Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Viedoklis, jeb pārdomas no 5. banotā kunga,jebšu matrix

Viedoklis, jeb pārdomas no 5reiz. banotā kunga,jebšu matrix

Uzreiz ķeršos pie lietas, un nebūs nekāda garā ievada...
Šodien mani tiešām pārsteidza spēles sākums.Pēc vakardienas spēles biju gaidījis miegainu sākumu, bet komandas uzreiz sāka spēlēt aktīvu hokeju. Tātad tiešām šogad pārbaudes spēļu taktika bija ieslidināties, kā vecam tvaikonim un iegūt ātrumu...
Bet to vai tas tiešām būs Oļegam izdevies mēs redzēsim spēlē pret ASV.

Šodien ļoti labu spēli aizvadīja pirmā maiņa, bet tā tas bija visas spēles kopš viņi spēlē šādā virknējumā. Un tiešām var jau tagad redzēt, ka viņi ir gatavi.Es pat teiktu ka komentētajam mums nebija jāpaziņo, ka laukumā ir pirmā maiņa.To varēja redzēt pēc spēles laukumā. Kā viņi uznācā, tā uzbrukums guva pavisam citus apgriezienus.
Manu prāt Bērziņa maiņa ir atkal jāapvieno.(Bērziņš,Dārziņš,Rēdlihs) Pēc šīs maiņas izjaukšanas vienīgais kurš rādīja labāku sniegumu, bija M.Rēdlihs. Dārziņš vispār nebija redzams, nu vienīgi šodien mazdrusciņ labāk nospēlēja, bet Bērziņs kā jau parasti. Bet tieši Bērziņs, manuprāt, ir labākais uzbrucējs aizsardzība un iemetienos.
No viņa puses kļūdu bija ļoti maz, un ja bija es nepamanīju, tātad lielu kļūdu nebija.

Hokejs ir hokejs un gandrīz katrā spēle tiek ielaisti vārti. Bet mani nomāc tas, ja aizsardzībā ir pieļauta muļķīga kļūda, tad laukumā ir vai nu Sorokins vai Laviņš.
Lai gan man gribas piekrist Jurim Miņinam, ka Laviņš vnk. bieži mēģina labot citu kļūdas un tapēc tiek uzskatīt par vainīgo.Bet es tik vēlreiz gribētu pajautāt vai tiešām Kuldu nevarēja pārbaudīt? Un es beidzot gribētu lai, kāds latviešu žurnālists atmet savu kautrību, un iegūst amerikāņu žurnālistu nekaunīgu un pajautātu to pašam Oļegam... Bet lai nu paliek, jo šo tēmu esam jau daudz pārsprieduši...
Man ļoti gribētos lai uz čempi aizbrauc Ješka, bet šodien mani viņš nepārliecināja, lai gan viņam ir jāparliecina Oļegs nevis fani.

Runājot par Raita kungu. Man ļoti nepatīk, ka var redzēt, jau pret slovākiem, ka pretinieki mūs fiziski neciena. Tad domājot ko ar mus darīs amerikāņi bail paliek. Tādi grūdieni, ķeksējieni un tad kād mūsu fizisko švakos spēlētājus sāk pārāk abižot, tad lielajam aizstāvim ir jābūt Miķeli, kurš pats nemaz nav tik fiziski varens. Bet tajpašā laikā es apbrīnoju, ka mūsējie nemīž , un brīziem paši rāda fizisku spēli.
Šodien tika nomesti cimdi. Širokovs zaudēja, ja būtu Raitis, iespējams, cimdi netiktu nomesti,vai arī slovāks būtu atrijis,bet Alekseja cīņa pozitīvais bija tas, ka fani atdzīvpojās, un hokejisti pārņēma iniacatīvu.Arī tas ir+ Raitim... Bet Bērziņš izlīdzināja rezultātu kautiņos.;)
Bet var jau būt, ka Raitis tiešām neideras. To redzēsim pēc PČ.

