Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Simsons: "Bija pārliecība, ka nezaudēsim"

Andrejs Siliņš

Pēc trešās vietas iegūšanas "Samsung" premjerlīgā hokejā HK "Rīga 2000" menedžeris Armands Simsons sarunā ar eSports.lv atklāja, ka arī nākamsezon rīdzinieki, neskatoties ne uz ko, spēlēs Latvijas čempionātā.

"Šogad medaļas nedaudz nesmukākas ir, bet ir," ar nelielu ironijas devu sarunu uzsāka Armands, turpinājumā pievēršoties jau pašai spēles gaitai. "Šķita, ka vajadzēja būt vairāk nekā 3:2. Pārliecība, ka nezaudēsim, bija noteikti. Visu spēles gaitu, jo īpaši pirmajā trešdaļā mums piederēja liels teritoriālais pārsvars."

"Pirmo golu zaudējām, kad aizsargs kļūdījās vairākumā uz zilās līnijas, un pretinieks izgāja viens pret vienu ar vārtsargu," spēli komentēja Simpsons. "Turpinājumā pārliecinoši kontrolējām spēles gaitu. Otros vārtus zaudējām pēc līdzīgas kļūdas kā pret "ASK/Ogri" - uzbrucējs tika atstāst nepiesegts vārtsarga tuvumā."

"Beigās "Latgale" centās visiem spēkiem, ņēma arī vārtsargu nost, bet spēlējām pārliecinoši. Mārtiņš [Raitums] mūsu vārtos stāvēja ļoti labi. Tādu patiesi bīstamu momentu viņiem nebija."

Jautāts par nākotnes plāniem, Armands atzina, ka tagad komandai būs nelielas brīvdienas, pēc kurām atkal visi sanākšot kopā, lai izvērtētu sezonu kopumā. Lai arī Krievijā jau ir apstiprināts, ka komandai no Rīgas tikšot sagādāts nepieciešamais budžets, Simsons apstiprināja kluba turpmāko eksistenci arī nākotnē: "Skaidrs, ka "Rīga 2000" noteikti spēlēs Latvijas čempionātā arī nākamajā sezonā. Vēl gan nekas nav zināms konkrēti, bet līdz pasaules čempionātam visam par nākamās sezonas plāniem vajadzētu būt zināmam."

Simsons atklāja, ka līdzīgi kā pirms šīs sezonas, arī tagad tikšot runāts ar izlases spēlētājiem par palikšanu un spēlēšanu Rīgas klubā nākamajā sezonā. Iespējams, ka Latvija sčempionātā varētu spēlēt Krievijas čempionāta komandas fārmklubs.

     [+] [-]

, 2008-03-22 21:29, pirms 17 gadiem
Malacis ka pasaka kā ir

  +2 [+] [-]

, 2008-03-22 21:34, pirms 17 gadiem
Normundu nemaz pie vārda vairs nelaiž...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-22 21:41, pirms 17 gadiem
"Pirmo golu zaudējām, kad aizsargs kļūdījās vairākumā uz zilās līnijas, un pretinieks izgāja viens pret vienu ar vārtsargu," spēli komentēja Simpsons.


Simsons: "Bija pārliecība, ka nezaudēsim"


Atrodi atšķirību!!!!

     [+] [-]

, 2008-03-22 21:42, pirms 17 gadiem
nu tā jau ir tajā sportā, liela daļa panākumu ir pārliecība!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-22 22:34, pirms 17 gadiem
Tas labi, ka šoreiz R2000 pirms nākamās sezonas skaidri pasaka, ka spēlēs Samsunglīgā.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-22 23:43, pirms 17 gadiem
Bērns, ja tev nebūtu pārliecības, ka r2k vinnēs Latgali, kas tu par f... menedžeri? Gluži otrādi, ja tiktu pieļauta iespēja zaudēt Latgalei ar visu r2k finansējumu, tad menedžerim & co būtu jāiet piestrādāt par govju aktīvās pastaigas organizatoru kādā Latgales fermā. Bet - vai tādi bija r2k mērķi? Par to gan tā kā būtu jāatbild.

     [+] [-]

, 2008-03-23 08:26, pirms 17 gadiem
Normunds laikam uzmetis lūpu, ka nav zelts
gragox rakstīja: Normundu nemaz pie vārda vairs nelaiž...

     [+] [-]

, 2008-03-23 09:46, pirms 17 gadiem
gragox rakstīja: Normundu nemaz pie vārda vairs nelaiž...



nevaig ar...savaadaak atkal saaktu zheeloties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-23 15:45, pirms 17 gadiem
purva_velns rakstīja: Bērns, ja tev nebūtu pārliecības, ka r2k vinnēs Latgali, kas tu par f... menedžeri? Gluži otrādi, ja tiktu pieļauta iespēja zaudēt Latgalei ar visu r2k finansējumu, tad menedžerim & co būtu jāiet piestrādāt par govju aktīvās pastaigas organizatoru kādā Latgales fermā. Bet - vai tādi bija r2k mērķi? Par to gan tā kā būtu jāatbild.

Vai Tev maz ir sajēga par šīs sezonas finansējumu?Nejēga.