Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Muštukovam zaudējums "bullīšos"

Andrejs Siliņš

Muštukovam zaudējums "bullīšos"
Ervīns Muštukovs

Aizvadītajā naktī Austrumkrasta Hokeja līgā (ECHL) Ziemeļamerikā latviešu vārtsarga Ervīna Muštukova Elmīras "Jackals" pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:4 piekāpās Deitonas "Bombers" vienībai.

Spēles pamatlaikā katrā no trešdaļām komandas katra guva pa vieniem vārtiem, tādējādi pēc 60 nospēlētām minūtēm rezultāta tablo Elmīras ledus hallē vēstīja neizšķirtu - 3:3. Papildus piecās minūtēs vārti netika gūti, līdz ar to sekoja pēcspēles metienu sērija. Tajā "Jackals" hokejisti spēja gūt vārtus tikai reizi, kamēr viesi to darīja veiksmīgāk un svinēja uzvaru ar 4:3.

Muštukovs "Jackals" vārtos aizvadīja visu spēli un atvairīja 23 no 26 metieniem.

Izmantotie resursi:
www.echl.com

     [+] [-]

, 2008-03-01 09:28, pirms 17 gadiem
zeeel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-01 12:38, pirms 17 gadiem
pushkins

A kāpēc tu domā, ka ir sliktāk?
Muštukovs šosezon ECHL nav nevienu spēli pamatlaikā zaudējis!

  -2 [+] [-]

, 2008-03-01 15:28, pirms 17 gadiem
Juris Miņins,


A kāpēc tu domā, ka ir sliktāk?
Muštukovs šosezon ECHL nav nevienu spēli pamatlaikā zaudējis!


Nu jau arī pateici paskaties uz sezonu kopumā! noliec blakus abas sezonas - šo un pagājušo, progresa nekāda.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-01 16:17, pirms 17 gadiem
Abrags

Nu es jau rakstīju par ECHL...
Kopumā... nu, protams, tika gaidīts vairāk, taču nevar jau vienas sezonas laikā no SPHL/"Samsung" Premjerlīgas tikt līdz AHL (vai ECHL 1. numuram)

  -2 [+] [-]

, 2008-03-01 16:37, pirms 17 gadiem
dupse,

Nu, apskaties uz tiem cipariem, kur tu patreiz redzi reāli progresu?? Tas, ka Ervīns veselas 4 spēles šogad ECHL aizvadījis??
a par to Manitobas nometni - dalība tur vēl ne par kādu progresu neliecināja, pat ECHL Ervīns pēc tā nometnes nenostiprinājās...

Juri,

jā, Ervīnam pagājušā sezona bija izcila, taču šis gads viņam ir pat solis atpakaļ.

  -2 [+] [-]

, 2008-03-01 16:43, pirms 17 gadiem
dupse,

Un pie tam salidzinat SPHL ar Samsung Premjerligu ir nekorekti!Esi tur bijis?Reali tava Samsungliga baigi atpaliek,nav nemaz tur limenis tik slikts,pavisam savadaks hokejs,apmeklejumu zinja ta vispar labak kluset!Latvija labi ja 100 cilveki atnak pabljauties,ito 40 no vinjiem ar ielugumiem

nja - izskatās, ka Tu savukārt, neesi bijuse uz nevienu SPL spēli
a par SPHL līmeni - izskatās, ka Tev visas līgas krutas, kas ZAmerikā . ja jau SPHL būtu tik augsts līmenis, tad SPHL spēlētāji Eiropā kotētos augstāk par Vācijas 4. līgu

     [+] [-]

, 2008-03-01 16:54, pirms 17 gadiem
dupse

Pirmkārt, kur es kko salīdzināju? Vnk pierakstīju, ka Ervīns pagājušsezon savu "kāpienu" sāka no SPHL un "Samsung" premjerlīgas.
Otrkārt, jā, esmu redzējis SPHL spēles. Tas, ka tur spēlē savādāk, piekrītu, bet vai labāk... stipri šaubos. SPHL ir Ziemeļamerikas stils, kas, protams, lielajam vairumam skatītāju liekas labāks, jo ir skatāmāks. Pie tam, liekas, ka tu jauc divas lietas - spēles līmeni un līgas organizētību. Ar pirmo Latvijā puslīdz ir kārtībā, ar otro ne tuvu... .
Par NHL draftētajiem... .
"Samsung" Premjerlīgā jau arī ir tādi - Kerčs (NHL pat spēlējis), Bērziņš, Štāls, Daņiļičs.
Pie tam, ja nepanīji, pasaules hokejā ne tuvu viss nesākas un nebeidzas ar NHL. Tas pats Hlubna, domājams, ka ir labāks par visiem tiem SPHL draftētajiem kopā ņemtiem.


