Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss atkārto karjeras labāko raundu - 61 sitiens

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss atkārto karjeras labāko raundu - 61 sitiens
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules golfa pirmais numurs Taigers Vudss piektdien Akronā notiekošā "WGC-Bridgestone Invitational" turnīra otro raundu izgāja ar 61 sitienu, atkārtojot savu karjeras labāko rezultātu.

Lai raundu pabeigtu ar 61 sitienu, Vudsam 18. bedrītē bija nepieciešams tāls PAR sitiens no "grīna" malas, kas Taigeram izdevās. Stundu agrāk ranga līderis bija tuvu tam, lai izceltos ar retu rezultātu un iespētu 59 sitienus.

Vudss piektdien sāka ar "birdie", "eagle" un "birdie", no 10. līdz 13. bedrītei iespēja četrus "birdie" pēc kārtas, ļaujot vaļu runām par 59 sitienu raundu. Vudsam bija piecas bedrītes, kuru laikā bija nepieciešams iegūt divus sitienus. Raunda divas trešdaļas uz "grīna" spēlējot nevainojami, Vudss pēkšņi nevarēja trāpīt vienkāršus sitienus, palaižot garām vēsturisku iespēju.

Taigers nespēja kļūt par tikai sesto spēlētāju PGA vēsturē, kuram ir padevies 59 sitienu raunds [58 sitienu raunda nav nevienam]. Pēdējais to 2010. gadā "Greenbrier Classic" turnīrā spēja Stjuarts Eplbijs. Vudsam nācās samierināties ar 61 sitiena raundu, kas ir amerikāņa atkārtots karjeras rekords. Tik labs raunds Vudsam padevies vēl trīs reizes, no kurām pēdējā bija 2005. gadā "Buick Open" turnīrā.

Vudsam ar -13 pēc 36 bedrītēm ir iespaidīgs septiņu sitienu pārsvars pār Kīganu Bredliju un Krisu Vudu, abiem ir -6.