Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāna PSG iesāk EHF Čempionu līgas izslēgšanas spēles ar neizšķirtu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopāna PSG iesāk EHF Čempionu līgas izslēgšanas spēles ar neizšķirtu
Dainis Krištopāns. Foto: EHF

Šovakar cīņu EHF Čempionu līgas ietvaros aizvadīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Klubs uzsāka izslēgšanas spēles un aizvadīja pirmo spēli pret ''Elverum'' handbolistiem. Mačs noslēdzās neizšķirti - 30:30 (13:15).

Dainis Krištopāns spēlē neizpildīja nevienu metienu, kas nozīmē, ka arī vārtu guvumi šoreiz izpalika. Pirmā puslaika vidusdaļā latviešu handbolists par rupjību nopelnīja vien brīdinājumu no mača arbitra.

Lai gan PSG bija krietni labāka metienu precizitāte, komanda izpildīja par desmit metieniem mazāk kā pretinieki. Pirmajā puslaikā Parīzes klubam uz brīdi bija pat piecu vārtu pārsvars, taču puslaikam noslēdzoties - divu.

Otrajā puslaikā gan ''Elverum' handbolisti veica lielisku izrāvienu. Norvēģu klubs pirmo reizi vadībā izvirzījās vien spēles 55. minūtē, taču ar to bija pietiekami, lai tiktu panākts neizšķirts.

Atbildes spēle paredzēta jau 7. aprīlī, kad mājinieku statusu uzņemsies Krištopāna pārstāvētā komanda. Spēles sākums plkst. 21:45 pēc Latvijas laika. Abu spēļu rezultāti tiks summēti kopā un nākamajā kārtā līdz ar to iekļūs nākamā mača uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...