Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Punnenovs atvaira 40 metienus Šveicē, Ābolam neieskaita vārtus Zviedrijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Punnenovs atvaira 40 metienus Šveicē, Ābolam neieskaita vārtus Zviedrijā
Ivars Punnenovs. Foto: scltigers.ch

Šodien pirmo spēli Zviedrijas augstākās līgas čempionātā Vekšes ''Lakers'' sastāvā aizvadīja Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem un divus no trijiem pēcspēles metieniem, taču ar to nebija gana uzvarai. ''Lakers'' sezonu sāka ar neveiksmi 3:4 pret ''Farjestad''. Neveiksmi piedzīvoja arī Rodrigo Ābola ''Orebro'', kura ar 2:3 piekāpās ''Rogle''.

Jānis Kalniņš kopā ar Zviedrijas pagājušās sezonas čempioni Vekšes ''Lakers'' jauno sezonu sācis ar zaudējumu, pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpjoties ''Farjestad''. ''Lakers'' nenoturēja pirmajā periodā iekrāto 2:0 vadību, kā arī pretinieku vārtsargs spēlēja veiksmīgi. Jānis Kalniņš atvairīja 24 no pretinieku izdarītajiem 27 metieniem. No trim pēcspēles metieniem latvietis neprata atvairīt tikai vienu.

Ar zaudējumu sezonu Zviedrijā sāka arī Rodrigo Ābola ''Orebro'', kura savā laukumā ar 2:3 piekāpās ''Rogle''. Trešā perioda sestajā minūtē pie 1:3 pēc video atkārtojuma caurskatīšanas tika neieskaitīti Rodrigo Āboli gūti vārti. Latvietis spēlēja ''Orebro'' otrajā uzbrukuma virknējumā, laukumā pavadīja 19:20 minūtes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šveicē zaudējumu ar 1:3 pret ''Davos'' piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā ''Bern''. Latvietis spēlēja trešajā uzbrucēju trijniekā, laukumā pavadīja 13:20 minūtes, kuru laikā divas reizes meta uz pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens.

Citā spēlē Ivars Punnenovs atvairīja 40 no 44 pretinieku metieniem, taču viņa un Oskara Lapinska pārstāvētā ''Langnau Tigers'' pēcspēles metienos ar 4:5 atzina Denisa Smirnova un Sanda Smona ''Servette'' pārākumu. Lapinskis laukumā pavadīja 3:58 minūtes, kuru laikā nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens. Deniss Smirnovs 11:56 minūtēs vienu reizi meta uz vārtiem, kā arī nobloķēja divus pretinieku metienus, bet Smons 10:19 minūtēs nopelnīja vienu noraidījumu.

Norvēģijas spēcīgākajā līgā Maksima Ponomarenko Sarpsborgas ''Sparta'' sezonu sākusi ar pārliecinošu 4:1 uzvaru pār ''Gruner''. Latvietis spēlēja trešajā virknējumā, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Cita Norvēģijas augstākās līgas komanda ''Ringerike'' sezonu sāka ar zaudējumu ar 2:3 pret ''Stormahar''. ''Ringerike'' trešajā uzbrucēju virknējumā spēlēja Leonards Rimjans, kurš gan ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

Slēpts komentārs: Valsts Policija

     [+] [-]

, 2021-09-11 21:46, pirms 3 gadiem
Kur Karluha?

  +1 [+] [-]

, 2021-09-11 21:49, pirms 3 gadiem
Kalniņš pagalam švaki šovakar izskatijās..

  -1 [+] [-]

, 2021-09-12 00:09, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Kalniņš pagalam švaki šovakar izskatijās..
kolhozā izskatījās tīri labi, tagad jāspēlē nopietnā līgā .

     [+] [-]

, 2021-09-12 08:05, pirms 3 gadiem
Lūdzu rakstus par E. Muštukovu - viens no šobrīd valsts top vārtsargiem.