izsakās, ka sezona aizvadīta lieliski ne tikai statistiski, bet arī komandas snieguma ziņā.

"Es izbaudīju savu laiku Rīgā, viņiem ir ļoti laba organizācija un ļoti aktīvi līdzjutēji," ar savu jauno (veco) klubu "Djugarden" atmiņās par Rīgas "Dinamo" dalās zviedru vārtsargs Mikaels Telkvists. "Pagājusī sezona izvērtās ļoti labi gan man, gan visai komandai. Man bija nevis vienkārši laba statistika, bet ar savu sniegumu palīdzēju arī komandai gūt uzvaras. Ceru, ka izdosies gūt uzvaras arī "Djugarden" sastāvā."

"Savas karjeras laikā esmu uzspēlējis Krievijā, Somijā, arī Rīgā klājās diezgan jauki. Tad pārgāju uz
"Modo"," stāsta Telkvists, uzsverot, ka no "Modo" atgriešanās Rīgā izdevās ļoti veiksmīga un iepriekšējā sezona bija viena no labākajām viņa karjerā.

"Dinamo" aizvadīto sezonu kā vienu no priekšnoteikumiem līguma parakstīšanai min arī Zviedrijas komandas sporta direktors Halle Berjlunds: "Bijušais "djugardenietis", kurš pārrodas mājās, turklāt pēc laba snieguma parādīšanas KHL, vienmēr ir interesants notikums. Telkvists ir sasniedzis tādu līmeni, ka varēs mūsu komandai palīdzēt gan ar pieredzi, gan devumu spēlē. Viņš šajā relatīvi jaunajā komandā varētu kļūt par līderi."

Telkvists pagājušajā sezonā palīdzēja "Dinamo" nokļūt līdz KHL "play-off" pirmajai kārtai, kurā gan nācās ciest zaudējumu pret Doņeckas "Donbass". 39 regulārās sezonas spēlēs viņš atvairīja 92,9% pretinieku metienu, bet vidēji mačā ielaida vien 1,86 vārtus.

34 gadus vecais vārtsargs ar "Djugarden" parakstījis līgumu uz trim sezonām un uzskata, ka tas varētu arī būt pēdējais viņa karjerā: "Neesmu drošs, vai noslēgšu karjeru 37-38 gadu vecumā, taču domāju, ka tas notiks šeit, "Djugarden" komandā."

Izmantotie resursi:
Start - Djurgården Hockey

Slēpts komentārs: Grēbers

  +9 [+] [-]

, 2014-05-12 21:23, pirms 10 gadiem
Veiksmīgi un milzīgs paldies Tellqvistam !

     [+] [-]

, 2014-05-12 21:31, pirms 10 gadiem
vēl jau vienu sezonu varēja nodot pa bundžām tepat Rīgā. Nezin vai Masala būs tik stabils, lai aizvadītu visu sezonu kā pirmais numurs, un Sedlāčeks ir tikai Nr.2!

  -4 [+] [-]

, 2014-05-12 21:34, pirms 10 gadiem
kalns30 rakstīja: vēl jau vienu sezonu varēja nodot pa bundžām tepat Rīgā. Nezin vai Masala būs tik stabils, lai aizvadītu visu sezonu kā pirmais numurs, un Sedlāčeks ir tikai Nr.2!
No kurienes tu izrāvi , ka Masaļskis būs DR ? cik es zinu bija veiktas tikai pārunas un pārunu rezultāts vēl nevienam nav zināms.

  +2 [+] [-]

, 2014-05-12 22:19, pirms 10 gadiem
Liels paldies Telly, kad biji vārtos bija drošības sajūta, itsevišķi šosezon un tad, kad vēl ar Holtu vēl dalijāt spēles, kad izsitām SKA
Veiksmi turpmāk!

  -1 [+] [-]

, 2014-05-12 22:39, pirms 10 gadiem
PO tomēr biji nekāds

  +1 [+] [-]

, 2014-05-12 23:03, pirms 10 gadiem
druupis87 rakstīja: PO tomēr biji nekāds
PO viņš bija nekāds, jo, tāpat kā es, bija pārsteigts par Sējēja lēmumu ar viņu ligumu vairs nepagarināt. To arī apstiprināja komentētāji, kaut arī tieši atklāt nedrīkstēja.

Liels paldies Telijam, sezonu aizvadīja lieliski, un tik tiešām bija puse no komandas. Šī bija viņa labākā sezona un, ja līgums tiktu pagarināts, pēc PO pirmās kārtas mēs izkrituši nebūtu.

     [+] [-]

, 2014-05-13 13:09, pirms 10 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Liels paldies Telly, kad biji vārtos bija drošības sajūta, itsevišķi šosezon un tad, kad vēl ar Holtu vēl dalijāt spēles, kad izsitām SKA
Veiksmi turpmāk!
Ja tu runa par 2010 gadu, kad mes izsitam SKA no playoff, vartos bija Masalskis un Pruseks.