Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam viena no sezonas spilgtākajām spēlēm, PSG turpina uzvaru gājienu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam viena no sezonas spilgtākajām spēlēm, PSG turpina uzvaru gājienu
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas "Lidl Starleague" čempionātā 19. panākumu šosezon aizvadītajās 19 spēlēs izcīnījusi Latvijas labākā handbolista Daiņa Krištopāna pārstāvētā līdervienība Parīzes "Saint-Germain", kas šodien izbraukumā ar 30:22 pārspēja "Dunkerque".

Krištopāns pa sāncenšu vārtiem izdarīja piecus metienus, četras reizes pārspējot vārtsargu. Latvieša rēķinā šodien arī viena kļūda un viens divu minūšu noraidījums. PSG katrā no puslaikiem bija pārāka ar identisku rezultātu 15:11.

Parīzieši tuvāko sekotāju Francijas meistarsacīkstēs "Montpellier" apsteidz par diviem punktiem, tomēr jāatzīmē, ka PSG ir aizvadījusi par vienu maču mazāk. Turpinājumā parīziešiem paredzēta divu mājas spēļu sērija - 13. aprīlī būs jāspēkojas pret "Istres", bet 17. aprīlī - pret minēto "Montpellier".

Izmantotie avoti:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...