Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Valmierietis Falls izrakstīts no slimnīcas, konstatēts smadzeņu satricinājums

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Valmierietis Falls izrakstīts no slimnīcas, konstatēts smadzeņu satricinājums
Paps Falls. Foto: Arvis Ertmanis

''Optibet'' futbola Virslīgas līdervienības ''Valmieras'' futbolists Paps Falls pēc padziļinātām veselības pārbaudēm izrakstīts no slimnīcas un nonācis mājās. Senegālietim konstatēts smadzeņu satricinājums. Valmierieši kluba paziņojumā arī izteica pateicību Vitālijam Jagodinskim.

Iepriekš vēstījām, ka aizvadītajā svētdienā notikušajā mačā starp ''Valmieru'' un RFS spēles 12. minūtē mājinieku aizsargs Paps Falls gaisā sadūrās ar RFS spēlētāju Vlalukinu un saņēma noraidījumu, pašam gan kļūstot par lielāko cietēju epizodē. Senegālietis ar galvu piezemējās uz zemes, aizrijās ar mēli un zaudēja samaņu. Falla komandas biedri un RFS aizsargs Vitālijs Jagodinskis ātri saprata situācijas nopietnību, laukumā saucot ātrās palīdzības brigādi, kas senegālieti nogādāja Vidzemes slimnīcā, kur Falls pavadīja vairāk nekā diennakti.

"Šajā laikā viņam tika veiktas pārbaudes un konstatēts smadzeņu satricinājums, kas nozīmē, ka Falls tuvākās divas nedēļas pavadīs miera režīmā, mūsu komandas medpersonāla uzraudzībā. Sezona viņam ir beigusies, bet pēc padziļinātiem testiem varam teikt, ka citu veselības problēmu vai traumu viņam nav un mūsu spēcīgais senegālietis pēc kārtīgas atpūtas un atveseļošanās perioda būs gatavs mūs visus priecēt futbola laukumā," teikts ''Valmieras'' kluba paziņojumā sociālajā tīklā ''Twitter''.

""Valmiera" izsaka īpašu pateicību RFS aizsargam Vitālijam Jagodinskim, kurš spēja reaģēt krīzes situācijā un metās palīdzēt mūsu spēlētājam brīdī, kad svarīga ir ikkatra sekunde," raksta klubs.

     [+] [-]

, 2022-10-31 18:30, pirms gada
Valmierā raksta Fals. Autors raksta Falls.
Vakar bija Papa Falls, šodien Paps Falls 🤦🏻‍♂️🤮

     [+] [-]

, 2022-10-31 19:09, pirms gada
Cik kruta - mačs stajankā.

     [+] [-]

, 2022-10-31 20:00, pirms gada
Šie jociņi bija smieklīgi pirms apmēram trim gadiem.
P.s. Neaizmirsiet, ka Valmierai sastāvā ir arī Gueye, kas ļoti tuvu izrunājas vārdam "gejs".

     [+] [-]

, 2022-10-31 22:00, pirms gada
Labi, ka viss labi. Novēlu ātru atveseļošanos.
p.s. šoreiz nav jādomā par spēlētāja vārda interpetāciju, bet jāsaka paldies V. Jagodinskim un ārstiem.