Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Ivanāns asistē vārtu guvumā pret "Checkers"

Amerikas Hokeja līgas čempionātā aizvadītajā naktī ar rezultatīvu piespēli izcēlās latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, palīdzot Abotsfordas "Heat" savā laukumā ar 5:2 apspēlēt Šarlotes "Checkers".

, 2012-01-22 12:14, pirms 12 gadiem
Ivanāns nokārtoja golu.
, 2012-01-22 16:37, pirms 12 gadiem
Dīzels gūst punktus gandrīz katrā spēlē kad ir laukumā! Tā turēt!
Rihards Bukarts. Foto: LHF
37

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.
Cīniņš pie Dānijas valstsvienības vārtiem. Foto: IIHF

Dāņi iztur britu atspēlēšanās centienus un novērš briesmas izkrist no elites

Pasaules hokeja meistarsacīkstēs uzelpot var Dānijas valstsvienība un tās līdzjutēji, skandināviem pārtraucot triju zaudējumu virkni un smagā kaujā pieveicot (4:3) Lielbritāniju.
Vācijas hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: IIHF
4

Vācija otro spēli pēc kārtas iemet astoņus un svin trešo uzvaru čempionātā

Šodien trešo uzvaru 2024. gada pasaules čempionātā hokejā izcīnīja Vācija, kas B apakšgrupā rezultatīvā mačā ar 8:2 apspēlēja Kazahstānu.