Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vladislava Tretjaka kausā trešie

Bijušā izcilā vārtsarga un tagadējā Krievijas hokeja federācijas prezidenta "Vladislava Tretjaka kausa" izcīņā sporta kluba "Liepājas metalurgs" jaunatnes hokeja centra 1993./1994. gadā dzimušo zēnu komanda (treneris Igors Ļebedevs) ierindojās trešajā vietā.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva Maskavas klubs „Serebrenije Akuli”.

Turnīrā startēja sešas komandas no Krievijas, Slovākijas, Baltkrievijas un Latvijas. „Vladislava Tretjaka kausa” izcīņas izspēles sistēma vienkārša. Katra komanda pa reizei tiekas ar katru. Uzvar tā, kura šajās spēlēs sakrāj vairāk punktus.

„Liepājas metalurgs” trijās no piecām spēlēm guva uzvaras. Ar 3:1 tika pieveikti Maskavas „Belije medvedji” (Krievija) (Liepājas komandā vārtus guva Artjoms Dašutins, Pauls Hodzko un Justas Steponaitis) ar 8:3 HK "Žilina" (Slovākija) (Artjoms Dašutins 3, Regnārs Kaļinovskis 2, Artūrs Kuzmenkovs 2, Kārlis Ozoliņš) un ar 3:1 HK „Minsk” (Baltkrievija) (Pauls Hodzko 2, Aleksandrs Bērziņš). Savukārt divos mačos tika piedzīvoti zaudējumu ar 5:9 Maskavas „Serebrenije Akuli” (Krievija) (Daniels Bogdzjuls, Pauls Hodzko, Artjoms Dašutins, Artūrs Kuzmenkovs un Kārlis Ozoliņš) un ar 2:3 Maskavas „Centr” (Krievija) (Regnārs Kaļinovskis, Maksims Abrašins).

Šajās spēlēs iekrātie deviņi punkti „Liepājas metalurgu” ierindoja trešajā vietā. Turnīrā uzvarēja Maskavas „Serebrenije Akuli”, bet otrajā vietā ierindojās HK „Minsk”.

Par „Vladislava Tretjaka kausa” labāko uzbrucēju atzina Regnāru Kaļinovski. Savukārt šajā turnīrā atsevišķās pozīcijās „Liepājas metalurgā” par labākajiem atzina vārtsargu Vadimu Miščuku, aizsargu Edgaru Siksnu un uzbrucēju Artūru Kuzmenkovu.

Komandas treneris Igors Ļebedevs: „Ar izcīnīto trešo vietu esmu neapmierināts. Salīdzinājumā ar rudens turnīru, kurā izcīnījām otro vietu, sperts solis atpakaļ. Vajadzēja uzvarēt Maskavas „Centr” komandu, taču nespējām realizēt daudzas vārtu gūšanas iespējas. Esmu pateicīgs klubam, kas deva iespēju piedalīties šādā turnīrā un protams tā organizatoriem, kuri mūs uzaicināja.”

Informāciju sagatavoja:
Harvejs Rudzītis, SK "Liepājas metalurgs" preses sekretārs

     [+] [-]

, 2008-04-18 14:42, pirms 16 gadiem
pēc 3 gadiem šitiem jāmet ne tikai pa lampu

     [+] [-]

, 2008-04-18 15:55, pirms 16 gadiem
Izskatās ka 93. atkal sastāvā būs Ozoliņš . Bet nu trenerim ir taisnība šis ir kritiskais vecums kad mūsu komandām parasti sākas kritums, ja tagad šie noturēsies pret visām vājībām (izklaides, meitenes, šmiga) tad kaut kas no viņiem var arī sanākt ja braukās pa nopietniem turnīriem un treniņapstākļi saglabāsies tik pat ideāli.

     [+] [-]

, 2008-04-18 17:03, pirms 16 gadiem
jāsaka ,ka komandā tikai viena maiņa ir 93g,pārējie ir 94g.Protams,varējām jau iegūt 2 vietu,bet ir jau ok,tā ir Krievija un komentārus neprasa.TOP komandas jau ir citas,kā CSKA VAI Maskavas dinamo,ar kuriem mums nav pa spēkam,kur nu vēl ar apvienotu komandu.Bijām Tverā mēnesi atpakaļ un ieguvām 5.vietu tur arī dabūjām pa mici no spēcīgākiem pretiniekiem.P.S.Kārlis Ozoliņš ir 94g.un ir viens no komandas līderiem!

     [+] [-]

, 2008-04-18 18:33, pirms 16 gadiem
Tas Steponaitis ir lietuvietis vai latvietis ar lietuvieša sakneem? Uzmetot aci uz vaartu guveejiem, labaakais šķiet ir Dašutins. Kaapeec shis nav dabuujis kaadu individuaalo balvu?

     [+] [-]

, 2008-04-18 20:58, pirms 16 gadiem
Krievijas superkomandas bērnu hokejā CSKA, Severnaja Zvezda, Rusj shiis komandas prakstiski nereaali vinneet