Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss "Open" turnīru sāks kopā ar Garsiju un Rouzu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss "Open" turnīru sāks kopā ar Garsiju un Rouzu
Serhio Garsija
Foto: AP/Scanpix

Bijušais ranga līderis un "British Open" tunīra galvenais favorīts Taigers Vudss turnīra pirmajās divās dienās ceturtdien un piektdien spēlēs vienā grupā ar Serhio Garsiju un Džastinu Rouzu.

36 gadus vecais Vudss šonedēļ centīsies pielikt punktu četru gadu ilgajam sausuma posmam "major" sērijas turnīros. Taigers pēdējo no saviem 14 "major" tituliem izcīnīja 2008. gada "US Open" turnīrā. Tiesa, tas nesolās būt viegls uzdevums.

Pats Vudss "Royal Lytham & St Annes" golfa laukumu, kas atrodas Lankašīrā, Anglijā, nosaucis par tādu, uz kura nav iespējams sasniegt labus rezultātus. Pēdējo reizi šajā klubā "Open" turnīrs notika 2001. gadā, kad uzvarēja Deivids Duvāls.

32 gadus vecais spānis Garsija un gadu jaunākais anglis Rouzs ir uzskatāmi par vieniem no pēdējās desmitgades labākajiem golferiem bez "major" tituliem.

No šodien notikušās izlozes vēl var izcelt pasaules pirmā numura Lūka Donalda pāriniekus. Anglis spēlēs vienā grupā ar Filu Mikelsonu un Džefu Ogilviju.

Ranga vicelīderim Rorijam Makilrojam pirmās 36 bedrītes būs jāspēlē kopā ar 2010. gada "Open" čempionu Luī Ustheizenu un 2011. gada "PGA Championship" uzvarētāju Kīganu Bredliju.

Savukārt pagājušā gada čempions Darens Klārks spēlēs kopā ar trīskārtējo "major" čempionu Ērniju Elsu un bijušo "Masters" uzvarētāju Zeku Džonsonu.

Izmantotie resursi:
Royal Lytham & St Annes