Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

papildināts Vilsons: "Cīnījāmies no visas sirds"

Andrejs Siliņš

Vilsons: "Cīnījāmies no visas sirds"
Kails Vilsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc zaudējuma Mitišču "Atlant" (1:2) Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē savā laukumā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols norādīja, ka spēlētājiem pietrūcis spēka, lai mača beigās panāktu izlīdzinājumu.

"Pretiniekiem šovakar bija pietiekami, lai ar diviem vārtiem, kas tika gūti pēc mūsu pašu kļūdām, izcīnītu uzvaru. Centāmies, vienus vārtus atguvām, bet spēka bija par maz, lai spētu izlīdzināt," lakoniski spēli komentēja Artis Ābols, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris. Jautāts, kāpēc nespēlēja Georgijs Pujacs, Ābols norādīja, ka spēlētājs guvis savainojumu, un cerēja, ka tas nebūs pārāk nopietns.

Arī Mitišču "Atlant" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs nebija runīgāks: "Mūsu plāns šodien labi nostrādāja. Labi nospēlēja vairāki jaunie spēlētāji. Mums bija vēl iespējas gūt vārtus, taču pietika ar tām, ko izmantojām."

"Mēs cīnījāmies no visas sirds. Metām pa vārtiem un gājām uz atlēkušajām ripām, pretiniekam tās šovakar bija vairāk un viņi tās prata realizēt. Mēs nevaram uzvarēt visas spēles, jāturpina cīnīties, "ar gaļu" jāiet uz vārtiem arī nākamajā spēlē un jācenšas momenti realizēt," maču komentēja "Dinamo" uzbrucējs Kails Vilsons. "Pirmajā trešdaļā sapelnījām noraidījumus, kas mums noteikti nepalīdzēja. Otrajā mums nācās palielināt apgriezienus, jo bijām iedzinējos ar 0:2. Domāju, ka mēs spēlējām labi. Neizdevās mums realizēt savus momentus. Spēli nevar uzvarēt, ja gūsti tikai vienus vārtus."

Vilsons norādīja, ka cīņa notikusi līdz galam: "Mēs jau šajā sezonā esam pierādījuši, ka varam iemest arī pēdējā sekundē. Trīs sekundes ir pietiekami daudz laika, lai gūtu vārtus. Šajā gadījumā man neizdevās tīri uzvarēt iemetienā un pie metiena pa vārtiem nemaz netikām."

"Spēles ir daudz, bet es nejūtos noguris. Trešajā periodā spēlējām trīs maiņās un visi izskatījās, slidoja ļoti labi. Tāpēc par nogurumu noteikti nav jāuztraucas. Ķermenis pie šī ritma ir pieradis."

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

     [+] [-]

, 2013-12-01 19:41, pirms 10 gadiem
Cerams,ka zaudejumu serija neievilksies jo jau esam uz 4 vietu noslidejusi,bet 1 spele rezerve.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-01 19:55, pirms 10 gadiem
Vairāk kā 90% gadījumā atlants vienkārši savāca no vidējās zonas iemestās ripas...,nebija mums karsta naža,kas to sviestu grieztu!

  +7 [+] [-]

, 2013-12-01 19:55, pirms 10 gadiem
Jātiek ārā no psiholoģiskās un fiziskās bedres!

     [+] [-]

, 2013-12-01 19:59, pirms 10 gadiem
Dinamo ir steigus jāmeklē partneris Hossam un Wilsonam , jo tās maiņas jaucot spēlētāji nevar taču saspēlēties , jācēr tiešām DR nepažēlos naudu un paņems normālu snaiperi..no šīs sezonas ir jāņem viss viss labākais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-12-01 21:48, pirms 10 gadiem
Tas ir jūsu darbs. Nedomāju, ka mans darba devējs uzklausītu manas žēlabas. Ir jāsaņemās!

     [+] [-]

, 2013-12-01 21:55, pirms 10 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Dinamo ir steigus jāmeklē partneris Hossam un Wilsonam , jo tās maiņas jaucot spēlētāji nevar taču saspēlēties , jācēr tiešām DR nepažēlos naudu un paņems normālu snaiperi..no šīs sezonas ir jāņem viss viss labākais.
Brahmanis BAČā uguņo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-02 00:03, pirms 10 gadiem
veči tikuši pie sieviņām nu jūs sapratāt

     [+] [-]

, 2013-12-02 00:11, pirms 10 gadiem
Avs rakstīja: Brahmanis BAČā uguņo!
Jū! Tagad ņemsim kkādu Brahmani khl pirmajā maiņā un būs snaiperis!
Bet ja godīgi, tad 3.,4.maiņai nebūtu slikti viņu paņemt.

     [+] [-]

, 2013-12-02 00:13, pirms 10 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Dinamo ir steigus jāmeklē partneris Hossam un Wilsonam , jo tās maiņas jaucot spēlētāji nevar taču saspēlēties , jācēr tiešām DR nepažēlos naudu un paņems normālu snaiperi..no šīs sezonas ir jāņem viss viss labākais.
Neņems Sējējs neko! Jau ilgi gaidu uzbrukumā papildinājumu, taču nekā! Cer izvilkt sezonu ar šiem pašiem, ka tik kkur ietaupīt!

  -2 [+] [-]

, 2013-12-02 00:56, pirms 10 gadiem
nozelojamo slinki Hossu luznos!!! to tik vien dara,ka stav ka stabs pretinieku zona un gaida uz partneriem,pats it nemaz nepaslidinas nemaz nerunajot par aizsardzibu!!!

     [+] [-]

, 2013-12-03 08:58, pirms 10 gadiem
Radzinsh rakstīja: nozelojamo slinki Hossu luznos!!! to tik vien dara,ka stav ka stabs pretinieku zona un gaida uz partneriem,pats it nemaz nepaslidinas nemaz nerunajot par aizsardzibu!!!
Nu neizskatās ka viņam pietiek fizuhas paskriet un pacīnīties , viņš vairāk uz tehniku spēlē..