Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rēdliham vārti, "Freezers" uzvar

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Rēdliham vārti, "Freezers" uzvar
K. Rēdlihs, Freezers

Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē ar vārtu guvumu atzīmējies Krišjānis Rēdlihs, palīdzot Hamburgas klubam "Freezers" savā laukumā ar rezultātu 4:2 pieveikt Štraubingas klubu "Tigers".

Pēc pirmajām 20 spēles minūtēm rezultāts uz tablo vēstīja neizšķirtu 1:1, bet pēc otrās trešdaļas ar 3:1 vadībā jau bija izvirzījušies mājinieki. 3. periodā katra no komandām savā rēķinā ierakstīja vēl pa vieniem vārtiem, un spēle noslēdzās ar "Freezers" uzvaru ar 4:2.

Krišjānis Rēdlihs 2. perioda vidū guva komandas otros vārtus. Vēl spēles protokolā mūsu aizsargs atzīmējās ar diviem izdarītiem metieniem un lietderības koeficientu +2.

Nākamo maču "Freezers" aizvadīs 25. janvārī izbraukumā pret Manheimas "Adler".

Izmantotie resursi:
www.del.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-23 23:41, pirms 17 gadiem
Rēdliham seši punkti šosezon. AHL gan bija rezultatīvāks.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 02:33, pirms 17 gadiem
jaa bet sii sezona vinam loti veetraina, eiropas apcelosanas zinjaa - vismaz prieks ka atradis savu vietu pie desinju svilinaataajiem - nevis bacaa... jo saaka likties kadu laiku atpakalj ka uz to velk...