Runājot par progresiem/regresiem.
Jā, bija Ervīns Manitobā, nu i? Protams, kā dzīves un hokeja pieredze, bet uz viņa karjeru tas, vismaz pagaidām, nekā nav atsaucies.

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:03, pirms 17 gadiem
Nu ko jūs te visi ņematies progres,regres.....katrs dara to kas viņam liekas pareizāk,ja Ervīns būtu spēlējis Liepājā jau divus pasaules čempjus būtu spēlējis
Raituma vietā....jo savu laiku pat Vasiļonaks teica kas ir Masaļskis Ervīns ir labāks par viņu......bet redziet kā ir sanācis Ervīns aizbrauca uz štatiem(kā Zembergs rakstīja bēglis.....nu nu gribētos redzēt ko viņš būtu darījis ja viņa dēlam liktu parakstīt līgumu uz 5 gadiem un nelaistu nekur prom no Liepājas)
Kas Ervīnam atlika,,,,,tajā gadā viss sākās jau kad Ervīnu sauca Minskas dinamo uz pej-ofiem liepāja neatlaida.....tad vasarā sauca Gomeļa,,,vis beidzot Novopolocka,,,,,bet Ervīnu nelaiž liek spēlēt samsung līgā.....

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:17, pirms 17 gadiem
Ja par tiem kam solīja NHL un tie būtu,atceros pavisam esen Slavēja
Štālu,Savieli,Bērziņu,Darziņu,nerunāsim jau par Daņiliču visi taisījās uz NHL
un kur viņi visi ir??????Ko lielie ekspeti atbildiet...jūs tak te visus cēlāt debesīs
Latvijas čempis vai belaru līga.....varbūt dānija tas pats Jass spēlēja pateicoeties Sencim....Krievijā vienu sezonu un ar to viss beidzās....

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:22, pirms 17 gadiem
dupse

Man sakars ar bobsleju ir tik vien kā dažreiz apskatos sacensības.

Par līmeni un stilu.
Varī būt mierīgs, esmu redzējis pietiekoši daudz SPHL spēles gan pagājušsezon, gan šosezon. Pie tam ne tikai "Ice Bears". Noksvilas vienība ir SPHL līderi un, protams, viņiem tas līmenis ir nedaudz augstāks (LM šosezon arī spēlē ļoti labi, bet tāpēc neviens nesāk bļaustīties, ka tāpēc "Samsung" Premjerlīga ir stiprāka par kaut vai BAČ). Atskaitot "Enerģiju" Samsunglīgā līmenis reg. sezonas gaitā bija pat tīri neko (Beigās "Big Diamonds" gan nolūza).

Laikam tev Ziemeļamerikas hokejs asociējas vien ar kautiņiem, bet ne tuvu nav tā... . Ziemeļamerikas hokejs uzsver, ja vēl nepamanīji, pilnīgi citādu hokejisko domāšanu, taktiku, utt. . Eiropā spēlētājs no sākuma mēģinās apvest pretinieku un tad mest vai pat atdot piespēli, kamēr Ziemeļamerikā 90% metīs.

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:25, pirms 17 gadiem
Juris Miņins

Laikam tev Ziemeļamerikas hokejs asociējas vien ar kautiņiem, bet ne tuvu nav tā... . Ziemeļamerikas hokejs uzsver, ja vēl nepamanīji, pilnīgi citādu hokejisko domāšanu, taktiku, utt. . Eiropā spēlētājs no sākuma mēģinās apvest pretinieku un tad mest vai pat atdot piespēli, kamēr Ziemeļamerikā 90% metīs.


To mēs redzējām kāds līmenis ir Ziemeļamerikā kad Latvijas izlase spēlēja
pasaules čmpī Rīgā mums bija varianti..........????vilka vienu pēc otras ārā

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 17:28, pirms 17 gadiem
kuzja555

Neviens Latvijas čempionātu (tāpat kā Belaru līgu), "neceļ debesīs", vnk dažiem ir kkādas uzbāzīgas domas, ka šeit nekāda līmeņa nav... daži citi viņus cenšas pārliecināt par pretējo.

