Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ignatjevam vārti, komandai zaudējums

Ignatjevam vārti, komandai zaudējums
Viktors Ignatjevs

Austrijas hokeja čempionātā vārtus guvis Viktors Ignatjevs, taču viņa pārstāvētā komanda Lincas "Liwest" ar rezultātu 3:5 piekāpās Fillahas "VSV Pasut".

Sākums Ignatjeva klubam izdevās lielisks, kur jau pēc nospēlētām 10 minūtēm Lincas klubs izvirzījās vadībā ar 1:0. Jau pēc divām minūtēm pēc Daniela Oberkoflera un Vinfrīda Raka piespēlēm rezultātu dubultoja Viktors Ignatjevs.

Pēc tik cerīga sākuma "Liwest" komandas spēle apstājās, jo Fillahas "VSV Pasut" hokejisti pēc kārtas guva piecus vārtus un no sev negatīvā rezultāta 0:2 panāca 5:2. Beigās Lincas hokejisti vienus vārtus atguva, taču ar to bija par maz, lai panāktu neizšķirtu.
Ignatjevs šajā spēlē nopelnīja vienu rezultativitātes punktus, divas soda minūtes, kā arī neitrālu lietderības koeificientu.

Savukārt Gunta Galviņa "Alba Volan" pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 uzvarēja Grācas "99ers" hokejistus. Mūsu hokejists šajā spēlē nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at