Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"MoDo Hockey" bezcerīgi zaudē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Zviedrijas "Elitserien" hokeja līgas play-off ceturtdaļfināla spēlē neveiksmi cietis un no tālākās cīņas par medaļām izstājies Atvara Tribuncova pārstāvētais Ērnšeldsvīkas klubs "MoDo Hockey". Sērijas piektajā spēlē savā laukumā pret "Timra IK" tika piedzīvots bezcerīgs zaudējums – 0:5.

Spēles 1. periodā uzbrukumā neliels pārsvars bija mājiniekiem, taču ne viņiem, ne arī viesiem vārtus gūt vēl neizdevās. Savukārt abās nākamajās trešdaļās jau dominēja Timro kluba hokejisti – 2. periodā viņi "MoDo Hockey" vārtos iemeta trīs ripas, bet pēdējā trešdaļā vēl divas, galarezultātā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 5:0.

Atvars Tribuncovs spēlēja 19 minūtes un 19 sekundes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Visā spēļu sērijā ar 4:1 pārāki bija "Timra IK" hokejisti un nodrošināja vietu pusfinālā. Savukārt Ērnšeldsvīkas klubam hokeja sezona beigusies.

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se