Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

NHL vāc līdzekļus cīņai ar vēzi

NHL vāc līdzekļus cīņai ar vēzi
Aleksandrs Ovečkins
Foto: AP

Nacionālā Hokeja līga (NHL) sadarbībā ar Nacionālās Hokeja līgas spēlētāju asociāciju (NHLPA) no ziedojumiem par NHL komandu kapteiņu spēles krekliem ieguvusi 80,145 tūkstošus ASV dolāru, kas tiks izmantoti cīņā ar vienu bīstamākākajām slimībām - vēzi.

Ikviens interesents varēja iegādāties kādu no parakstītiem kapteiņu krekliem NHL vai NHLPA mājaslapā, un par vislielāko naudu pārdots tika Pitsburgas ''Penguins'' kapteiņa un pērnās sezonas rezultatīvāka hokejista Sidnija Krosbija spēles krekls. Otro un trešo vietu ieņēma attiecīgi Vašingtonas ''Capitals'' līdris Aleksandrs Ovečkins un Ņujorkas ''Rangers'' čehu uzbrucējs Jaromirs Jāgrs.

NHL pasākumi cīņā ar vēzi aizsākās 1998. gadā. To atbalsta gan spēlētāji, gan klubi, gan NHL vadība, gan klubu sarbības partneri, kā arī sporta līdzjutēji visā Ziemeļamerikā. Šajā laikā savākti jau vairāk nekā 9.5 miljoni ASV dolāru.

Pieci vērtīgākie NHL kapteiņu krekli:
Sidnijs Krosbijs (Pitsburgas ''Penguins'') - $15,207
Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas ''Capitals'') - $9,020
Jaromirs Jāgrs (Ņujorkas ''Rangers'') - $5,388
Niklass Lidstrēms (Detroitas ''Red Wings'') - $3,720
Vinsents Lekavaljē (Tampabejas ''Lightning'') - $3,524

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-02-06 17:00, pirms 17 gadiem
Reklāmu var noskatīties pa NASN, reklāmā ir tādi spēlētāji, kā Saku Koivu, Mario Lemjē u.c, attiecīgi nopietno slimību pārdzīvojušie.

     [+] [-]

, 2008-02-08 02:14, pirms 17 gadiem
Oveckins nav kapteinis interesanti ka pieciniekaa ir maz ziemeljamerikanji. Man vienmeer ir licies ka Sakiks, Niidermaiers un Modano ir populaaraki par eiropieshiem.