Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Čubaram un Semjonovam pa piespēlei

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čubaram un Semjonovam pa piespēlei
S. Čubars, TOTEMPO HvIK

Dānijas "AL-Bank Ligaen" play-off ceturtdaļfinālu trešos mačus aizvadījušas Latvijas hokejistu pārstāvētās vienības. Pie rezultativitātes punktiem tajos tikuši Sergejs Čubars un Aleksandrs Semjonovs.

Sergejs Čubars atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētais Hvidovres klubs "TOTEMPO HvIK" izbraukumā ar 5:1 pārspēja Herningas "Blue Fox" hokejistus. Vēl Čubara rēķinā arī divas soda minūtes.

Citā mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Aleksandrs Semjonovs, taču viņa un Aleksandra Macijevska, kā arī Igora Bondareva pārstāvētā Olborgas vienība "AaB Ishockey" cieta sagrāvi mačā ar Agra Saviela pārstāvēto Odenses klubu "Bulldogs" – 1:8. Macijevskis šajā mačā ne ar ko īpašu neizcēlās, bet Bondarevs nopelnīja 2+2+10 minūšu sodu un bija spiests atstāt laukumu. Savukārt Agris Saviels savā kontā ierakstīja divas soda minūtes.

Zaudējumu piedzīvoja Oļega Sorokina un Vjačeslava Fanduļa pārstāvētā vienība Frederikshavnas "White Hawks", izbraukumā ar 1:3 atzīstot "Mighty Bulls" hokejistu pārākumu. Sorokins spēles protokolā atzīmējās ar četrām soda minūtēm.

Ceturtdaļfinālu sēriju ceturtos mačus komandas aizvadīs 4. martā.

Dānijas "AL-Bank Ligaen".
Play-off – ceturtdaļfināls.

"Mighty Bulls" – "White Hawks" 3:1 (sērijā ar 2:1 vadībā "White Hawks")
Fanduļs 0 p., 0 min., Sorokins 0 p., 4 min.

"Blue Fox" – "TOTEMPO HvIK" 1:5 (sērijā ar 2:1 vadībā "TOTEMPO HvIK")
Čubars 0+1, 2 min.

"AaB Ishockey" – "Bulldogs" 1:8 (sērijā ar 2:1 vadībā "Bulldogs")
Semjonovs 0+1, Macijevskis 0 p., 0 min., Bondarevs 0 p., 14 min.; Saviels 0 p., 2 min.

"SonderjyskE" – "Nordsjælland Cobras" 5:0 (sērijā ar 2:1 vadībā "SonderjyskE")

Izmantotie resursi:
www.al-bankligaen.dk

  -1 [+] [-]

, 2008-03-02 23:59, pirms 17 gadiem
Izradaska Semjonovs bez hokeja brivos brizhis no ritiem iznesajot pastu danijaa,malacis chalis vismaz apvieno visu.............tada gadijuma jau japriecajas par piespeli ,maz dabu gulet dzeks,prieks par latvieshiem nemaz nezinaju ka tik gruti laiki ir pienakushi .......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja