Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Phantoms" zaudē Bridžportā

Jānis Pārums

"Phantoms" zaudē Bridžportā
Oskars Bārtulis

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē šonakt piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā komanda Filadelfijas "Phantoms", kas izbraukumā pēcspēles metienos ar 3:4 atzina Bridžportas "Sound Tigers" pārākumu.

"Phantoms" hokejistiem bija iespēja uzvarēt pamatlaikā, taču tā netika izmantota. Atrodoties vadībā ar 3:2, Filadelfijas hokejisti ielaida vārtus 48 sekundes līdz pamatlaika beigām. Pagarinājumā neviena no komandām pie vārtu guvuma netika, bet pēcspēles metienos neviens no "Phantoms" mēģinājumiem nesasniedza mērķi.

Latviešu aizsargs šajā spēlē izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, bet spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Mārtiņa Karsuma Providensas "Bruins" ar 0:3 zaudējot Hartfordas "Wolf Pack". Karsums izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, bet spēli beidza ar negatīvu lietderības koeficientu - mīnus viens. Izmantotie resursi:
www.theahl.com

  -1 [+] [-]

, 2008-01-27 10:17, pirms 17 gadiem
Jauna (vissmaz neredzēta) bilde! Paldies!

Puiši malači, lieku uz to ka Bārtulis pirmais tiks NHL.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-27 10:31, pirms 17 gadiem
jurchiks

tu laikam sen neesi lasijis AHL jaunumus

  -1 [+] [-]

, 2008-01-27 11:21, pirms 17 gadiem
kas par jaunumiem?