Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis iesaka: basketbolu, futbolu un hokeju

Mēs ļoti labi atceramies kā Vefs Rīgā uzvarēja Žalgiri, kurš tobrīd nebija piedzīvojis zaudējumus Eiroligā. Tajā spēlē Vefiņš parādīja, ka ir spējīgi šosezon sasniegt kaut ko ievērojamu. Šodien abi klubi savā starpā tiksies Kauņā, bet nu jau šī spēle ir ar citu svaru. Žalgiri atkal vajā finansiālās problēmas. Romanovs veiksmīgi savāca ļoti konkurētspējīgu sastāvu, bet ne tik veiksmīgi nodarbojās ar budžeta piepildīšanu. Viņam šis nav vienīgais klubs un arī citos ir novērojamas finansiālas problēmas, Žalgiri viņš tagad cenšas nomest no saviem pleciem, bet nu redzēs kas no tā visa sanāks.

Man ir grūti saprast kādā stadijā šobrīd ir komanda, kura nav saņēmusi trīs menešus algu un tagad jānoskaņojās spēlei ar Vefiņu. VTB līgā leiši ir līderi, kur nesen pieveica vareno CSKA. Vēl nesen teicu, ka izsalcis basketbolists spēlē labāk par paēdušu + lietuviešiem papildus motivāciju pret latviešiem nav bijusi vajadzīga.

Jādomā ka šajā spēlē arī Vefiņš nespēlēs ar 100% atdevi, jo otrdien gaidāmā spēle pret Valencia var būt šīs sezonas svarīgākā uz doto brīdi. Komandai beidzot varēs palīdzēt jauniegūtais centrs - Hamiltons, kamēr saslimuši ir - Bērziņš un Kavaļauskas. Diemžēl mums bez jaunieguvuma būs jāiztiek eirokausos, kas liek uzdot tikai jautājumu - ko pie velna darīja kluba vadība? Spēlētājs tika pagādāts, lai pastiprinātu Vefiņu tā svarīgākajā turnīrā - eirokausos, šobrīd jāsaka, ka kluba vadības neizdarības ir iecirtušas robu klubu budžetā, jo bez Hamiltona LBL jāuzvar bez problēmām, kamēr VTB mums tāpat nespīd medaļas.

Paralēli norisināsies arī futbols, kur Dortmundes Borussia savā laukumā uzņems Hamburger SV. Pirmajā riņķī sensacionālu uzvaru izcīnīja Rudņeva klubs, tāpēc jādomā, ka šodien mājinieki gribēs revanšu. Tomēr nevajadzētu aizmirst, ka Borussia atsākas Čempionu līga, tāpēc nav teikts, ka šodien viņi spēlēs ar maksimāli labāko sastāvu.

Tiesa man lielākā intriga šajā spēlē ir - vai Rudņevs izies sākumsastāvā? Jo Latvijas izlases draudzības spēlē ar Japānu, viņš nespēlēja traumas dēļ. Tas parādīs kāda ir viņa attieksme pret Latvijas izlasi, jo pagaidām viņam ir bijušas problēmas pareizi nodefinēt savus izteikumus presē, kas ir radījuši šādus tādus skandālus.

Visā visumā ceru, ka drīzumā viņš atgūsies un atsāks bombardēt Bundeslīgu.

Nu un pašā vakarā NHL laukumos atkal savā starpā cīnīsies Kovaļčuks un Malkins. Abu pārstāvētās komandas ir atrodas tabulas galvgalī, rīt viņas tiksies atkārtoti, bet nu jau Pitsburgā. Šīs divu dienu spēļu maratons atgādina man play-off sēriju, tāpēc jo interesantāk būs pavērot šos mačus. Devils ļoti labi spēlē mājās, kamēr Penguins labāk padodas izbraukuma mači. Atgādināšu, ka pirmajā sezonas savstarpējā spēlē uzvaru izcīnīja Penguins.

Jauku jums šo vakaru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-09 13:27, pirms 11 gadiem
v3_karstgalvis rakstīja: sis raksts pielidzinams http://www.youtube.com/watch?v=ynCRCkHD57Q
Nu kur varbūt tik stulbs?Tevi vecāki ir apdalījuši,vai esi piedzimis ar traucējumiem.Bēdīgi ka tādi slimnieki te smird.

     [+] [-]

, 2013-02-09 13:32, pirms 11 gadiem
biatlons, piemirsi vai neintresē, šodien arī ir un drīz sāksies, ģenerāl

+mūsu U18 hokeja izlase Baltkrievijā ar Dāņiem spēlēs, redzēt nevarēs, laikam, bet rezultātu gan apskatīties varēs

     [+] [-]

, 2013-02-09 13:32, pirms 11 gadiem
Agneška rakstīja: Nu kur varbūt tik stulbs?Tevi vecāki ir apdalījuši,vai esi piedzimis ar traucējumiem.Bēdīgi ka tādi slimnieki te smird.
otrais variants, nevar tak viņu vainot par savu neaptēstību !

     [+] [-]

, 2013-02-09 13:41, pirms 11 gadiem
Agneška rakstīja: Nu kur varbūt tik stulbs?Tevi vecāki ir apdalījuši,vai esi piedzimis ar traucējumiem.Bēdīgi ka tādi slimnieki te smird.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-09 14:22, pirms 11 gadiem
v3_karstgalvis rakstīja: karteja urla pierada savu smadzenu trukumu!
Tu gadījumā neesi tas,kurš sabiedriskās vietās sienas apraksta ar rupjībām? Ļoti līdzīgs!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 14:35, pirms 11 gadiem
Kuru tas diži interesē, ko padomju laika ģenerālis iesaka?

     [+] [-]

, 2013-02-09 21:09, pirms 11 gadiem
Mein General, Vefiņš pie labas veiksmes un spara (šosezon tas viss ir), var mēģināt iekārpīties VTB četrniekā. Šosezon ragi jau lauzti gan Žalgirim, gan Bilbao, ja pretīm nenāks CSKA vai Himki, ar pārējiem var mēģināt kapāt.