Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Bičevskis: "Zinām, ka nākamajā spēlē jāuzvar, vienalga kādā veidā"

Rolands Eliņš

Bičevskis: "Zinām, ka nākamajā spēlē jāuzvar, vienalga kādā veidā"
Māris Bičevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pēc vakardienas neveiksmes pret Zagrebas "Medveščak" savā viedoklī par šo un nākamo spēli dalījās Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Māris Bičevskis, kā arī abu komandu galvenie treneri.

"Kā pietrūka, lai iegūtu punktus? Labāka spēles sākuma. Tāpat arī atkal neizmantojām savas iespējas," pēc zaudējuma "Medveščak" sacīja otro vārtu autors Māris Bičevskis. "Spēles sākumā viņi bija vienkārši labāki par mums, spēleja ātrāk, labāk kontrolēja ripu. Bet otrajā puslaikā mums vajadzēja mazāk kļūdīties un pašiem iemest."

Saņēmis uzslavu par maiņas kopējo veikumu, Bičevskis noliedza, ka tieši šajā virknējumā (kopā ar Meiju un Indraši) viņam sekmējas īpaši labi: "Ar jebkuru ir labi spēlēt kopā, nav man tādu mīļāko partneru komandā. Jā, nu iemetām divus golus, taču, ja reiz komanda neuzvar, tad arī man tas prieks tāds ne visai."

"Nākamajā spēlē jāuzvar! Nekādu īpašo motivāciju mums vairs nevajag, zinām, ka nākamajā spēlē mums jāuzvar, vienalga kādā veidā," Bičevskis nebija zaudējis apņēmību pirms Rīgā gaidāmā mača pret Minskas "Dinamo".

"Pēdējā laikā mums ir grūts spēļu kalendārs," tikmēr preses konferencē norādīja Artis Ābols. "Nevēlos gan sūdzēties, mums vienkārši jādodas uz priekšu un jāsāk gūt vārti. Pēdējā laikā arī redzams, ka vārtus gūst hokejisti, kuri smagi strādā. Tie, kuri vēlas iemest skaistus vārtus... tas nedarbojas, tādēļ viņiem jāspēlē cītīgāk, lai iemestu kaut vai pavisam neglītu golu. Vārti tiks ieskaitīti jebkurā gadījumā."

"Medveščak" nu jau bijušais galvenais treneris Čaks Vēbers, kurš šorīt tika atlaists, norādīja, ka, lai arī izcīnīta uzvara, gluži perfekta šī spēle nebija, jo pēc sekmīgām darbībām sekojušas arī vecās kļūdas. Vēbers uzsvēra, ka "Dinamo" spēle bijusi labi izstudēta un ka viņa komanda apzinājusies, ka nāksies vairāk uzmanību pievērst aizsardzībai.

"Šajā līgā punktus iegūt ir ļoti grūti, tādēļ esmu priecīgs par iegūtajiem trim punktiem. Domāju, ka šis ir labs atspēriens, ar kuru aizsniegt nākamos pakāpienus," sacīja Vēbers, vēl nezinot par savu atlaišanu.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  -2 [+] [-]

, 2014-10-04 12:33, pirms 10 gadiem
Bus skatama spele,atkal derbijs Janem 3pts,kaut ar asinim!!

  +4 [+] [-]

, 2014-10-04 12:33, pirms 10 gadiem
Arēnā to noskatīsies 4157 skatītāji!

 +13 [+] [-]

, 2014-10-04 12:58, pirms 10 gadiem
Ja kāds no DRīgas ir jāizceļ šosezon, tad tas noteikti ir Māris! Nav viņam tāda talanta kā Indrašim, Dārziņam, vai kaut vai tam pašam Bukijam reiz bija, bet ar savu cīņu, nepiekāpību ir viens no labākajiem DRīgas hokejistiem uz doto brīdi!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-04 13:14, pirms 10 gadiem
Ceru, ka tā nav tikai tukša runāšana, un, ka komanda tik tiešām to saprot un pirmdien parādīs spēli, kādu visi grib redzēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 13:18, pirms 10 gadiem
Patiesībā Bičevskis vienā maiņā ar Miķeli un Meiju sameta tos golus, ne ar Indraši (DR vs Medveščak)

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 13:31, pirms 10 gadiem
Grūts kalendārs??! Pārsvarā tuvās spēles pret nabagiem un spēkos līdzīgajiem! no TOP 10 pretī bijis tikai Jokerit .. lūk ar 13.oktobrī sāksies spēcīgāki pretinieki, ko tad teiks ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-04 17:56, pirms 10 gadiem
Priecē Bičevska spēle , ar katru sezonu izskatās ar vien labāks + var pastāvēt par sevi un komandas biedriem..

  +2 [+] [-]

, 2014-10-04 18:49, pirms 10 gadiem
SODNIEKS rakstīja: tu laikam maz seko Dinamo Rīgai, ja neesi pamanījis tad ļoti labi spēlējam pret spēcīgiem klubiem un spēle pret Jokerit bija labs piemērs, tikai nu veiksme tajā dienā nebija mūsu pusē
vienkārši paskaties spēļu kalendāru - bijušos pretniekus un nākamos, nevis klausies sārtvaidža A.Rutkēviča ceturto trešdaļu

     [+] [-]

, 2014-10-04 19:16, pirms 10 gadiem
Bicevskim ir fiziskais,vins nebaidas no pretinieka,izdara labus spēka paņēmienus un dueļos iesaistās.

Indrašim rokas kustas,galva strāda,bet viņu mazāko pieskārienu viņš krīt,pēdejas spēles esmu tikkai redzējis ka 1 vs 1,viņš krīt katru mazāko triecienu. Vajag fizisko tad būs ok!