Man liels prieks par spēli nevienādos sastāvos. Gan mazākumā , gan vairākumā spēlējam aktīvi,un ir redzami manāmi uzlabojumi. Un tieši spēlē nevienādos sastāvos bija viens no galvenajiem klupšanas akmeņiem. Tātad Znaroks strādā. Un nevajag viņu nepamatoti norakstīt.
Jūs teiksiet, ka es viņu arī aprunāju,bet es teicu tikai to, ka viņš kā treneris neko nav sasniedzis,un nevajag viņu slāvēt tikai tāpēc, kapirms daudziem gadiem viņš mūs ieveda hokeja elitē, jo to viņš izdarīja, kā spēlētājs, nevis kā treneris.

Par vārtuvīriem, manuprāt viss ir skaidrs.

Es mājās uz doto brīdi atstātu-Širokovu,Bļinovu, Jo šie spēlētāji mani visvairāk nepārliecināja. Vispār viņi nekko neparādija. Laikam jau no aizsargiem Sorokinu,Savielu, imesls tāds pats. Vnk nekko neparādija.

Pārējos nebraucējus negribu prognozēt, bet ja mājās tiks atstāts Jekimovs, būšu ļoti pārsteigts, bet ar šodienas gūtajiem vārtiem...
Karsumam,Spruktam ,Skrastiņam būs acīmredzot jātaisa rezultāts, vismaz tā cer latvju fani.

Domāju ka savu viedokli, ne viedokli, bet redzējumu esmu izteicis...
Vienīgi vēl vēlos pateikt, ka šodien redzēju to spēli ar kādu PČ mēs varam tikt 8niekā.

Un saprotu, ka dažiem šis būs pilnīgi lieki, jo visu jau šo zinājuši, bet man tiešām šodien kkāda iedvesma..
Gaidu jūsu kritiku... 

UN VEIXMI PČ.Gan jau tad ar kko uzdrukāšu.:)

1 2 65 komentāri

     [+] [-]

, 2009-04-17 22:00, pirms 15 gadiem
Par amerikāņu žurnālistiem Tev nepiekritīšu, viņi arī ir baigie liekuļi, kas baidās uzdot neērtus jautājumus.. Gaidam savu Z-amerikas papildinājumu+šodienas spēles kvalitāte=izskatās labi

     [+] [-]

, 2009-04-17 22:01, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Par amerikāņu žurnālistiem Tev nepiekritīšu, viņi arī ir baigie liekuļi, kas baidās uzdot neērtus jautājumus.. Gaidam savu Z-amerikas papildinājumu+šodienas spēles kvalitāte=izskatās labi
Nu man vnk pa vinjiem taads iespaids radies..

     [+] [-]

, 2009-04-17 22:03, pirms 15 gadiem
Paldies par pārdomām.

Jekimovs, manuprāt, tomēr jāatstāj mājās, liels palīgs PČ viņš nebūs. Pret amīšiem viņu ņems priekšā katrā stūrī, bet pret Austriju nebus īpaša nepeiciešamība pēc "mazā nazīša"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: matrix

  +3 [+] [-]

, 2009-04-17 22:06, pirms 15 gadiem
Hipotenūza rakstīja: Paldies par pārdomām.

Jekimovs, manuprāt, tomēr jāatstāj mājās, liels palīgs PČ viņš nebūs. Pret amīšiem viņu ņems priekšā katrā stūrī, bet pret Austriju nebus īpaša nepeiciešamība pēc "mazā nazīša"
mūsu viedokļi sakrīt! vienīgi Jekimovs ļoti ļoti labu iespaidu atstāja ar savu cīņassparu, ar to arī guva vārtus!Vairāk tādu hokejistu un LV hokejs kļūs baudāmāks! Jekimov,kapā un tiksi uz OS!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-04-17 22:08, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: sūdīgs tev redzējusm pateikšu īsi.

kārtējo reizi padīci, ka nav Kulda, pamuldēji par Raiti un beigās nod**
Sorokinu un Laviņu.

Apsveicu mr. Deja-vu tu neko jaunu nepateici
Nu visaa visumaa par kuldu ir tikai tas nesparashanaa esmu par vinja neizsaukshanu uz treninjiem vai paarbaudes speeli pret slovaakiem.. Jo kanditaatos viņš iekļauts bija..

Un shodien mees redzeejam Ka raitis tieshaam nodereetu..

