Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Jurdžs atsāk gadu ar sensāciju un četriem vārtiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdžs atsāk gadu ar sensāciju un četriem vārtiem
Aivis Jurdžs
Foto: handball-hannover.de

Ar uzvaru jauno gadu Vācijas 1. bundeslīgā atsāka Latvijas handbolista Aivja Jurdža "TSV Hannover-Burgdorf", ar 30:29 (14:17) savā laukumā pieveicot trešo (!) spēcīgāko turnīra vienību "Frisch Auf Göppingen".

Hanoveres komandai tā bija tikai piektā uzvara sezonā, kamēr "Frisch Auf Göppingen" tas bija tikai piektais zaudējums sezonā, krietni apgrūtinot izredzes vēl pacīnīties par sudraba godalgām.

Pirmo reizi vadībā mājinieki izvirzījās tikai 47. minūtē, kad precīzs bija mūsu Aivis Jurdžs. Lai arī pēc tam latvietis nopelnīja arī divu minūšu noraidījumu, kas ļāva viesiem rezultātu izlīdzināt, pēc atgriešanās laukumā Jurdžs guva vēl vienus vārtus, palīdzot savai vienībai izcīnīt uzvaru. Kopumā Latvijas izlases handbolists guva četrus vārtus.

Turnīra tabulā "TSV Hannover-Burgdorf" pakāpās jau uz 14. vietu.

Vācijas 2. bundeslīgā dienvidu zonā bez savainotā Ģirta Lilienfelda zaudējumu piedzīvoja "ThSV Eisenach", ar 29:33 (11:17) piekāpjoties "Bergischer HC" handbolistiem. Turnīra tabulā latvieša klubs ieņem desmito vietu.

Zviedrijas elites līgā astoto panākumu izcīnīja Elvija Borodovska "HK Malmo", kas ar 30:29 (15:17) izbraukumā pieveica trešo spēcīgāko turnīra komandu "Ystads IF HF". Mūsu handbolists komandas uzvaru kaldināja ar trīs gūtajiem vārtiem. Turnīra tabulā Malmes vienība ieņem desmito vietu.

Nākošo spēli "HK Malmo" aizvadīs 13. februārī pret "Lugi HF". Dažas stundas pirms šī mačatajā pašā arēnā notiks arī cīņa starp "Ystads IF HF" un "H 43 Lund" komandām. Biļešu pārdošanas apjoms ļauj cerēt, ka šajos mačos tiks pārspēts Zviedrijas elites līgas apmeklētības rekords (8525 apmeklētāji), ko 1997. gadā uzstādīja "Sävehof" un "RIK" komandas.

Austrijas handbola līgā desmito uzvaru izcīnīja Valda Labanoska trenētā "HIT medalp Tirol", kas ar 27:23 (16:13) pieveica turnīra līderus "UHK Krems" un turnīra tabulā pacēlās piekto vietu.

Slovākijas ekstralīgā kārtējo panākumu izcīnīja Daiņa Krištopāna "Tatran Prešov", ar 40:24 (18:10) sagraujot "MHK Košice" vienību. Krištopāns rezultatīvāko trijniekā neiekļuva, tāpēc pagaidām viņa sniegums ir miglā tīts. Turnīra tabulā "Tatran Prešov" ieņem pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
toyota-handball-bundesliga.de
heh.nu
hla.sportlive.at
tatranpresov.sk

     [+] [-]

, 2010-02-11 00:50, pirms 14 gadiem
Monstrā

  +2 [+] [-]

, 2010-02-11 08:46, pirms 14 gadiem
Man liekas, ka esi Raiti kļūdījies. "TSV Hannover-Burgdorf" nekādi nevarēja pakāpties uz 4 vietu kopvērtējumā, varbūt 14