Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LOK apstiprinājusi ieņēmumu un izdevumu tāmes projektu 2020. gadam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

LOK apstiprinājusi ieņēmumu un izdevumu tāmes projektu 2020. gadam
Foto: LOK

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Finanšu komisija izskatīja un vienbalsīgi apstiprināja LOK finanšu direktora Alda Āboliņa sagatavoto LOK ieņēmumu un izdevumu tāmes projektu 2020.gadam 8 012 177 eiro apmērā.

LOK ieņēmumu un izdevumu tāmes projekts tālāk tiks izskatīts LOK izpildkomitejas sēdē 7.jūlijā un apstiprināšanai tiks virzīts LOK Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu sesijā 10.jūlijā.

Pārceltā LOK Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesija 10. jūlijā norisināsies pulksten 9:00 "Elektrum Olimpiskajā centrā" Grostonas ielā 6b.

Ievēlēšanai par individuālajiem locekļiem, prezidentu, ģenerālsekretāru, kā arī par Izpildkomitejas un Revīzijas komisijas locekļiem LOK biedri ir izvirzījuši 77 kandidatūras.

LOK prezidenta amatam ir izvirzīts viens kandidāts – LOK ģenerālsekretārs un Olimpiskais vicečempions Žoržs Tikmers, bet LOK ģenerālsekretāra amatam izvirzīts – LOK Izpildkomitejas loceklis un Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Kā LOK individuālo locekļu kandidāti ir izvirzīti 40 pretendenti, uz LOK 19 izpildkomitejas locekļa amatiem ir izvirzītas 33 personas, bet uz 3 LOK Revīzijas komisijas locekļa amatiem pretendē 9 kandidāti.

LOK Ģenerālās asamblejas laikā notiks Individuālo locekļu, LOK prezidenta, ģenerālsekretāra, izpildkomitejas, viceprezidentu un Revīzijas komisijas locekļu vēlēšanas, kā arī tiks apstiprināts 2019.gada pārskats un 2020.gada ieņēmumu – izdevumu tāme.

Kā zināms, tad Latvijas valdība šodien atbalstīja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) rīkojumu, kas paredz no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" ministrijai piešķirt piecus miljonus eiro, ar mērķi mazināt Covid-19 krīzes radīto negatīvo seku ietekmi uz sporta nozari.

Izmantotie avoti:
Sākums - Latvijas Olimpiskā komiteja