Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" augustā plāno doties uz pārbaudes turnīru Rīgā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Minskas "Dinamo" augustā plāno doties uz pārbaudes turnīru Rīgā
Juris Savickis. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Minskas "Dinamo" plāno doties uz 7.-14. augusta pārbaudes turnīru, kas jau sākotnēji saskaņots, šodien informē baltkrievu klubs.

Latvijas galvaspilsētā augusta beigās tradicionāli tiek rīkots Dzelzceļa kauss, taču šoreiz Rīga citas komandas uzņems nedaudz agrāk - tas ir saistīts ar izlašu piedalīšanos olimpisko spēļu kvalifikācijā. 27.-30. augusta olimpiskajā atlasē Baltkrievija viesos spēkosies ar Slovākiju, Austriju un Poliju, bet tikmēr Latvija uzņems Franciju, Itāliju un Ungāriju. Tāpat portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka turnīra nosaukums vairs nebūs Dzelzceļa kauss.

KHL klubu pirmssezonas turnīrā savu dalību sākotnēji jau esot apstiprinājuši pieci klubi - Rīgas "Dinamo", Minskas "Dinamo", Maskavas "Dynamo", Maskavas "Spartak" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Baltkrievu komanda tur ir piedalījusies iepriekšējos septiņos gados. 2020. gada turnīra spēļu grafiks tiks paziņots vēlāk.

Jācer, ka līdz tam koronavīrusa pandēmija būs apturēta. Tuvākajās nedēļās šāds turnīrs nebūtu iespējams. Baltkrievijā sporta pasākumi joprojām turpinās, taču Latvijā ieviesti daudzi ierobežojumi, kas liedz sacensību aizvadīšanu.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ Latvijas robeža slēgta līdz 14. aprīlim, taču noteikto ierobežojumu termiņš, visticamāk, tiks pagarināts. Koronavīrusa statistika - Baltkrievijā reģistrēti 163 saslimšanas gadījumi jeb vidēji 17 uz miljonu, Latvijā ir 446 gadījumi jeb 236 uz miljonu (worldometers.info/coronavirus).

Kā jau ziņots, pērn šāds turnīrs risinājās 11. reizi, otro gadu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" izcīnīja pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
hcdinamo.by

  -1 [+] [-]

, 2020-04-01 17:20, pirms 4 gadiem
kur notiks?

LDz taču jau sen paziņoja, ka turpmāk kausam ne kapeiku

     [+] [-]

, 2020-04-01 17:41, pirms 4 gadiem
belari pat 2020 čempī spēlēs maijā!

     [+] [-]

, 2020-04-01 17:45, pirms 4 gadiem
Da viņi daudz ko plāno gan jau vēl tagad plāno arī uz Šveices čempi šogad vēl braukt... Diez izlases treniņi viņiem tur joprojām vēl notiek?

     [+] [-]

, 2020-04-01 17:57, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: kur notiks?

LDz taču jau sen paziņoja, ka turpmāk kausam ne kapeiku
Lai cik tas nebūtu dīvaini, bet par to viņi (LDz) paziņoja arī pirms pēdējā ''LDz kausa'', bet tas vienalga notika zem šī nosaukuma.
Tagad gan laikam viņi to nevarēs sponsorēt pie šādas notikumu gaitas arī pašā LDz.

     [+] [-]

, 2020-04-01 18:04, pirms 4 gadiem
Dīvaini kādā formātā tas plānots.. Nesen kad bija runa par darbinieku atlaišanu, dzelzceļa šefam žurnālisti jautāja vai paredzēta nauda LDZ kausam, atbilde bija nē budžetā tādas pozīcijas nav..