Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Sharks" cīņa par vadību sērijā

Andrejs Siliņš

"Sharks" cīņa par vadību sērijā
"Flames" galvenais treneris Maiks Kīnans.
Foto: AP

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli aizvadīs Sanda Ozoliņa Sanhosē "Sharks", kas šonakt 5:00 pēc Latvijas laika viesosies pie Kalgari "Flames".

Sērijā starp Sanhosē un Kalgari vienībām lielu lomu, vismaz pēc "Flames" pārstāvju vārdiem, spēlē tiesneši. Patiesībā pat vēl pirms sērijas sākuma "Flames" galvenais treneris Maiks Kīnans, kuram šīs ir pirmās izslēgšanas spēles kopš 1996. gada, izcēlās ar sev raksturīgo nevarēšanu aiztaisīt muti, sakot, ka ļoti cer uz tiesnešu ļaušanu komandām spēlēt fizisku hokeju.

Par striktāku tiesāšanu, izslēgšanas spēlēm sākoties, runā arī "Sharks" veterāns Džeremijs Roniks: "Tā tas dažkārt izslēgšanas spēlēs notiek. Tam vienkārši jābūt gatavam un nedrīkst pieļaut, ka tu sāc koncenrēties uz tiesāšanu nevis pats savu sniegumu." Tomēr "haizivju" galvenais treneris Rons Vilsons gan ir nedaudz satraucies par tiesāšanu: "Izslēgšanas spēles ir regulārās sezonas pagarinājums, un mēs spēlējam pēc tiem pašiem noteikumiem kā līdz šim. Nepastāv tāda sarkana noteikumu grāmata izslēgšanas spēlēm un balta - regulārajai sezonai."

Roniks nosacīti vēršas pie Kīgana: "Nedomāju, ka Kīganam vajadzētu tikties ar NHL komisāru Geriju Betmenu. Viņam vienkārši jāaprunājas pašam ar saviem spēlētājiem, lai tie vairs neizdarītu muļķīgus noteikumu pārkāpumus. Mēs jau arī tādus pieļaujam. Ceru, ka neviens nemēģinās šo sēriju jaukt ar politiskām lietām."

Pēc otrās sērijas spēles, kurā "Flames" piedzīvoja zaudējumu, komandas kapteinis Džeroms Iginla vainoja tikai paša komandu neveiksmē. Tajā spēlē Kalgari 12 reizes pārkāpa noteikumus, kamēr "Sharks" sešas. Tikai vārtsarga Mīka Kiprusofa lieliskā spēle ļāva izvairīties no vairāk kā viena vārtu zaudējuma mazākumā.

Ja regulārās sezonas pēdējo nedēļu laikā "Sharks" spēle skaitliskajā vairākumā bija kļuvusi par vienu no labākajām visā līgā, tad pagaidām izslēgšanas spēlēs vairākums nav attaisnojis cerības tik, cik cerēts.

Šobrīd sērijā rezultāts ir neizšķirts - 1:1.

Betway.com prognozes.
Flames 2.50
Neizšķirts 4.00
Sharks 2.30

Izmantotie resursi:
Associated Press
betway.com

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 18:30, pirms 16 gadiem
Veiksmi un ceru ka OZO SPELES!!

  +3 [+] [-]

, 2008-04-13 18:52, pirms 16 gadiem
"Go Sharks go!!!"

  -3 [+] [-]

, 2008-04-13 18:57, pirms 16 gadiem
GO SHARK OZO!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 21:13, pirms 16 gadiem
sharkiem klibo vairaakuma realizacija, Ozo vajag atpakal!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 00:23, pirms 16 gadiem
njā sharkiem tiešām nepaveicās dabūt pretī neparocīgos flames, bet... ja pārvarēs viņus, tad jau būs veikts labs atspēriens tālākajām gaitām playoffos...

par ozo - kāda starpība? 1 cilvēks nespēs neko radikāli izmainīt, esmu tikai priecīgs, ka sharks ir tādi veči pamatsastāvā, lai ozo varētu atļauties turēt rezervē...

     [+] [-]

, 2008-04-14 00:43, pirms 16 gadiem
Karsums nav pieteikts spēlei. Kas par lietu? Providensas mājaslapā neko neatradu, pirms spēles tur tikai rakstīts šis-
In the series, Martins Karsums leads all scorers with 10 points, including four goals and six assists. Should Karsums play today, he will become just the seventh player in P-Bruins history to appear in all 80 games during a single-season.