Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Lada" pārspēj Kazaņas klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Krievijas hokeja Superlīgas mačā uzvaru izcīnījusi Georgija Pujaca pārstāvētā vienība Toljati "Lada", savā laukumā ar rezultātu 5:4 pārspējot Kazaņas "AK Bars" hokejistus.

Jau pēc 1. perioda "Lada" hokejistiem bija izdevies izvirzīties vadībā ar 2:0, bet jau pēc nākamās trešdaļas bija iegūts triju vārtu pārsvars (4:1). Spēles 3. periodu daudz labāk gan aizvadīja "AK Bars" hokejisti, un 45 sekundes pirms pamatlaika beigām mājinieku pārsvars bija sarucis līdz minimumam – 5:4. Atlikušajā laikā viesi gan neko neiespēja un Toljati klubam izdevās nosargāt uzvaru.

Georgijs Pujacs rezultativitātes punktus neguva, soda minūtes nenopelnīja un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Nākamo maču "Lada" aizvadīs 15. janvārī savā laukumā pret Maskavas "CSKA".

Izmantotie resursi:
www.fhr.ru

     [+] [-]

, 2008-01-11 21:20, pirms 17 gadiem
Vismaz šoreiz Ak BARS nospeleja mierigak neka ieprirkš! Te bus links no iepriekšejas sples ar masu kautiņiem http://www.youtube.com/watch?v=Mlf4C0qNm0w&eurl=http://www.novonews.lv/news/2008/01/10/video/031359.html