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:09, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: Nu visaa visumaa par kuldu ir tikai tas nesparashanaa esmu par vinja neizsaukshanu uz treninjiem vai paarbaudes speeli pret slovaakiem.. Jo kanditaatos viņš iekļauts bija..

Un shodien mees redzeejam Ka raitis tieshaam nodereetu..
Jā, bet cik labi tas būtu ja Raitis pirmajā spēlē izplūktos un mūsējie paliktu ar mazāk uzbrucējiem?
Slēpts komentārs: matrix

  +3 [+] [-]

, 2009-04-17 22:12, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: nav uzreiz jaakaujas.. bet tikai likt noprastbishk pagrustiities utt.. nav uzreiz jaakaujas..
Nu nedomā , ka pretinieks nedos pretī zinot, ka tiesneši un komandasbiedri palīdzēs!
un beigās atkal mēs būsim zaudētāji!

  -4 [+] [-]

, 2009-04-17 22:17, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Nu nedomā , ka pretinieks nedos pretī zinot, ka tiesneši un komandasbiedri palīdzēs!
un beigās atkal mēs būsim zaudētāji!
Dotu,bet vai tiktu nomestii cimdi? Jo tas nebuutu vajadziigs ne Raitim ne pretiniekam..
Un kas tu domaa Raitis baigais psihopaats kurs vnk deelj viena sitiena sejaa saaks aardiities un meetaas cimdus pa gaisu?

  +2 [+] [-]

, 2009-04-17 22:24, pirms 15 gadiem
PČ neviens neļaus vicinaat duures, tas viens.sodiis bargaak kaa KHL vai NHL
otrs tas, ka Ivanaanu izmantot var tikai vairaakumaa lai staav pie vaartiem un traucee vaartsargam..nav vinjam ne aatruma, ne eiropas hokeja iemaņu.
Kulda tas pats staasts. atceros ka kaut kaadaa 03:? gadaa muuseejie padrisa UKR ar visu Irbi vaartos..pret USA Irbe bija labs, bet pret krievu hokeju- izraustiija kaa puiku...Kulda jauns, viņam viss priekšā...lai kaartiigi nostiprinaas kaut vai AHL sastaavaa, un tad paskatiisimies..
Saviels arii, ja kas Avalanche dažas speeles nospeeleeja un tika uzskatiits par megastaaru...
uz šveici viņš točna neaizbrauks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-17 22:30, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: pazors.. šodien Laviņš bija viens no labākajiem spēlētājiem uz ledus.. Un, matrix, tavs attaisnojums, ka vārti tiek zaudēti kā uz ledis ir Laviņs vai Sorokins ir ļooooti mūļķīgs.. Varbūt jūsu piekasīšanās Laviņam ir attaisnojama ar to, ka viņš spēlē kopā ar Sotnieku.. Domāju, ka Skrasts ir tieši jāliek kopā ar Laviņu, lai ir viens ļoti augsta līmeņa aizsargu pāris, jo visu laiku Laviņam kaut ko kabināja klāt (Sotnieku). Man jau nepatīk nekad vainot spēlētājus, it īpaši, ja viņi aizstāv sarkanbalt sarkanās krāsas, bet es nesaprotu kādēļ tad citu aizsargu kļūdas pat netiek pieminētas? kautvai K Rēdliha? .. Bet šī spēle bija ļoti skatāma un interesantāka par citām.. žēl, ka tik maz skatītāji. Ja kaut viena spēle pirms tam būtu tik aizraujoša kā šī, tad drošvien nebūtu bijis jāuztraucas par mazo skatītāju skaitu, bet labi vien ir, ka pārbaudes spēles pabeigtas uz pozitīvas nots. Gan spēle, gan rezultāts bija uz urrrāa!
es nerunaaju par shodienu... Un vsp shodien aizsardziiba ipashi mulkjiigas kuudas nepielaava.. shodien speele tieshaam bija laba un bija prieks skatiities..

