Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Muštukovs netiek pie iespējas

Andrejs Siliņš

Muštukovs netiek pie iespējas
Ervīns Muštukovs

Dienvidu profesionālajā hokeja līgā (SPHL) Ziemeļamerikā Ervīns Muštukovs tā arī laukumā nedevās, un vārtsarga pārstāvētais Noksvilas "Ice Bears" ar rezultātu 0:3 piekāpās Ričmondas "Renegades".

Lai arī noksvilieši visu spēles laiku vārtiem uzbruka krietni aktīvāk nekā viesi no Ričmondas, vārtus guva tieši "renegāti". Otrajā trešdaļā vienus, bet trešajā vēl divus, kas atnesa Ričmondai uzvaru ar 3:0.

Muštukova sāncensis par vietu vārtos Kirks Ērvings atvairīja 24 no 27 metieniem. Jāpiebilst, ka metienu attiecība bija 43:27 mājinieku "Ice Bears" labā.

Noksvila gan joprojām atrodas turnīra tabulas priekšgalā ar 34 spēlēs izcīnītiem 40 punktiem. Ričmondas hokejisti ir tuvākie "Ice Bears" sekotāji - 32 spēlēs 36 punkti, tiesa tik pat arī Kkolumbusas "Cottonmouths". Nākamo spēli "Ice Bears" aizvadīs šonakt, kad savā laukumā uzņems Hantsvilas "Havoc".

Izmantotie resursi:
www.thesphl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-26 11:18, pirms 17 gadiem
Tādēļ ka pagājušajā spēlē 5 bankas ielaida...