Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss nepiedalīsies arī "Open" turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss nepiedalīsies arī "Open" turnīrā
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Savainojuma dēļ bijušajam golfa ranga līderim Taigeram Vudsam ies secen otrais „major” turnīrs pēc kārtas. Amerikānis otrdien paziņoja par nespēlēšanu „Open” sacensībās, kas notiks no 14. līdz 17. jūlijam.

35 gadus vecais Vudss, kurš karjeras laikā izcīnījis uzvaras 14 „major” kategorijas turnīros, nav spēlējis kopš maija vidus, kad atsvaidzināja kreisā ceļgala savainojumu. Aizdomas par to, ka viņam nāksies izlaist sezonas trešo „major” turnīru – „Open” – bija pēdējo divu nedēļu laikā, vakar Taigers apstiprināja, ka nespēlēs.

„Man ieteica izlaist „Open” turnīru. Uzskatu, ka mani labākie golfa gadi vēl ir priekšā un nākotnē raugos ar optimismu. Atgriezīšos tikai tad, kad jutīšos gatavs par visiem 100%. Nevēlos riskēt lietas padarīt vēl sliktākas,” savā mājas lapā citēts Vudss, kurš rangā noslīdējis uz sev necilo 17. vietu.

Vudss atklāja, ka nav vēlējies spēlēt „Players Championship” turnīrā, kurā guva savainojumu, taču nolēmis tomēr piedalīties, jo tas bijis nozīmīgs turnīrs un Taigers gribējis ar savu spēlēšanu atbalstīt golfa tūri.

Jūnijā izlaistais „US Open” turnīrs Vudsam bija pirmais izlaistais „US Open” kopš 1994. gada. Ar „US Open” Vudsam saistās īpašas atmiņas, jo tieši šajā turnīrā 2008. gadā viņš izcīnīja savu pagaidām pēdējo nozīmīgāko titulu. Vudss šogad piedalījies sešos turnīros, no kuriem labākais rezultāts ir dalīta 4. vieta „Masters” sacensībās. „Open” turnīrs no 14. līdz 17. jūlijam notiks Sendvičā, Anglijā.

Izmantotie resursi:
TigerWoods.com: The Official Site of Tiger Woods

  -2 [+] [-]

, 2011-07-06 01:06, pirms 13 gadiem
Paskaidrojiet man cilvēkam kas neko daudz no golfa nesaprot, kā šajā sporta veidā var gūt traumas??!!!!! :O :O

     [+] [-]

, 2011-07-06 01:57, pirms 13 gadiem
jancuks77 rakstīja: Paskaidrojiet man cilvēkam kas neko daudz no golfa nesaprot, kā šajā sporta veidā var gūt traumas??!!!!! :O :O
Paņem nūju rokā un aizej kaut padauzi bumbiņas golfa klubā. Gan sapratīsi.