Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Foto: Čempiona tituls atgriežas Liepājā

Ar spraigu pēdējo spēli, šodien liepājnieki izcīnīja čempionu titulu, uzvarot Monarch no Ozolniekiem. Pretēji gaidītajam, ka pēdējā spēle var izvērsties par formalitāti, jo Liepāja ar trīs uzvarām jau esot guvusi biedējošu pārsvaru, monarhi skaidri vizualizēja, ka ir komanda, kas nav atbraukusi liepājniekiem sarīkot vieglu pastaigu. Vēl līdz spēles pēdējai minūtei liepājnieki nevarēja būt pārliecināti, ka zelta medaļas jau ir kaklā.Foto: Aigars Prūsis


Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks
39

Bļugers noslēdz jaunu divu gadu līgumu ar Vankūveras ''Canucks''

Naktī uz ceturtdienu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' paziņoja, ka tā panākusi jaunu, divu gadu vienošanos ar latviešu uzbrucēju Teodoru Bļugeru. Ik sezonu viņš pelnīs 1.8 miljonus ASV dolāru.
Šejs Vēbers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Vēbers ar pirmo piegājienu tiek iekļauts Slavas zālē, beidzot zvanu saņem arī Roniks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Slavas zālē iekļauti Šejs Vēbers, Pāvels Dacjuks, Džeremijs Roniks, Natālija Darvica, Krisija Vendela-Pola, Deivids Poils un Kolins Kempbels.
Līnuss Ullmarks. Foto: AP/Scanpix
6

''Bruins'' uz Otavu aizmaina vārtsargu Ullmarku, pretī saņem Korpisalo

Par maiņas darījumu vienojušās Bostonas ''Bruins'' un Otavas ''Senators''. Rezultātā uz Kanādas klubu pārcēlies Līnuss Ullmarks, bet pretējā virzienā ceļojuši Jonass Korpisalo, Marks Kasteličs, kā arī 2024. gada drafta pirmās kārtas izvēle.