Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

AHL bez rezultativitātes punktiem

AHL bez rezultativitātes punktiem
Oskars Bārtulis

Aizvadītajā naktī Amerikas Hokeja līgā (AHL) Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Providensas "Bruins" vienība viesos ar rezultātu 4:3 pagarinājumā pārspēja Mančesteras "Monarchs", bet citā spēlē Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Bramptons" ar 3:5 piekāpās Heršijas "Bears".

Pēc pirmā perioda ar rezultātu 2:1 vadība bija mājinieki "Bramptons" hokejisti, taču otrajā periodā tika zaudēti trīs vārti. Pēdējās 20 minūtēs abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, taču tas neko īpašu nedeva, jo viesi Heršijas "Bears" varēja svinēt uzvaru ar 5:3. Oskars Bārtulis šajā spēlē punktus neguva, un, lai arī komanda zaudēja piecus vārtus, viņa lietderības koeficients bija +1. Tāpat mūsu aizsarga kontā divas soda minūtes.

Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Providensas "Bruins" pēc pirmā perioda ar 0:2 piekāpās "Monarchs", taču nākamajās 20 minūtēs viesi guva trīs vārtus, uz ko mājinieki atbildēja tikai ar vieniem. Trešajā periodā vārti netika gūti, un tas nozīmēja, ka komandām nāksies aizvadīt pagarinājumu. Veiksmīgāki tajā bija "Bruins" hokejisti, kas 50 sekundes līdz tā beigām guva uzvaras vārtus. Mārtiņš Karsums pa pretinieku vārtiem meta trīs reizes, rezultativitātes punktus neguva, nopelnīja divas soda minūtes, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
theahl.com

     [+] [-]

, 2008-03-15 08:53, pirms 17 gadiem
AI ai ai Karsum,Karsum tā NHL netiksi...

     [+] [-]

, 2008-03-15 13:22, pirms 17 gadiem
tas tocna

     [+] [-]

, 2008-03-15 14:53, pirms 17 gadiem
Toties atkal +1, baigais +/- koeficienta speciālists viņš ir Kad sezona būs beigusies, tad arī varēs spriest par NHL. OHL jau viņš īsto raksturu parādīja izslēgšanas spēleš, jācer, ka viņš tagad arī nedaduz varbūt pietaupās, jo vieta izslēgšanas spēlēs jau ir garantēta.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-15 18:10, pirms 17 gadiem
Zhils

Karsums OHL nemaz nav spēlējis! Karsums spēlēja QMJHL, kas ir pilnīgi cits CHL čempionāts.