Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Saku Koivu spēlēšana zem jautājuma zīmes

Saku Koivu spēlēšana zem jautājuma zīmes
Saku Koivu
Foto: AFP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" kapteinim Saku Koivu atlikušā sezonas daļa, pēdas kaula lūzuma dēļ, beigusies, bet spēlēšana izslēgšanas spēlēs vēl ir zem jautājuma zīmes.

Somijas izlases uzbrucējs, kurš šobrīd spiests izmantot kruķus un kreisās pēdas stiprinājumu, pirmdien presei paziņoja, ka sīkāka pārbaude tiks veikta ceturtdien.

Veterāns, kurš NHL aizvadījis jau 12 sezonas, traumu guva piektdienas spēlē pret Bufalo „Sabres”, pēc pretinieku komandas uzbrucēja Alesa Kotalika metiena pa vārtiem. Koivu gan turpināja spēli un asistēja Kristoferam Higinsam uzvaras vārtu guvumā (pagarinājumā 4:3). Savukārt sestdienas spēlē pret Toronto „Maple Leafs” soms vairs neizgāja laukumā. Centra uzbrucējs šosezon 77 spēlēs guvis 16 vārtus un atdevis 40 rezultatīvas piespēles.

Komandai gan ir arī vairākas labas ziņas. Šveicietis Marks Streits, kurš arī piektdien, bloķējot pretinieku metienu, guva pēdas traumu, bet palika laukumā un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, jau šonakt varēs doties laukumā. Spēlētājs, kurš šosezon spēlē gan kā aizsargs, gan kreisās malas uzbrucējs un nopelnījis 58 rezultativitātes punktus (12 +46), arī bija spiests izlaist sestdienas spēli.

Komandā atgriezīsies arī uzbrucējs Gilms Latandress, kurš kakla traumas dēļ izlaida četras spēles.

Aizsargs Frensiss Buljons sestdien bloķēja pretinieka metienu un atlikušo spēles daļu pavadīja uz rezervistu soliņa. Pirmdien tika izmeklēta viņa labā potīte. Šonakt aizsargs vēl nebūs gatavs spēlēt.

Visubeidzot, aizsargs Maiks Komisareks, kurš izlaidis pēdējās četras spēles, atsācis slidot kopā ar komandas biedriem un būs gatavs palīdzēt komandai izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
tsn.ca

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-01 18:50, pirms 17 gadiem
žēl!viņš ir viens no nedaudziem somiem,kurš labi spēle

  -1 [+] [-]

, 2008-04-01 19:21, pirms 17 gadiem
baac, beerzs ar nespeelees..

  +4 [+] [-]

, 2008-04-01 19:32, pirms 17 gadiem
Dzelzs vecis Koivu, kas var būt labāks par Zviedru un Somu tehnisko spēli

     [+] [-]

, 2008-04-01 19:38, pirms 17 gadiem
Sokrats rakstīja: Dzelzs vecis Koivu, kas var būt labāks par Zviedru un Somu tehnisko spēli


Drīzāk jau zviedru disciplinēto un somu ātro spēli... (vismaz tādas īpašības parasti viņiem piedēvē)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-01 19:55, pirms 17 gadiem
Es runāju tikai par savu individuālo skatījumu..., protams, gan Somi, gan Zviedri ir ļoti disciplinēti, arī tehnika, protams, ir relatīva lieta, bet es personīgi neatļautos izteikties, ka viņi nav tehniski

P.S. Piedēvēt jau var daudz ko, turklāt, katru gadu, (viss plūst un mainās) mainās arī pati komanda, spēles stils, ātrums, tehnika, spēlētāji, trenneri, stratēģija u.c.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-01 21:07, pirms 17 gadiem
Sokrats rakstīja: Es runāju tikai par savu individuālo skatījumu..., protams, gan Somi, gan Zviedri ir ļoti disciplinēti, arī tehnika, protams, ir relatīva lieta, bet es personīgi neatļautos izteikties, ka viņi nav tehniski

P.S. Piedēvēt jau var daudz ko, turklāt, katru gadu, (viss plūst un mainās) mainās arī pati komanda, spēles stils, ātrums, tehnika, spēlētāji, trenneri, stratēģija u.c.


Jā, ar gadiem mainās, taču "skola" paliek...