Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns iekļauts Francijas līgas 2. kārtas simboliskajā izlasē

Rolands Eliņš

Krištopāns iekļauts Francijas līgas 2. kārtas simboliskajā izlasē
Dainis Krištopāns ar bumbu. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Latvijas handbolists Dainis Krištopāns izpelnījies atzinību Francijā, kur ticis iekļauts valsts augstākās līgas otrās spēļu kārtas simboliskajā astotniekā.

Dainis Krištopāns nedēļas nogalē sekmēja savas komandas Parīzes "Saint-Germain" ļoti pārliecinošu uzvaru pār Tulūzas vienību. Viņš izcēlās ar sešiem vārtiem, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Francijas prestižā medija "L`Equipe" publikācijā, kas tapusi sadarbībā ar handbolistu arodbiedrību, Krištopāns iekļauts otrās kārtas simboliskajā izlasē. Aptaujā piedalās paši handbolisti, kuri izvēlas astoņus spēlētājus pa pozīcijām.

Krištopāna sakarā "L`Equipe" atzīmē, ka viņš ar pieciem vārtiem jau spēles pirmajā pusē gandrīz vienpersoniski pasniedza Parīzes komandai lielu pārsvaru, pagriežot spēles virzienu uz sagrāves pusi.

Latvijas handbola zvaigzne ir vienīgais no savas komandas, kas šoreiz iekļauts kārtas simboliskajā izlasē. Tajā vietu izpelnījies arī Dānijas vārtsargs Emīls Nīlsens no "Nantes", kā arī Dragans Gajičs no "Limoges", Valentēns Amāns no "Creteil", Adriens Dipanda no "Saint-Raphael", Kiljans Vilemino no "Montpellier", Matjē Onžs no "Aix" un Joans Žibelēns no "Creteil", kas ir vienīgā komanda ar diviem pārstāvjiem šajā astotniekā.

Izmantotie resursi:
https://fr.sports.yahoo.com/news/ha...