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:31, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: Dotu,bet vai tiktu nomestii cimdi? Jo tas nebuutu vajadziigs ne Raitim ne pretiniekam..
Un kas tu domaa Raitis baigais psihopaats kurs vnk deelj viena sitiena sejaa saaks aardiities un meetaas cimdus pa gaisu?
Pagājušājā čempī Ivananāns gāja vārtusargu aizstāvēt un nopelnija noraidiju līdz mača beigām!Tiesneši baidīsies un dos sodus visur kur būs kautmazākās dūres vicināšanas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-17 22:34, pirms 15 gadiem
...Šodien tika nomesti cimdi. Širokovs zaudēja, ja būtu Raitis, iespējams, cimdi netiktu nomesti,vai arī slovāks būtu atrijis,
...


nu, i ka zaudeeeja? Kas mainiitos, ja Shirokova vietaa buutu Ivanaans? Noraidiijums liidz speeles beigaam shaa vai taa + PCh veel diskaabelis uz naakamo speeli arii.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:34, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: katrs spēlētājs PČ ir pa sevi!!! tev izskatījās, ka M Rēdlihs raustijās no slovākiem? tieši otrādi, bet tas, ka visa slovāku izlase sastāvēja no buļļiem neko nelīdzēja iebaidīšanas ziņā. Visas tās emocijas un kautiņi izriet no emocijām un ja emocijas ņem virsroku tev ir po, kas tev nāk pretī. Bet man neticas, ka kaut vienā LV mačā būs kaut kas līdzīgs šodienai.
es jau arii savaa viedoklii raxtiiju, ka vaajo aiztaavis meegjinaaja buut reedlihs.. bet ko liidz vinja centieni ja 100kg onkulis vinju pagruuz un tad ir jaamuuk prom..

  -1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:35, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: un pa to tu man ieliki mīnusu?
manupraat es neeiliku.. vsmz es taa domaaju..

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:36, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: es jau arii savaa viedoklii raxtiiju, ka vaajo aiztaavis meegjinaaja buut reedlihs.. bet ko liidz vinja centieni ja 100kg onkulis vinju pagruuz un tad ir jaamuuk prom..
Tu pats saproti ko tu raksti ? Neviens nekur nemuka! neizdomā faktus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-04-17 22:38, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: ...Šodien tika nomesti cimdi. Širokovs zaudēja, ja būtu Raitis, iespējams, cimdi netiktu nomesti,vai arī slovāks būtu atrijis,
...


nu, i ka zaudeeeja? Kas mainiitos, ja Shirokova vietaa buutu Ivanaans? Noraidiijums liidz speeles beigaam shaa vai taa + PCh veel diskaabelis uz naakamo speeli arii.
Saproti ja kaujas tad gribam uzvaru.. vieanalga kurs kaujas.. un ariii tavaa citaataa bija dalja ar to ka iespeejams cimdi netiktu nomestu..

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:40, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: Saproti ja kaujas tad gribam uzvaru.. vieanalga kurs kaujas.. un ariii tavaa citaataa bija dalja ar to ka iespeejams cimdi netiktu nomestu..
par kaushanos punktus nedod. Tas ir noteikumu paarkaapums. Un par noteikumu paarkaapumiem ir jaasoda. Jau sen pieturos pie viedoklja, ka kaushanaas hokejaa jaasoda tikpat stingri kaa baskatebolaa vai futbolaa: ar nopietnaam diskvalifikaacijaam un naudas sodiem. Tas nav hokejs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-17 22:42, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: kāds vēl vājo aizstāvis? viņš pats uzprasījās! Tas tikai apliecina to, ka tavs apgalvojums ir šķībs un greizs.. pateiksi varbūt, ka latvieši no slovākiem baidijās?!?!
es vairaak runaaju par vakardienas situaaciju kur jekimovs atduuras pret slovaaku kuili.. un taadas situaacijas buus arii pč..
Un doma ir tāda ka kadam bija jaadara tas ko dara redlihs.. jo nedriixtam paraadiit to ka vnk miižam vienalga cik pretii liels teevainis..
Bet jaatceras ka taads reedlihs lielajiem puishiem neko cieniigu pretii nevar paraadiit.. jo vinji ir citaa svara kategorija..
Mums vsp ir viegli hokejisti.. citaam valstiim vairaak vai mazaak ir fiziski attistiitaki hokejisti..

  -3 [+] [-]

, 2009-04-17 22:43, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Tu pats saproti ko tu raksti ? Neviens nekur nemuka! neizdomā faktus!
fakti netika izdomaati.. tas bija kaa pienjeemums..