Tas pats Štāls un (jo vēl vairāk) Dārziņš vēl parādīs... esi drošs. Pārējie minētie arī ne tuvu nav tādi "lūzeri" par kādiem viņus daži cenšas pataisīt.
Jass Dānijā nav spēlējis...Slovākijā/Čehijā gan. Pie tam neslikti.

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:31, pirms 17 gadiem
kuzja555

Nevajag jaukt divas lietas! Stilu un "izpildītājus". Tik pat labi var salīdzināt kā spēlēja Latvija pret Austriju (kuri, starp citu, arī spēlē Ziemeļamerikas stilā).

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:33, pirms 17 gadiem
es biju domājis par Savielu (kurš spēlā dānijā)
Ja Pielīdzina Jasu Jerofejam tad liekas kad Jerofejam ir Nhl jāspēlē salidzinājumā
pret Jasu.......Redziet ir tikai viens bet kad Jerofejevs ir pats issities nevis viņam vecāki palīdzēja,,,,,,nu ja tā turpināsies tad jau varbūt vajag Kalvīša dēlu uz izlasi pieaicināt.......

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:35, pirms 17 gadiem
un ko teiksim par itāliju un norvēģiem kam zaudējām ar kaunu......vēl nedaudz būtu Otrajā divīzijā un viss būtu beidzies kā saka "Saskočiļi"

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:36, pirms 17 gadiem
kuzja555

Lai arī kā tur būtu, vai tad Jass "krita laukā" no spēles? Nē! Un izlašu spēlēs Māris bieži vien ir stabilāks nekā Jerofejevs.

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:39, pirms 17 gadiem
kuzja555

A tad tu vēl sāc stāstīt: "ja mēs vispār nebūtu nospēlējuši neizšķirti ar Šveici 1996. gadā, tad vispār būtu...!"
Latvija zaudēja Itālijai (kas drīzāk bija itāļu veiksme, nevis meistarība), nodrošināja sev neizkrišanu un viss. Kāda reāli starpība vinnēti tie norvēģi būtu vai zaudēti? Vnk statistikai un viss...

     [+] [-]

, 2008-03-01 17:42, pirms 17 gadiem
Eu nu beidziet te visi ņemties viss ir štokos gan jau laiks saliks visu pa plauktiem.
Un katrs spēlēs tur kur ir pelnījis vai būs paveicies.
Bet ja runājam par pasaules mačiem teikšu kā ir es domāju,kad būs ļoti grūti
Slovēņi nav zemē metami divas maiņas viņiem būs labas....ja būtu jāliek piķis
es liktu uz Slovēņiem.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 18:15, pirms 17 gadiem
veismanis

Slovēņiem, protams, būs laba komanda, taču daudz ko izšķirs "Kopitara faktors". Ja šis spēs "vest aiz sevis" pārējos slovēņus, tad būs grūt, ja nē, tad mums atliek vien izmantot savas izdevības.
Pie tam, ceru, ka izlasē būs Raitis Ivanāns, kurš, tomēr, par Kopi un viņa spēles stilu un manieri zin vairāk...
Ja būtn jāliek nauda, tad es labāk izvēlētos citu spēli... kaut vai CAN-USA.

dupse
Es saprotu, ka prikols, vnk ja jau 2 postos pēc kārtas izmisīgi uzdod vienu un to pašu jautājumu...
Par vīr. dz. pārstāvi. Man, protams, radās "azidomas", taču eSporta vēsturē ir bijušai visādi gadījumi, tāpēc labāk lietoju vīriešu dzimti.

SPHL problēma ne tuvu nav kautiņi ("pa lielam" ņemot), bet gan līgas līmeņa celšana, čempionāta paplašināšana utt. Pašlaik viņi krietni atpaliek no IHL un vēl jo vairāk no CHL.
Par spēlētājiem "bez smadzenēm". Apskaties LNAH spēles, tur redzēsi ko nozīmē spēlētāji bez smadzenēm.
Par to vajadzību/nevajadzību. Te galvenais ir aģents. Ja viņš var spēlētāju "izbīdit", tad izbīdīs kaut vai no Lietuvas čempionāta līdz kādi dāņu līgai (kas ņemot vērā "starta kapitālu" būtu pat lieliski).

     [+] [-]

, 2008-03-01 18:36, pirms 17 gadiem
dupse

Nu Latvija nav nekāda Āfrika, aģentu gan jau var atrast (puslīdz prātīgu). Pēc tam, kad esi kkādā nopietnākā čempionātā nospēlējis vismaz sezonu var meklēt labāku utt. līdz nonāc NHL...