Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Latgols" izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

"Latgols" izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas
Ludzas "Latgols". Foto: GL Sports Photography

Ludzas "Latgols" komanda svētdien nodrošināja "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas bronzas medaļas.

Bronzas sērijas ceturtajā spēlē "Latgols" viesos ar 27:24 (11:11) pārspēja "Ogres" vienību, sērijā līdz trim uzvarām gūstot virsroku ar 3-1.

Ludzānieši bija vadībā lielāko daļu pirmā puslaika, tomēr pārtraukumā komandas devās, rezultāta tablo vēstot neizšķirtu 11:11. Otrā puslaika sākumā viesi nonāca iedzinējos, bet pēc tam guva četrus bezatbildes vārtus, divreiz izceļoties Jānim Pavlovičam. Mača turpmākajā gaitā ogrēniešiem atspēlēties neizdevās, Ludzas komandai svinot uzvaru un izcīnot bronzu.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar deviņiem vārtiem bija Pavlovičs, bet septiņi precīzi metieni bija Aivaram Strazdam. "Ogrei" deviņus vārtus guva Arvis Laganovskis.

Savukārt finālsērijā Dobeles "Tenax" ar 3-0 pārspēja Rīgas "Celtnieku".

Pirms tam pusfinālā "Tenax" sērijā līdz divām uzvarām ar 2-1 pieveica "Ogri", bet "Celtnieks" ar tādu pašu rezultātu apspēlēja "Latgolu". Savukārt ceturtdaļfinālā "Latgols" divu maču summā ar 57:47 uzvarēja "Vaiņodi", bet "Ogre" ar 59:58 apspēlēja "Jūrmalas Sportu".

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionu tronī atgriezās Dobeles "Tenax", kas finālsērijā ar 3-1 uzvarēja Rīgas "Celtnieku", bet bronzas medaļas ieguva Ludzas "Latgols", kas ar 3-1 pārspēja "Ogre"/"Miandum" komandu.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-05-13 05:20, pirms 5 gadiem
👍👍👍
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.