Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvieši rezultatīvi AHL čempionātā

Latvieši rezultatīvi AHL čempionātā
Mārtiņš Karsums

Ar rezultatīvām piespēlēm Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlēs aizvadītajā naktī izcēlušies Latvijas hokejisti Oskars Bārtulis un Mārtiņš Karsums.

Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Phantoms" savā laukumā ar rezultātu 3:2 pārspēja Lovelas "Devils" vienību. Neraugoties uz viesu pārsvaru metienos (37:24), "Phantoms" daudz sekmīgāk realizēja savas iespējas un vienā no vārtu guvumiem piedalījās arī latviešu hokejists, sekmīgi asistēdams partneriem savas komandas otrajā vārtu guvumā pirmā perioda vidusdaļā.

Bārtulis šajā mačā atzīmējās ar pozitīvu +1 lietderības koeficentu.

Pie kārotās uzvaras tika arī Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Providensas "Bruins", kas izbraukumā ar 4:3 lika kapitulēt Springfildas "Falcons" komandai. Karsums rezultatīvi piespēlēja "Bruins" otro vārtu guvumā, palīdzēdams partneriem realizēt skaitlisko vairākumu. Kopumā Latvijas uzbrucējs darbojās ļoti aktīvi, izdarīdams piecus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīdams divas soda minūtes un spēli beigdams ar negatīvu -1 lietderības koeficentu.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

     [+] [-]

, 2008-01-05 10:14, pirms 17 gadiem
malaci!

     [+] [-]

, 2008-01-05 11:31, pirms 17 gadiem
Karsums tuvojas NHL,gūst punktus katrā spēlē un uzbrukumā ir ļoti aktīvs,tas priecē

     [+] [-]

, 2008-01-05 13:07, pirms 17 gadiem
OSVALD, mēs ar Tevi lepojamies! Nevar taču vienā dienā zaudēt gan šahā gan hokejā...Mārča ari moločiks ! ! !

     [+] [-]

, 2008-01-05 13:10, pirms 17 gadiem
Karsums izdarījis 1/7 daļu no visiem komandas metieniem...kas ir diezgan labs rādītājs, bet nu vārtu kā nav tā nav.
Savukārt Krejči jau atpakaļ Bostonas Bruinos.

  +3 [+] [-]

, 2008-01-05 13:59, pirms 17 gadiem
Mārtiņš priecē gan ar piespēli, gan to, ka aktīvāk met pa vārtiem. Gan jau arī "maisam gals būs vaļā".

Kā jau vakar teicu, ir baumas, ka "Bruins" grasās no "Blue Jackets" iemainīt Nikolaju Žerdevu [RW], kurš būtu tiešs konkurents Karsumam.

Bārtulis pierāda sakāmvārdu patiesumu: "Kā gadu sagaidīsi, tā arī turpināsi" Gadu pabeidza ar labu rezultativitāti, tagad tāpat turpina! Malacis! Galvenais "Flyers" nometnē labi "atrādīties" un nākamgad var cerēt uz kādu "call-up".

     [+] [-]

, 2008-01-05 17:27, pirms 17 gadiem
JM

Neesmu sekojis, kas ir ar tām runām par Žerdeva aizmainīšanu - vai viņam ir kādas problēmas ar Hičkoku? Pēc statistikas šī viņam ir labākā sezona NHL, arī viņa gūtos vārtus un apspēlēšanas manevrus ir bauda skatīties. Ja nu vienīgi Bostona dod kaut ko labu pretī. Pēdējos gados tas viņiem ir raksturīgi - veikt izcili neloģisku maiņu, tā tas notika gan ar Torntonu, gan Boizu.

     [+] [-]

, 2008-01-05 19:07, pirms 17 gadiem
Janinens

Žerdevam nekad nav bijušas tās labākās attiecības ar Kolumbusas "Blue Jackets" vadību. Un kā rakstīja "Boston Herald", tad Žerdevs ir Kolumbusas "vientuļais reindžers".