Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Zemgale'' un ''Rīga/Prizma'' mājās centīsies pagarināt sērijas

Krišs Upenieks

''Zemgale'' un ''Rīga/Prizma'' mājās centīsies pagarināt sērijas
''Zemgale/JLSS'' kapteinis Guntis Pujāts
Foto: Ruslans Antropovs

Latvijas hokeja čempionātā jau šovakar, iespējams, tiks noskaidrotas atlikušās divas pusfinālistes, kas cīnīsies par valsts čempionu titulu. Pirmajās spēlēs pārliecinošas uzvaras izcīnījušās ''Liepājas metalurgs-2'' un ''Ozolnieki/Monarch'', attiecīgi Jelgavā un Rīgā centīsies gūt otrās uzvaras, kas nodrošinātu iekļūšanu pusfinālā - to nepieļaut centīsies ''Zemgale/JLSS'' un ''Rīga/Prizma''.

Regulārā čempionāta divas spēcīgākās komandas ''SMSCredit.lv'' un ''Juniors'' sev vietu starp labākajām četrām vienībām nodrošināja uzreiz, bet 3. līdz 6. vietu ieguvušajām komandām bija jāspēlē ceturtdaļfināli, tādējādi izveidojās pāri ''Liepājas metalurgs-2'' - ''Zemgale/JLSS'' un ''Ozolnieki/Monarch'' - ''Rīga/Prizma''. Abos pāros diezgan izteikti favorīti bija kurzemnieki un ozīši.

Savu favorītu statusu abas komandas apstiprināja pirmajās cīņās savos laukumos. ''Liepājas metalurgs-2'', kas pastiprinājies ar vairākiem pirmās komandas spēlētājiem, visu spēlē pret jelgavniekiem izšķīra divās trešdaļās (6:0). Atlikušās 20 minūtes bija tikai formalitāte, taču ''Zemgale'', pateicoties diviem Artjoma Ogorodņikova vārtiem, ieguva patīkamu pārliecību pirms atbildes spēles Jelgavā (2:7). ''Ozo'' ledus hallē vietējiem ozīšiem tik ātri graujošu pārsvaru iegūt neizdevās, taču galarezultātā arī ļoti pārliecinoša uzvara ar 9:3.

Nekādas atpūtas komandām nav, atbildes spēles jau dienu vēlāk jeb šovakar. Jelgavas ledus hallē mājinieki ir apņēmības pilni savu skatītāju priekšā revanšēties, jo, lai arī rezultāts bija liels, beigās komanda ieguva pārliecību, kas noteikti palīdzēs spēlei savā laukumā. Šīs spēles sākums pulksten 19:30. ''Rīga/Prizma'' komandai cerību varētu būt mazāk, jo ''Ozolnieki/Monarch'' ir bagāta pieredzējušiem spēlētājiem, kuri nekādas vaļības arī atbildes spēlē nepieļaus - jaunajiem rīdziniekiem būs ļoti grūti! Mača sākums jau 18:00.

Pusfinālā iekļūs komandas, kas izcīnīs uzvaru divās spēlēs, tādējādi jau šovakar, iespējams, būs zināmas visas pusfinālistes. Spēli no Jelgavas ledus halles vērojiet Sportacentrs.com piedāvātajā tiešraidē!

''Zemgale/JLSS'' aizsargs Hārdijs Parādnieks aicina uz Jelgavas ledus halli

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 13:33, pirms 11 gadiem
Buus jaapiebrauc uz Jelgavas speeli, cerams, ka shodien vinjiem labaak veiksies.