Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Hosa atsakās palikt Atlantā

Juris Miņins
Juris Miņins

Hosa atsakās palikt Atlantā
Marians Hosa
Foto:AP

Slovākijas izlases uzbrucējs Marians Hosa, kurš pārstāv Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandu Atlantas "Thrashers" ir gandrīz vai pārliecināts, ka neparakstīs jaunu līgumu ar savu līdzšinējo komandu.

Atlantas "Thrashers" kluba vadība ir izstrādājusi divus notikumu attīstības scenārijus. Pirmais paredz noslēgt līgumu ar spēlētāju līdz 26. februārim (tieši šis datums šosezon ir noteikts kā pēdējais līdz kuram komandas drīkst veikt spēlētāju maiņas), bet otrajā gadījumā, ja Hosa atsakās palikt Atlantā, komanda vēl mēģinās spēlētāju aizmainīt.

Hosa, atbildot uz kāda žurnālist jautājumu par to kādas ir izredzes, ka līdz 26. februārim viņš pagarinās līgumu ar Atlantas komandu, izteicās, ka tās ir visai minimālas.

Komandas ģenerālmenedžeris un galvenais treneris Dons Vodels izteicās, ka tieši Hosas pierunāšana palikt Atlantā pašlaik ir viņa galvenais uzdevums, taču pats hokejists, intervijā "Atlanta Journal-Constitution" par to izteicās visai skeptiski un domā par iespējamo maiņu: "Viņi var mani pazaudēt, pretī nesaņemot neko un viņi to labi apzinās. Kaut gan... tā ir viņu problēma".

Visdrīzāk viens no galvenajiem punktiem, kur abas puses nespēj atrast kopsaucēju ir spēlētāja alga - pēc pašreiz spēkā esošā līguma Marianam pienākas $7 miljoni un, visdrīzāk, spēlētājs grib panākt algas pielikumu.

Šosezon Hosa ir aizvadījis 56 spēles, kurās guvis 51 (25+26) punktu, kas ir otrs labākais rādītājs komandā (Pirmajā vietā ar 65 punktiem ir krievs Iļja Kovaļčuks).

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-02-15 15:47, pirms 17 gadiem
Es pilnībā atbalstītu viņa aizmainīšanu, ja spēlētājs pats to vēlas. Vadelam nevajadzētu ''uzspiest'' Hossam milzīgu līgumu, ja pašam spēlētājam nav motivācijas palikt esošajā komandā. Tā būs vējā izmesta nauda.
Nevar arī noliegt, ka Hossa šosezon vairs nerāda tik labu sniegumu kā pagājušosezon, līdz ar to skaidrs, ka viņš jau domās atrodas citā klubā.

Hossa vispār nonācis vairāk vai mazāk Kovaļčuka ēnā. Tik daudz uzmanības kā Otavā viņš noteikti vairs nesaņem.

Atlantai vajadzētu viņu mainīt prom, maksimāli dabūjot pretī. Komandai ir problēmas aizsardzībā, kā arī ar stabilu centra uzbrucēju. Hossa ''tirgus vērtība'' varētu ļoti labi aizsegt tās nišas.

     [+] [-]

, 2008-02-15 16:06, pirms 17 gadiem
Tuuliit visi sametiisies palabot JM kljuudu...Ceru,ka nee...

     [+] [-]

, 2008-02-15 16:08, pirms 17 gadiem
Sveiciens Thrasher'am!
Kad rakstīju šo rakstu kā reiz iedomājos, ka te jau nu tu nokomentēsi...

Jā, būtu baigi muļķīgi turēt Hosu komandā, ja viņš negrib (kaut gan moš tā gribēšana ir tieši proporcionāla ciparam algas čekā?)

Runājot par Hosas nonākšanu Kovi ēnā, tad, loģiski, ka viņš ir nonācis tur, jo Kovi iet uz vienu no labākajiem rezultātiem karjerā (pēc punktiem), kamēr Hosam tā var būt viena no sliktākajām pēdējo 5 gadu laikā... uzmanība, знаети ли, jānopelna Hosa šosezon to nav izdarījis.

     [+] [-]

, 2008-02-15 16:08, pirms 17 gadiem
JP

Nesametīsies..

     [+] [-]

, 2008-02-15 16:57, pirms 17 gadiem
Da labi Tev,nemeedies...Es tik laiciigi devu maajienu

     [+] [-]

, 2008-02-15 20:22, pirms 17 gadiem
zheel ar ilju kovaljchuku kopaa istiijaas ljoti labi,bet varbuut nokejists domaa savaadaag, veiksmi vinjam................

  +1 [+] [-]

, 2008-02-15 21:16, pirms 17 gadiem
Juris

Tev var maksāt, cik vien ļimonus vien vēlies, bet ja nevēlies atrasties klubā un pats to atzīsti, tad tīri no komandas vadības būtu nekorekti ''uzspiest'' līgumu. Tāpat kā bija ar Prongeru savulaik.

Īstenībā mazliet nekorekti no Hossa puses presē jau izteikt tādus apgalvojumus, ka viņš jau nez vai paliks Atlantā un tamlīdzīgi. To darīt pirms aktuālā līguma noslēgšanas vai noraidīšanas nevajadzētu vāvuļot.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-15 21:26, pirms 17 gadiem
Thrasher

Nu tā tas ir, bet pasaules sporta vēsturē ir bijuši daudzi gadījumi, kad sportists no sākuma pasaka, ka nespēlēs kkādas komandas sastāvā, jo visi viņam jau ir līdz kaklam, bet vēlāk, kad saņem tādu pamatīgāku algas pielikumu, stāsta cik forša pilsēta, fani un labi komandas biedri...

Līdzīgs gadījums nesen bija F1 ar Džeisonu Batonu.

Hosa, tiešām pasteidzās, taču pašlaik, pirms "dedlaina" to visu nopietni uztvert nevajag (tāpat kā visus notikumus vasarā - pēc 01.07). Te notiek psiholoģiskā spēle par to kurš pirmais "nobīsies" un samaksās vai piekāpsies.

     [+] [-]

, 2008-02-15 21:32, pirms 17 gadiem
Nu ja! Ko gan vins daudz varetu iesakt spelejot Atlantaa!!?? Tikai un vienigi ir jaatrod cita komanda!

     [+] [-]

, 2008-02-15 21:39, pirms 17 gadiem
Juris

Protams, katram ir sava cena, taču es pēc šādiem izteikumiem negribu redzēt Hossu Atlantā un vēl jau vairāk redzēt, kā viņš vēlāk stāsta, kā viņam patīkot fani un utt. Tas jau nekad nav bijis noslēpums, ka Hossa nekad nav īpaši labi atsaucies par Thrasheriem, bet pirms tam viņš vismaz turēja mēli aiz zobiem.
Lai vien tinās, tikai tagad galvenais Vadelam iegūt kādus labus džekus pretī.

     [+] [-]

, 2008-02-15 21:48, pirms 17 gadiem
Thrasher

Tad uzreiz ir jautājums - uz kurieni (un pret ko)?
THN jau viņu paspēja ieģērbt "Senators" kreklā, pretī uz Atlantu aizsūtot Vermetu un Īvsu...