  +2 [+] [-]

, 2009-04-17 22:44, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: es vairaak runaaju par vakardienas situaaciju kur jekimovs atduuras pret slovaaku kuili.. un taadas situaacijas buus arii pč..
Un doma ir tāda ka kadam bija jaadara tas ko dara redlihs.. jo nedriixtam paraadiit to ka vnk miižam vienalga cik pretii liels teevainis..
Bet jaatceras ka taads reedlihs lielajiem puishiem neko cieniigu pretii nevar paraadiit.. jo vinji ir citaa svara kategorija..
Mums vsp ir viegli hokejisti.. citaam valstiim vairaak vai mazaak ir fiziski attistiitaki hokejisti..
Eu tu esi speciālists! ej uz Raunas ielu piedāvāties par svarā pieņēmēju!

  -2 [+] [-]

, 2009-04-17 22:47, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Eu tu esi speciālists! ej uz Raunas ielu piedāvāties par svarā pieņēmēju!
Eu nazi.. Ko nu dir* vnk izsaku savu viedokli, ja nepatiik nepatiik.. bet bez visadiem besakariigiem ko var arii uztvert kaa apvainojumus...

  +2 [+] [-]

, 2009-04-17 22:48, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: Un doma ir tāda ka kadam bija jaadara tas ko dara redlihs.. jo nedriixtam paraadiit to ka vnk miižam vienalga cik pretii liels teevainis..
Kursh no Reedlihiem un kuraa epizodee? ja domaa, to kur Mikjelis 3. perioda beigaas slovaaku pagruuda muguraa (aiz Lashaka vaartiem) un nedabuuja par to sodu, tad tas bija stulbi - chempii taas butu 2 minuutes bez naglaam.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:50, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Kursh no Reedlihiem un kuraa epizodee? ja domaa, to kur Mikjelis 3. perioda beigaas slovaaku pagruuda muguraa (aiz Lashaka vaartiem) un nedabuuja par to sodu, tad tas bija stulbi - chempii taas butu 2 minuutes bez naglaam.
es runaaju par visaam epizodeem kur vish nepiekaapas.. un dazreeiz pats uzkasiijaas..

  +3 [+] [-]

, 2009-04-17 22:51, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: Eu nazi.. Ko nu dir* vnk izsaku savu viedokli, ja nepatiik nepatiik.. bet bez visadiem besakariigiem ko var arii uztvert kaa apvainojumus...
Es neko nekur nediršu!Tu un citi eSportisti vienkārši visu laiku norādi uz kautko kas mums nav! Augums, ātrums, svars, itkā mēs nemākam kauties.. Taču mūsu komandas visos čempjos pēc noraidijumu minūšu daudzuma ir top vietās!Nu nevar tur neko mainīt viens, divi un trīs ivanāni!Jekimovs skries un atdursies kamēr iemācīsies neatdurties!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-17 22:51, pirms 15 gadiem
aj davai me off.. jaaiet guleet.. un sapnjot par 4empi..

  +2 [+] [-]

, 2009-04-17 22:52, pirms 15 gadiem
Katrā ziņā Znars Robčikam pakausi pabužināja un gan jau arī labus vārdus veltija! Vai Jekimovs tiks sastāvā vai nē redzēsim jau pirmdien, kad cik saprotu Znars nosauks sastāvu dalībai PČ... katrā ziņā būšu priecīgs, ja ar savu centību Jekimovs, A. Džeriņš vai arī Brahmanis būs izcīnijuši vietu sastāvā.... katrā ziņā man šie trīs kadri kopumā patika labāk nekā Bļinova vai Širokova iespētais... Tik Jekimovam bez auguma centimetriem ir diezgan nopietni "gaļa"(svars) jāpieliek, lai viņu katrs pretinieks gar bodriem neizlīmētu vai vienkārši no ripas nenostumtu.... tas varētu būt viens no iemesliem kapēc Znars šo vēl šogad varētu arī nepaņemt.... un zinot kāda mums ir kingkongu grupa, tad es arī šo Znara lēmumu saprastu...
1 2 65 komentāri