Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2986, Did:0, useCase: 3

Turpmāk handbola izlašu nozīmīgākos turnīrus translēs ''Viaplay''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Straumēšanas platforma ''Viaplay'' informē, ka līdz 2031. gadam ieguvusi tiesības translēt desmit valstīs, tostarp Latvijā, handbola nozīmīgākos izlašu turnīrus. Šajā periodā tiks translēti 40 nozīmīgi turnīri, ieskaitot vīriešu un sieviešu pasaules čempionātus.

Vienošanās paredz, ka straumēšanas platformā “Viaplay” tiks pārraidīts pasaules čempionāts vīriešiem 2023. gadā (rīko Polija un Zviedrija), 2025. gadā (rīko Horvātija, Dānija un Norvēģija), 2027., 2029. un 2031. gadā. Tāpat tiks translēts pasaules čempionāts sievietēm 2023. gadā (rīko Dānija, Norvēģija un Zviedrija), 2025. gadā (rīko Vācija un Nīderlande), 2027., 2029. un 2031. gadā. Ievērojams skaits spēļu, tai skaitā, visas spēles ar komandām no “Viaplay” tirgiem, tiks nodrošinātas ar spēļu komentētājiem vietējās valodās.

Papildus tam “Viaplay” ieguvis tiesības pārraidīt arī nākamos četrus pasaules junioru čempionātus sievietēm (U20) un pasaules jauniešu čempionātus sievietēm (U18), nākamos piecus pasaules junioru čempionātus vīriešiem (U21) un pasaules jauniešu čempionātus vīriešiem (U19), vīriešu un sieviešu pludmales handbola pasaules čempionātus 2024., 2026., 2028. un 2030. gadā, kā arī ikgadējo pludmales handbola pasaules tūri.

Pīters Norrelunds, ''Viaplay'' sporta direktors norāda: "Šī nozīmīgā vienošanās nodrošina, ka “Viaplay” pārraidīs pasaulē labāko handbola spēļu tiešraides lielākajos sporta tirgos šajā desmitgadē un arī pēc tam. Dānija ir pašreizējā pasaules čempione handbolā vīriešiem, un četrkārtējā uzvarētāja Norvēģija ir neapšaubāma karaliene starp sieviešu izlasēm. Daudzie gaidāmie IHF turnīri būs arī mājas notikumi miljoniem mūsu skatītāju, kas vēl vairāk palielinās vietējo skatītāju un fanu interesi. Šobrīd šīs pārraidīšanas tiesības ir vienas no nozīmīgākajām, kuras “Viaplay” ir nodrošinājis ilgtermiņā."

"Mēs esam patiesi pagodināti izziņot, ka Starptautiskā Handbola federācija (SHF) ir apvienojusies spēkiem un sadarbosies ar "Viaplay". Pateicoties mūsu sadarbībai ar oficiālo SHF televīzijas un mārketinga tiesību partneri SPORTFIVE, mums bija iespēja realizēt šo līgumu, kas ļaus mums vairot entuziasmu par handbola pasākumiem plašākam cilvēku un valstu lokam. Tikpat svarīga ir arī garantēta izcilā kvalitāte un ilgtermiņa sadarbība,” vienošanos komentējis Hasans Moustafa, Starptautiskās Handbola federācijas prezidents.

"Viaplay" iepriekš caur citu sadarbības līgumu bija guvusi raidtiesības SHF vīriešu un sieviešu pasaules čempionātiem Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā un Somijā 2023. un 2025. gadam.

Informāciju sagatavoja:
Viaplay

  +1 [+] [-]

, 2022-12-02 19:15, pirms gada
Neapskaužu daļu senioru, kas vēl neizmanto internetu. Drīzi tik Panorāmu vairs varēs skatīt pa klasisko TV.
Tie skandināvu kampēji veikli zēni: sākumā visu pārlika uz dažādām papildus maksas sporta, TV3 pakām, tad šo to uz Go3, tagad visu velk Viaplay.
Tagad, ja maksā un skaties Home3 vai Go3, atkal katru mēnesi jāpiemaksā, lai redzētu svarīgākos sporta notikumus.

Viaplay, saprotams, kā jau interneta lietotne nodrošina plašākas iespējas, vienlaicīgi pārraidīt kaut 30 spēles. Bet vismaz vienai iedzīvotāju paaudzei vēl jānomainās, lai varētu jautāt: Tev ko nav Viaplay?

     [+] [-]

, 2022-12-21 20:46, pirms gada
10 eiro Viaplay paka un 5 eiro GO3 sporta paka.. 15 eiro mēnesī un sports 24/7.. par daudz prasīts?