Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis spēles pirmā zvaigzne, Lipsbergam divi vārti WHL

Gudļevskis spēles pirmā zvaigzne, Lipsbergam divi vārti WHL
Kristers Gudļevskis
Foto: Bolt Prospects/Jeremy Houghtaling

Ziemeļamerikas hokeja līgās aizvadītajā naktī pie rezultatīvas uzvaras tika vārtsargs Kristers Gudļevskis, divus vārtus guva Roberts Lipsbergs, bet pa vieniem vārtiem guva Edgars Kulda un Haralds Egle.

Amerikas hokeja līgā (AHL) uzvaru svinēja Sirakūzas "Crunch" komanda, kas savā laukumā rezultatīvā cīņā ar 7:4 pieveica Adirondekas "Phantoms", bet Kristers Gudļevskis atvairīja 34 no 38 pretinieku metieniem, tiekot atzīts par mača pirmo zvaigzni. Jāpiebilst, ka latviešu vārtsargs četras ripas ielaida jau trešajā spēlē pēc kārtas. Šosezon kopumā viņš 34 spēlēs vidēji mačā ielaidis 2,93 vārtus, atvairot 89,7% metienu.

ECHL čempionātā uzvaru svinēja Ričarda Birziņa pārstāvētais Tulsas "Oilers", kas savā laukumā ar 4:1 pārspēja Vičitas "Thunder", bet latviešu aizsargs statistikas rādītājos neatzīmējās. Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Vitālija Pavlova Kolorādo "Eagles", kas viesos ar 1:2 piekāpās Aļaskas "Aces". Pavlovs šajā mačā izcēlās ar pieciem metieniem pa vārtiem.

Rietumu hokeja līgā (WHL) ar rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +1 atzīmējās Rihards Bukarts, palīdzot Brendonas "Wheat Kings" savās mājās ar 4:1 pieveikt Saskatunas "Blades". Edgars Kulda guva vārtus, nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1 un piecas soda minūtes par kautiņu, bet viņa pārstāvētais Edmontonas "Oil Kings" viesos ar 5:2 uzvarēja Leterbridžas "Hurricanes". Tikmēr ar diviem precīziem metieniem izcēlās Roberts Lipsbergs, bet viņa Sietlas "Thunderbirds" savā laukumā "bullīšos" ar 3:2 pārspēja Everetas "Silvertips".

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) zaudējumu piedzīvoja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Bleinvilas-Buābriānas "Armada", kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās Čikutimi "Sagueneens". Latvijas hokejists nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1 un divas soda minūtes, kā arī uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem. Neveiksmi cieta arī Georga Golovkova Dramondvilas "Voltigeurs", kas izbraukumā ar 2:5 zaudēja Gatino "Olympiques", bet Golovkovs izcēlās ar vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr NCAA čempionātā ar rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +2 atzīmējās Teodors Bļugers, palīdzot Minesotas štata universitātei ar graujošu uzvaru (9:2) sākt ceturtdaļfināla sēriju līdz divām uzvarām pret Leiksuperioras štata universitāti. Bet Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) ar vārtu guvumu izcēlās Haralds Egle, kura pārstāvētais Medisonas "Capitols" ar 3:1 pieveica Demuānas "Buccaneers".

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com
whl.ca
theqmjhl.ca
wcha.com
ushl.com

     [+] [-]

, 2015-03-14 09:00, pirms 9 gadiem
R.Lipsbergam arī 2 goli: WHL Network .

     [+] [-]

, 2015-03-14 09:36, pirms 9 gadiem
Uz Gudļevska sirdsapziņas tikai 1, iespējams 2 vārti...
https://www.youtube.com/watch?v=qOD...

     [+] [-]

, 2015-03-14 12:19, pirms 9 gadiem
Jevpalovs kaut kā vēl netiek līdz tam maģiskajam ciparam 100...

     [+] [-]

, 2015-03-14 16:31, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Jevpalovs kaut kā vēl netiek līdz tam maģiskajam ciparam 100...
Vēl 3 spēles regulārajā sezonā, gan jau savāks.