Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Metalurga" kapteinis Tamošausks izlaidīs spēli ar "Daugavu"

"Metalurga" kapteinis Tamošausks izlaidīs spēli ar "Daugavu"
Tomass Tamošausks pret "Jūrmalu-VV" nopelnīja brīdinājumu
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Jau šo piektdien LMT Virslīgā tiks aizvadīta ļoti svarīga medaļu pretendentu cīņa, kurā "Liepājas Metalurgs" savā laukumā uzņems Daugavpils "Daugavu". Šo spēli diskvalifikācijas dēļ būs spiests izlaist liepājnieku kapteinis Tomass Tamošausks.

Sākot ar 22. Virslīgas kārtu, katrā no kārtām savstarpējo maču aizvadīs kādas no TOP4 komandām. Kā pirmās laukumā dosies "Liepājas Metalurga" un Daugavpils "Daugavas" komandas. Abām iepriekšējā kārtā ne bez piepūles izdevās uzvarēt "Jūrmalu-VV" un "Jaunību" attiecīgi. Pēc pirmā puslaika šajās spēlēs rezultāts bija 0:1, taču otrajā puslaikā favorītes visu salika pa plauktiņiem.

Šajās spēlēs bez zaudējumiem sastāvā neiztika neviena no komandām. Ja daugavpiliešiem diskvalificēti bija Andrejs Kovaļovs un Oļegs Timofejevs, liepājniekiem bija problēmas ar savainojumiem. 1. oktobra spēlē daugavpilieši varēs spēlēt labākajā sastāvā, bet "Metalurgam" nāksies iztikt bez sava kapteiņa Tomasa Tamošauska, kurš spēlē pret "Jūrmalu-VV" nopelnīja sarkano kartīti.

Vēl Latvijas futbola federācijas Disciplinārās komitejas sēdē par dzelteno kartīša limita pārsniegumu tika nolemts sodīt "Olimps/RFS" spēlētāju Konstantīnu Budilovu un "Jūrmala-VV" spēlētāju Volodimiru Meļņiku. Ar 100 latu sodu sodīts arī "Olimps/RFS" klubs. Sods piešķirts par piecu brīdinājumu saņemšanu vienā spēlē, taču nevienā no pēdējiem trīs mačiem olimpiešiem nav bijis vairāk par trīs brīdinājumiem...

Izmantotie resursi:
LFF: Latvijas Futbola federācija | Galvenie...


, 2010-09-28 18:33, pirms 14 gadiem
Viņam pret Jūrmalu bija 2 dzeltenās un automātisks noraidījums, kas nozīmē, ka nākamā spēle jāizlaiž nevis sasniegts dzelteno kartiņu limits.
Izlabojiet!!
, 2010-09-28 22:22, pirms 14 gadiem
Spēle starp LM un Daugavu ir pārcelta uz sestdienu?!
lff.lv datums joprojām ir norādīts 1.oktobris.
Ja vēl pieskaita lažu ar Tamošauska nespēlēšanas izskaidrošanu, tad secinājums par šī autora materiālu ir: kārtējais nenopietnais darbs.
, 2010-09-30 11:11, pirms 14 gadiem
begemots rakstīja: Spēle starp LM un Daugavu ir pārcelta uz sestdienu?!
lff.lv datums joprojām ir norādīts 1.oktobris.
Ja vēl pieskaita lažu ar Tamošauska nespēlēšanas izskaidrošanu, tad secinājums par šī autora materiālu ir: kārtējais nenopietnais darbs.
Kur tu kautko taadu raavi???
Rodrigo Gaučis. Foto: Aiga Veisa
9

"Grobiņa" satriec Latgales blici un mūk prom no "Liepājas"

"Tonybet" Virslīgā savu lielāko uzvaru ceturtdienas vakarā atkārtoja "Grobiņas" futbolisti, kuri ar rezultātu 3:0 apspēlēja viesus no tālās Daugavpils. Divus vārtus kurzemnieku labā guva Rodrigo Gaučis.
Oskars Kļava, Maksims Veršiņins un Gatis Kalniņš. Foto: Jānis Līgats
9

"Valmiera" atkal smeļas papildspēkus Liepājā, Kalniņam asistēs Kļava

Šomēnes treneru štābā pamatīgas pārmaiņas piedzīvojusī "Valmiera" paziņojusi, ka par Virslīgas tabulas trešās vietas īpašnieces galvenā trenera Gata Kalniņā palīgu komandas treneru štābā kļuvis bijušais Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava.
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
19

Ikauniekam un Kuadio pa dublim pret bez centra aizsargiem palikušo "Valmieru"

Latvijas čempionvienība futbolā RFS Virslīgas 20. kārtā ar 4:1 uzvarēja turnīra tabulā trešo vietu ieņemošo "Valmieru". Divi precīzi sitieni padevās Jānim Ikauniekam un Sedrikam Kuadio.