Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Dudem divi vārti Francijas 2. līgā, Kurzemniekam neizšķirts Islandē

Krišs Upenieks

Dudem divi vārti Francijas 2. līgā, Kurzemniekam neizšķirts Islandē
Ingars Dude
Foto: Limoges Hand 87

Latvijas handbolisti aizvadījuši kārtējās spēles Eiropas handbola čempionātos. Aizvadītajā nedēļas nogalē zaudējumu Francijas pēc spēka 2. līgas čempionātā piedzīvojusi Ingara Dudes ''Limoges'', bet Emīlam Kurzemniekam un ''Afturelding'' neizšķirts Islandes čempionātā. 

Francijas pēc spēka 2. līgā Ingara Dudes pārstāvētā ''Limoges'' aizvadījusi divas spēles. Turnīra ievadā komanda ar 26:21 pieveica ''Grenoble'' handbolistus, bet pirms dažām dienām viesojās pie ''Dijon'' vienības. ''Limoges'' padevās lielisks spēles sākums, viesi uz brīdi ieguva pat piecu vārtu pārsvaru (7:2), taču turpinājumā mājinieki lauza spēles gaitu, puslaiku noslēdza ar 13:11, bet galarezultātā sagādāja ''Limoges'' zaudējumu ar 26:30. 

Dude šajā spēlē pa vārtiem meta divas reizes un abas reizes to darīja precīzi, gūstot divus vārtus. Francijas 2. līgā startē 14 komandas un pēc divām spēļu kārtām bez zaudējumiem cīnās tikai četras komandas, kamēr viens panākums ir sešām vienībām, tostarp arī ''Limoges''. 

Islandes handbola čempionātā Emīla Kurzemnieka ''Afturelding'' pēc divām uzvarām sezonas trešajā spēlē viesos cīnījusies neizšķirti 29:29 ar ''Selfoss'' handbolistiem, lai gan pēc spēles pirmā puslaika viesi vēl bija vadībā ar 15:13. Latvijas handbolists Kurzemnieks šoreiz palika bez vārtu guvumiem. Interesanti, ka sezonas ievadā Islandē trīs spēlēs visas uzvaras izcīnīt nav izdevies nevienai komandai, toties četras vienības ir ar diviem panākumiem un vienu neizšķirti, starp viņām arī latvieša ''Afturelding''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv