Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Uz panākumu takas atgriežas Dudes pārstāvētā ''Limoges''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Uz panākumu takas atgriežas Dudes pārstāvētā ''Limoges''
Ingars Dude. Foto: Limoges Hand 87

Negaidītu uzvaru Francijas handbola čempionātā izcīnījusi Ingara Dudes pārstāvētā ''Limoges''. Aizvadot mājas spēli pret ''Cesson Rennes'' komandu, tika izcīnīta svarīga uzvara ar rezultātu 32:29 (20:14, 12:15).

Veiksmīgs spēles sākums padevās tieši ''Limoges'' komandai, kas 8. minūtē bija vadībā jau ar četru vārtu pārsvaru. ''Cesson Rennes'' vienība spēja pirmo reizi izvirzīties vadībā vien mača 16. minūtē. Ingara Dudes komanda gan pēcāk veica izrāvienu, kas ļāva noslēgt puslaiku vadībā - 20:14.

Otrais puslaiks bija mazāk rezultatīvs. Tajā labāk nospēlēja viesi, taču pirmajā puslaikā iekrātais pārsvars šoreiz palīdzēja izcīnīt uzvaru Limožas komandai. ''Limoges''handbolistu pārsvars uz brīdi bija pat astoņi vārti. Lai gan nedaudz sadeldēt šo pārsvaru viesiem izdevās, tuvāk par diviem vārtiem viņi tā arī netika. Dude šoreiz ar vārtu guvumiem neizcēlās, taču nopelnīja vienu 2 minūšu noraidījumu.

Uzvaras izcīnīja arī ''Limoges'' tiešie konkurenti, kas nozīmē, ka komanda joprojām ieņem 12. vietā turnīra tabulā ar 14 punktiem 18 spēlēs. Arī ''Cesson Rennes'' komandai šis zaudējums nemaina situāciju un viņi saglabā savu 5. pozīciju turnīra tabulā. Nākamā spēle Ingara Dudes pārstāvētajam klubam gaidāma jau 3.martā pret līgas otro vājāko komandu ''Istres''.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv