Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Durdinam vārti uzvarā pār "Wings"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Durdinam vārti uzvarā pār "Wings"
S. Durdins, Komets

Aizvadītajā naktī IHL čempionāta spēlē ar vārtu guvumu atzīmējies Sergejs Durdins, palīdzot savam un Maksima Širokova pārstāvētajam Fortveinas klubam "Komets" izbraukumā ar 4:0 atstāt sausā Kalamazū "Wings" hokejistus.

Trīs vārtus "Komets" guva jau spēles 1. periodā, bet vēl vienus pievienoja pēdējā trešdaļā. Tai pat laikā "Wings" hokejistiem tā arī ne reizi neizdevās iekarot Fortveinas kluba vārtus, jo visus viņu izdarītos 28 metienus tvēra Kevins Reiters.

Sergejs Durdins pa pretinieku vārtiem izdarīja divus metienus, un viens no tiem arī sasniedza mērķi. 1. perioda otrajā pusē viņš guva vārtus, realizējot skaitlisko pārsvaru un tobrīd panākot 2:0 Fortveinas kluba labā. Savukārt Maksims Širokovs spēles protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamo spēli "Komets" aizvadīs naktī uz 14. janvāri (pēc Latvijas laika) savā laukumā pret Porthūronas "Icehawks".

Izmantotie resursi:
www.ihl-hockey.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-13 11:46, pirms 17 gadiem
gribētos kadreiz izlasīt tādu rakstu: Durdinam vārti uzvarā pār Detroitas "Red Wings" (protams ne jau preses pīli)

     [+] [-]

, 2008-01-13 19:32, pirms 17 gadiem
Nu attiecībā uz Durdinu 99,9% ka neizlasīsi