Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Memorial" turnīrā trīs līderi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Memorial" turnīrā trīs līderi
Džastins Rouzs
Foto: AFP/Scanpix

Dublinā (Ohaio štatā ASV) noslēgusies pirmā sacensību diena ''Memorial'' turnīrā. Vadībā pēc 18 bedrītēm atrodas trīs golferi - Džastins Rouzs, Rikijs Faulers un Džefs Ogilvijs, bet pērnā gada čempionam Taigeram Vudsam draud izstāšanās.

''Memorial'' turnīru 1976. gadā izveidoja golfa leģenda Džeks Niklauss, kurš pats piestrādājis pie ''Muirfield Village Golf Club'' golfa laukuma izveides. Turnīra atrašanās vietas tieši Dublinā skaidrojama ar to, ka tā ir netālu no Niklausa dzimtās pilsētas Kolumbusas.

Šī gada turnīra pirmā diena noslēgusies ar trīsvadību. -7 iespējuši trīs golferi - anglis Džastins Rouzs, amerikānis Rikijs Faulers un austrālietis Džefs Ogilvijs. Pērnā gada čempions Taigers Vudss, kurš šajā turnīrā uzvarējis četras reizes, dienu pabeidza ar PAR, kas nozīmē to, ka no līderiem viņš atpaliek septiņus sitienus un otrā diena viņam ''Memorial'' turnīrā var kļūt par pēdējo šogad. Daudz labākas sekmes Vudsa iesildītās ranga pirmās vietas kārotājam Filam Mikelsonam, kuram pēc pirmajām 18 bedrītēm -5.

Izmantotie resursi:
pgatour.com

     [+] [-]

, 2010-06-04 12:20, pirms 14 gadiem
Vudss ne tuvu vairs nav tas kas bija