Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: "Mogo" sarūgtina "Liepāju" sezonas pirmajā spēlē

Sezonas pirmā spēle Liepājā veiksmīga bijusi „Mogo/LSPA“ komandai, kas ar 4:1 pārspēja mājiniekus HK „Liepāja“. Viesi jau pēc pirmajām piecām minūtēm spēja izvirzīties vadībā ar 2:0. Turpmākajā spēles gaitā spēkošanas bija līdzvērtīgāka un rezultāts nemainījās līdz 3. trešdaļas vidum, kad rīdzinieki panāca arī 3:0. Mājiniekiem vienus vārtus izdevās atgūt, bet beigu rezultātu noteica „Mogo“ raidījums tukšos vārtos, kad liepājnieki bija vārstsargu nomainījuši pret sesto laukuma spēlētāju. Divi goli Laurim Bajarunam.

Prāgas arēna. Foto: EPA/Scanpix
20

Hokeja svētki ir klāt! Prāgā un Ostravā startēs 2024. gada pasaules čempionāts

Šovakar ar četrām spēlēm Prāgā un Ostravā startēs 2024. gada pasaules čempionāts hokejā.
Foto: ANDRE RINGUETTE/IIHF
4

Prognozes: trīs izteiktas favorītes un Latvija uz 1/4 fināla sliekšņa

Šodien sākas pasaules čempionāts hokejā elites divīzijā, un šoreiz novērojama interesanta situācija, ka pirms turnīra trīs izlases - Kanāda, Zviedrija un ASV - bukmeikeru vērtējumā ir ar pilnīgi vienādām izredzēm uz triumfu šajā turnīrā. Situāciju skaidroja "Pafbet" bukmeikers Toms Bergmanis.
Fēlikss Gavars. Foto: LHF
30

Hokeja izlases pieteikumā pasaules čempionātam pagaidām tikai 18 hokejisti

Latvijas hokeja izlases pieteikumā 2024. gada pasaules čempionātam hokejā pagaidām atrodami vien 18 hokejisti.