Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Otro sezonu norisināsies ''Izspēlē Latviju'' golfa iniciatīva

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Otro sezonu norisināsies ''Izspēlē Latviju'' golfa iniciatīva
Foto: reinatrase.lv

Latvijas Golfa federācija informē, ka šogad otro reizi pēc kārtas gaidāma ''Izspēlē Latviju'' iniciatīva, kurā dalībniekiem ir iespēja cīnīties par tikšanu uz prestižu golfa turnīru Parīzē.

Golfa popularitāte pēdējos gados Latvija strauji aug. Rūpējoties par to, lai šī izaugsme turpinātos, Latvijas Golfa Federācija un ''Olybet Sports Bar'' arī šogad izziņojuši iniciatīvu ‘’Izspēlē Latviju’’. Tās noslēgumā aktīvākie Latvijas golfa spēlētāji saņems ceļa zīmi uz prestižo ''DP World Tour FedEx Open de France Pro-Am'' turnīru Parīzē.

Pēc iepriecinošas atsaucības pagājušajā sezonā, ''Izspēlē Latviju'' iniciatīva atgriežas ar svaigu izaicinājumu golfa entuziastiem visā Latvijā. Iniciatīvas mērķis joprojām ir motivēt Latvijas golfa spēlētājus ceļot un spēlēt iespējami vairāk mūsu valsts laukumos. Tādā veidā aktīvākie spēlētāji varēs kvalificēties 8.septembra fināla turnīram, kurā labākie spēlētāji tiks atalgoti ar unikālu iespēju - doties uz Parīzi un spēlēt kopā ar labākajiem pasaules profesionāļiem.

Jānis Trēgers, Latvijas Golfa Federācijas prezidents, izteicās: "Mums ir liels prieks redzēt, ka, pateicoties partnerībai ar ''DP World Tour'' un ''Olybet Sports Bar'', ''Izspēlē Latviju'' iniciatīva turpinās arī šajā sezonā. Šī ir ne tikai iespēja spēlētājiem piedalīties prestižā turnīrā, bet arī veids, kā atbalstīt un popularizēt golfa sportu Latvijā. Latvijas golfs var piedāvāt daudz iespēju gūt unikālu spēles pieredzi, spēlējot laukumos no Usmas līdz Madonai. Ar šo iniciatīvu mēs gribam motivēt spēlētājus apceļot mūsu skaistu zemi un kā iemeslu izmantot to, kas viņiem tik ļoti patīk – spēlēt golfu."

Iniciatīvas formāts saglabājies nemainīgs:
1. Spēlētājiem LGF handikapu sistēmā jāreģistrē vismaz viena spēle turnīrā vai parasta spēle vismaz trijos no astoņiem Latvijas golfa laukumiem līdz 2024. gada 1. septembrim.
2. Jāpiedalās OlyBet DP World Tour Pro-Am Invitational turnīrā Ozo Golfa klubā 2024. gada 8. septembrī.
3. Uzvarētāji iegūst vienu no divām ceļazīmēm uz DP World Tour FedEx Open de France Pro-Am turnīru Le Golf National Parīzē 2024. gada 9. oktobrī.

Ceļazīmēs iekļauta dalība turnīrā, avio biļetes, nakšņošana 4 zvaigžņu viesnīcā un transfērs starp viesnīcu un laukumu.

"Šī iniciatīva ir ne tikai par golfa spēlēšanu, bet arī par pieredzes bagātināšanu un atbalstu mūsu valsts golfa laukumiem. Aicinām visus Latvijas golfa spēlētājus izmantot šo iespēju un ceļot pa Latvijas golfa laukumiem, lai pēc tam dotos laukumā kopā ar pasaules labākajiem spēlētājiem FedEx Open de France turnīrā Le Golf National!", noslēgumā komentē Jānis Trēgers.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Golfa federācija