Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Durdina un Širokova klubam zaudējums

Durdina un Širokova klubam zaudējums
Sergejs Durdins

Aizvadītajā naktī zaudējumu Starptautiskās Hokeja līgas (IHL) čempionātā piedzīvoja Sergeja Durdina un Maksima Širokova klubs Fortveinas "Komets", kas viesos ar 1:4 piekāpās Blūmingtonas "Prairie Thunder".

Pirmā trešdaļa noslēdzās neizšķirti 1:1, taču jau otrās trešdaļas sākumā mājinieki guva otros vārtus, kad precīzs bija Bleiks Stjuarts. Puslaika vidū "Prairie Thunder" hokejisti guva trešos vārtus, tādejādi uzvarot trešdaļā ar 2:0. Arī pēdējās 20 minūtēs veiksmīgāki bija mājinieki, kas guva savus ceturtos vārtus, tādejādi svinot uzvaru visā spēlē ar 4:1. Jāatzīmē, ka, lai arī mājinieki guva četrus vārtus, pa pretinieku vārtiem viņa meta tikai 16 reizes, kamēr viesi to darīja 37 reizes.

Sergejs Durdins punktus šajā spēlē neguva, lai arī bija ļoti aktīvs. Viņa kontā pieci metieni pa pretinieku vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Maksims Širokovs spēlē nepiedalījās pirksta savainojuma dēļ.
"Komets" hokejisti atrodas IHL čempionāta pārliecinošā vadībā - 51 spēlēs izcīnīti 73 punkti.

Izmantotie resursi:
www.ihl-hockey.com

     [+] [-]

, 2008-02-18 23:47, pirms 17 gadiem
kadreiz bija speciiga liiga...
ps. paskatijos, tur daudz pensionaaru spelee