Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mājiniece Čehija ļoti ātri paliek bez sava līdera pasaules U20 čempionātā

Rolands Eliņš

Mājiniece Čehija ļoti ātri paliek bez sava līdera pasaules U20 čempionātā
Jakubs Lauko. Foto: ČTK

Čehijas hokejists Jakubs Lauko apstiprinājis, ka viņam ir ceļgala saišu savainojums, kura dēļ pasaules čempionāts hokejā U20 izlasēm viņam pavisam noteikti ir beidzies jau pēc sešām nospēlētām sekundēm.

Jakubs Lauko, vienīgais AHL līmeņa spēlētājs Čehijas U20 izlasē, vakardienas spēlē pret Krieviju piedalījās tikai mača pirmajā minūtē. Viņš jau savā pirmajā izgājienā laukumā cieta sadursmē ar diviem Krievijas uzbrucējiem. Vispirms Igors Sokolovs viņam uzskrēja virsū, satriecoties ar ceļgaliem, bet uzreiz pēc tam Dmitrijs Voronkovs pielietoja spēka paņēmienu pret Lauko.

Lauko maču atstāja, noskatoties no malas, kā viņa komanda turnīra atklāšanas spēlē pieveic favorīti Krieviju ar 4:3. Šodien izrādījās, ka arī čempionāta turpinājumu Lauko varēs vērot tikai no malas – medicīniskajās pārbaudēs viņam konstatēta ceļgala saišu trauma. Pats hokejists savos sociālajos tīklos apstiprināja, ka turnīrs viņam ir beidzies, tā īsti nemaz nesācies, taču viņš pateicās līdzjutējiem par atbalstu un solījās atgriezties laukumā vēl labāks.

Lauko pirms diviem gadiem tika draftēts Bostonas „Bruins” sistēmā ar 77. numuru. Pēc drafta viņš spēlēja Kvebekas junioru hokeja līgā, 44 spēlēs gūstot 41 punktu un kļūstot par Memoriālā kausa ieguvēju, bet šosezon viņš jau ir Amerikas Hokeja līgā, kur Providensas „Bruins” sastāvā 18 spēlēs ticis pie 4+4.

Lauko Čehijas U20 izlasi pārstāv jau trešo reizi. Pirms gada viņš palīdzēja Čehijai iegūt septīto vietu, bet pirms diviem gadiem kopā ar Čehijas U20 izlasi iekļuva pusfinālā, paliekot ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/spatna-zprava-lauk...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 16:55, pirms 5 gadiem
Tas čehiem ir liels zaudējums,kaut arī viņi bez Lauko tika galā ar Krievijas izlasi.Tiesa,TOP izlasēm čempionāts sākās un dažām arī beidzās ar 1/4 finālu.Toties šobrīd faktiski izšķirošo spēli aizvada Kazahstānas izlase pret slovākiem.Šī viņiem praktiski pēdējā iespēja vēl izvairīties no pārspēlēm par palikšanu.Somi un zviedri kazahiem nebūs pa zobam.Jā,kazahi pagaidām izskatās tīri solīdi un slovākiem nāksies krietni piepūlēties,lai gūtu vajadzīgo uzvaru.

     [+] [-]

, 2019-12-27 17:20, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Tas čehiem ir liels zaudējums,kaut arī viņi bez Lauko tika galā ar Krievijas izlasi.Tiesa,TOP izlasēm čempionāts sākās un dažām arī beidzās ar 1/4 finālu.Toties šobrīd faktiski izšķirošo spēli aizvada Kazahstānas izlase pret slovākiem.Šī viņiem praktiski pēdējā iespēja vēl izvairīties no pārspēlēm par palikšanu.Somi un zviedri kazahiem nebūs pa zobam.Jā,kazahi pagaidām izskatās tīri solīdi un slovākiem nāksies krietni piepūlēties,lai gūtu vajadzīgo uzvaru.
skatoties SUI - KAZ hailaitus, bija sajūta, ka kazahi būtu arī vinnējuši šo maču, ja viņiem vārtos būtu Voris nevis viņējaus vorotčiks, kas reāli nevilka Elites līmeni.

     [+] [-]

, 2019-12-27 17:35, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: skatoties SUI - KAZ hailaitus, bija sajūta, ka kazahi būtu arī vinnējuši šo maču, ja viņiem vārtos būtu Voris nevis viņējaus vorotčiks, kas reāli nevilka Elites līmeni.
tagad skatos kazahi ar slovākiem principā vienlīdzīga cīņa 1-1 otrajā periodā..

  -1 [+] [-]

, 2019-12-27 17:43, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tagad skatos kazahi ar slovākiem principā vienlīdzīga cīņa 1-1 otrajā periodā..
Spenglera Cupā TPS drāž Salātus

  -1 [+] [-]

, 2019-12-27 17:50, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: Spenglera Cupā TPS drāž Salātus
salātus visi drāž, kam nav slinkums...neskatos.