Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Spartaks" viesos pieveic "Liepāju/Mogo"

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
Sestdien, 29.aprīlī SynotTip Virslīgā tika aizvadīta šī gada sezonas pirmā spēle uz dabīgā laukuma - tas notika Liepājas "Daugavas'" stadionā, kur spēkojās FK "Liepāja/Mogo" un "Spartaks Jūrmala". Pārāki šajā spēlē izrādījās viesi, izcīnot uzvaru ar 3:1 (1:1 ; 2:0). Jūrmalas komandā divus vārtus guva Vladislavs Kozlovs, bet vienus Jevgēnijs Kozlovs, savukārt liepājniekiem ar gūtiem vārtiem atzīmējās Kristaps Grebis.
Vērtējums: +4

  -1 [+] [-]

, 2017-05-01 21:02, pirms 7 gadiem
Karašauskas un Pertija - go home!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-05-01 23:18, pirms 7 gadiem
Karasausks bijis viens no labakajiem, kapec gan vinam butu?
Ja ari kadam jabrauc home, tad bezjedzigajam Strumijam un diviem melnajiem aizsargiem kas sliktaki par dublieriem

     [+] [-]

, 2017-05-02 13:38, pirms 7 gadiem
Kas par sitienu otrajos vārtos Vladislavam Kozlovam. Pirmajos jāpasakās Habelokam par teicamu individuālo spēli soda laukumā un piespēli uz otru malu. Trešajos vārtos jau Doroševa neveiksme, izsitot bumbu. Negaidīju to, bet Liepājai ir zināmas problēmas vārtsargu līnijā. Lai arī domāju, ka Doroševs ir labāks par Raļkeviču, arī viņš sezonas sākumā neraksturīgi daudz kļūdās. Liepājas rindās patika Karašauska spēle. Tāds ir Artūrs ar saviem tehniskajiem trumpjiem. Nepaveicās tik, ka trāpīja pa stabu. Skaidrs, ka Strumijam bija jāgūst vārti savā epizodē, un tad spēlei varēja būt jau cits scenārijs.